- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.522
- 548
- 27
- Konu Sahibi Rapunzelea
-
Evet öyleyim zaten uğraşmamak için öyle söylemiştim, teşekkürlerAa yok olur mu en doğrusu sizsiniz
İşte benımde aynen boyle, dısarıdan bakan bombos profil goruyorGizlilikse siz kendi gizliliğinizden şüphe edin, ben kendi durumumu kişilerime açık olarak düzenleyip herkese kapatabiliyorum. Siz ayarlayamadığınıza göre siz düşünün.
Tabi tabi bizde laf anlamayanlara böyle diyoruz o yüzden öyle dedim çok da sevinmeyinEvet öyleyim zaten uğraşmamak için öyle söylemiştim, teşekkürler
Püü WhatsApp, daha yardım kısmını bile düzenlenmekten aciz WhatsAppHepimiz eğriyiz wp dahil siz doğrusunuz aynen
Herkes bakmasın zaten ne gerek varİşte benımde aynen boyle, dısarıdan bakan bombos profil goruyor
Adamlar yapmış uygulamayı salmış, şimdi Türkler düşünsün diye viski içerek alay ediyolar evde tam da şu an.Püü WhatsApp, daha yardım kısmını bile düzenlenmekten aciz WhatsApp
Valla bence siz çok sevinmeyin. Araştırmadan etmeden hatta BİLMEDEN buradaki insanlara yanlışı savunuyorsunuz. Size bir dünya ss attım, siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Anlamayan kişi ben değilim sizsiniz. Koskoca WhatsApp ya. Burada polemiğe girdiğimiz WhatsApp bile böyle bir uygulama yok diyor. Yok yok yok yok yok yok diyor. Valla öyle bir konuşuyorsunuz ki gören Whatsapp'ın ceosu falan zannedecek. Bu son yorumum olsun, daha da polemiğe girmek istemiyorum. Size tavsiyem araştırmadan etmeden kesinmiş gibi konuşmayın, çok komik oluyor çünkü.Tabi tabi bizde laf anlamayanlara böyle diyoruz o yüzden öyle dedim çok da sevinmeyin
Adamlar şu yorumları görse ağızlarındaki viskiyi püskürtüp katıla katıla gülerAdamlar yapmış uygulamayı salmış, şimdi Türkler düşünsün diye viski içerek alay ediyolar evde tam da şu an.
Benim başta dediğim başka sizin ortaya atıldığınız şey başka zaten, siz çok biliyorsunuz zannedin.Valla bence siz çok sevinmeyin. Araştırmadan etmeden hatta BİLMEDEN buradaki insanlara yanlışı savunuyorsunuz. Size bir dünya ss attım, siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Anlamayan kişi ben değilim sizsiniz. Koskoca WhatsApp ya. Burada polemiğe girdiğimiz WhatsApp bile böyle bir uygulama yok diyor. Yok yok yok yok ypk yok diyor. Valla öyle bir konuşuyorsunuz ki gören Whatsapp'ın ceosu falan zannedecek. Bu son yorumum olsun, daha da polemiğe girmek istemiyorum. Size tavsiyem araştırmadan etmeden kesinmiş gibi konuşmayın, çok komik oluyor çünkü.
Öff bi salın beni ya.Benim başta dediğim başka sizin ortaya atıldığınız şey başka zaten, siz çok biliyorsunuz zannedin.
Uzatan sizsiniz, bir bakın yazdığınıza sakız gibi uzattıkça uzatmışsınız. Tamam işte siz biliyorsunuz dedik ya baksanıza işinize. Son mesajım diyip diyip yazıyorsunuz, siz bi salın kendinizi.Öff bi salın beni ya.
Whatsapp durum gizliliği ile hakkımda, profil fotoğrafı ve son görülme gizlilik farklı şeyler. Hakkımda, profil fotoğrafı ve son görülme gizliliği herkese açık olabilir, isterseniz kişilerim isterseniz sadece ben yapabilirsiniz. Kişilerim yaparsanız numaranızı kaydeden kişi sizin profil fotoğrafınızı, son görülmenizi ve hakkımda kısmınızı siz onun numarasını kaydetmeden göremez. Bu WhatsAppın ilk dönemlerinden beri böyleydi. Durum özelliği ise farklı, daha geleli 3 4 yıl oldu. Onun gizliliği farklı yani. Sadece kişilerime kadar. Onu herkese açık falan yapamazsınız. Sizin savunduğunuz şey durumu da herkese açık yapabildiğiniz. Böyle bir özellik yok. Bunu ben söylemiyorum, WhatsApp söylüyor. Hadi ben bilmiyorum cahil cahil konuşuyorum. Hakkında sayfalarca polemiğe girdiğimiz uygulamanın resmi sitesi böyle bir özelliğimiz yok diyor. Yani adamlar durum kısmına herkese açık gizlilik seçeneği eklememiş. Ha ben burada gören arkadaşlara yalan söylüyorsunuz da demedim ama sizin gibi insanlara laf sokarakta konuşmadım. Gören varsa sistemsel bir hata ya da güvenlik açığıdır dedim. O zaman gizliliğin anlamı nedir? Her numaramı kaydeden benim paylaştığım durumumu görecekse neden WhatsApp kullanayım? Lütfen artık alıntılamayın beni, hem anlamıyor hemde bildiğinizi zannediyorsunuz. Uzun uzun anlattım size daha ne istiyorsunuz benden? Tamam siz biliyorsunuz yeter ki uzatmayın.
Anlamadığınız ve direttiğiniz için uzun uzun yazıyorum.Uzatan sizsiniz, bir bakın yazdığınıza sakız gibi uzattıkça uzatmışsınız. Tamam işte siz biliyorsunuz dedik ya baksanıza işinize. Son mesajım diyip diyip yazıyorsunuz, siz bi salın kendinizi.
Üzgünüm ama şuan ya kendi kendinize iddialaşıyosunuz ya da kendinizle çelişiyosunuz ya da anlamadınız hiç. Başka seçenek yok yani. Size durumu herkese açık yaptığınız ss atın denince kişilerim yaptığınız ss'i atıp bi de demişsiniz ki kişilerim yapıp herkese kapatıyorumBir üstte attım bakın görürsünüz
Siz alıntılayıp durmayın, engin bilgilerinizi gidin sizin gibilerle paylaşın.Anlamadığınız ve direttiğiniz için uzun uzun yazıyorum.
Ben en azından sakız gibi uzatıyorum, sizin gibi bilmediğim şeyler hakkında kesin hüküm verip insanlara laf sokmuyorum. Bu da benim farkım olsun.
Siz sürekli alıntıladığınız için bana cevap hakkı doğuyor olabilir mi acaba? Alıntılamayın cevap hakkı doğmasın beğenmedim atıp geçin.
Hayır var, biz görmüyoruzÜzgünüm ama şuan ya kendi kendinize iddialaşıyosunuz ya da kendinizle çelişiyosunuz ya da anlamadınız hiç. Başka seçenek yok yani. Size durumu herkese açık yaptığınız ss atın denince kişilerim yaptığınız ss'i atıp bi de demişsiniz ki kişilerim yapıp herkese kapatıyorumzaten herkes @Oliviaa da dahil, sabahtan beri durumun sadece kişilere açık olabileceğini anlatmaya çalışıyo. Herkese açmak diye bi seçenek yok zaten attığınız ss'de de görebileceğiniz üzere.
Sizde benim alıntıma cevap verip durmayın, bana cevap hakkı doğmasın.Siz alıntılayıp durmayın, engin bilgilerinizi gidin sizin gibilerle paylaşın.
Bazı arkadaşlar kişiler ayarının olmadığını söylüyor, ben onlara anlatıyorum olayı başkaları çok başka yerlere çekti konuyu o yüzden saçma bir hal aldı evet.Üzgünüm ama şuan ya kendi kendinize iddialaşıyosunuz ya da kendinizle çelişiyosunuz ya da anlamadınız hiç. Başka seçenek yok yani. Size durumu herkese açık yaptığınız ss atın denince kişilerim yaptığınız ss'i atıp bi de demişsiniz ki kişilerim yapıp herkese kapatıyorumzaten herkes @Oliviaa da dahil, sabahtan beri durumun sadece kişilere açık olabileceğini anlatmaya çalışıyo. Herkese açmak diye bi seçenek yok zaten attığınız ss'de de görebileceğiniz üzere.
Siz cevap vermeyin, son mesajım deyip yine yazıyorsunuz işiniz yok galibaSizde benim alıntıma cevap verip durmayın, bana cevap hakkı doğmasın.
E bana dediğinizi kendiniz uygulayın cevap vermeyin mesela ne dersinizSiz cevap vermeyin, son mesajım deyip yine yazıyorsunuz işiniz yok galiba
Yok benim işim evet ben takılıyorum sizin gibilereE bana dediğinizi kendiniz uygulayın cevap vermeyin mesela ne dersinizbelli ki sizinde işiniz yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?