- 17 Şubat 2019
- 377
- 1.040
- 43
- Konu Sahibi Rapunzelea
-
Numaraydı ve ekleyip baktığımda tanıdığım biri değildi. Resim falan yokdu ama.demek ki olabiliyor. Her şeyin uygulamasını çıkarmışlar bunu da acaba bir hileyle yapıyorlar .siz de profil çıkmış mıydı ?
Altını çizdiğiniz yer zaten benim gibi demek isteyenlerin durumunu anlatıyor farkındaysanız. Ben durumun olmadığı kimseyi görmedim, siz ve sizin gibiler çok çok azınlıkta kalıyorsunuz galiba. Karşıdaki kişilerin söylemine karşılık bu söylemim uygundu, laf sokma maiyetinde değil. Kime laf sokucam pardon da.Neden "aa olabilir haklısınız belli ki sistemsel bir hata" demek yerine laf sokar gibi konuşuyorsunuz. Yazan hemen hemen herkes böyle bir durum olmadığını söylüyor. Sizin gibi 3 4 arkadaşta böyle bir durum var. Geri kalan herkesin mi telefonu fi tarihinden kalma? Telefonumun çıkış yılı 2020,daha yeni alındı. Alınanı çok olmadı. Fi tarihinden kalmadı yani emin olabilirsiniz. İnternette aradım taradım başına gelen bir sürü insan var ama başına gelmeyen bir sürü insan da VAR. Başına gelmeyen insanların sayısı çok daha fazla ki buradaki kimse böyle bir özellik olduğunu bilmiyor.
Bu arada internette bulduğum bir kaynağı paylaşayım size;
Eki Görüntüle 2736912
Link; Whatsapp durumumu rehberde olmayan görür mü - Sosyal Destek
Gizlilikse siz kendi gizliliğinizden şüphe edin, ben kendi durumumu kişilerime açık olarak düzenleyip herkese kapatabiliyorum. Siz ayarlayamadığınıza göre siz düşünün.Allah Allah.
Uygulamanın resmi sitesi, yardım merkezi bile böyle bir özellik olmadığını söylüyor. Acaba onların telefonu da mı fi tarihinden kalma? Lütfen araştırın, emin olmadan kesinmiş gibi konuşmayın. Uygulamanın resmi sitesi de söylüyor ki böyle bir özellik YOK. Belli ki sistemle ilgili birşey ya da bir çeşit güvenlik açığı. Sizin yerinizde olsam insanlara laf sokmak yerine "acaba bir güvenlik açığına mı denk geldim" diye düşünürdüm.
Kaynak; WhatsApp Yardım - Durum gizliliği hakkında
Eki Görüntüle 2736922
Benım hepsi dısarı kapalı sjsjsjsjsjsjs adeta yasayan ölüyümAhahahanumaram yeni, eğer böyle bir güvenlik açığı varsa şikayet ederim herkesi. boşuna mı değiştirdim numaramı ben, eğer herkes benim durumumu görebilecekse ne gereği var WhatsAppın, herkes instagram kullansın.
Çok merak ediyorum ss alıp atabilir misiniz durum kısmını herkese açık yaptığınız yerin. WhatsApp bile böyle birşeyin olmadığını söylüyor, sadece karşılıklı olarak kayıt ettiğiniz kişilerin görebildiğini, dışarıdan kimsenin görmesinin mümkün olmadığını söylüyor. Whatsapp'ın kurucusu sizsiniz sanırımGizlilikse siz kendi gizliliğinizden şüphe edin, ben kendi durumumu kişilerime açık olarak düzenleyip herkese kapatabiliyorum. Siz ayarlayamadığınıza göre siz düşünün.
Benim son görülmem bile kapalı, WhatsApp profil fotoğrafımda da manzara resmi var, ben senden daha beter durumdayım kajdjshs onu ne yapıcazBenım hepsi dısarı kapalı sjsjsjsjsjsjs adeta yasayan ölüyüm
Bir üstte attım bakın görürsünüzÇok merak ediyorum ss alıp atabilir misiniz durum kısmını herkese açık yaptığınız yerin. WhatsApp bile böyle birşeyin olmadığını söylüyor, sadece karşılıklı olarak kayıt ettiğiniz kişilerin görebildiğini, dışarıdan kimsenin görmesinin mümkün olmadığını söylüyor. Whatsapp'ın kurucusu sizsiniz sanırımkomik yahu, çok komik. Uygulamanın resmi sayfasının yardım kısmındaki soru cevap bu. Burada yoruma yazan bir sürü insanda yok, bi 2 3 kişide var. Ayrıca neden ben gizliliğimden şüphe edeyim? Benim durumumu yabancı kimse görmüyor ki sizde böyle bir özellik olduğuna göre (ve WhatsApp böyle bir özellik olmadığını söylediğine göre) güvenlik açığı sizde var bende yok
E tamam hani nerede herkese açık ayarıTabi atayım aydınlanınEki Görüntüle 2736972
Kişilerim işaretlenmezse herkes görebiliyor okey.E tamam hani nerede herkese açık ayarı
Hadi bir de kişilerimdeki işareti kaldırmayı deneyin bakalımKişilerim işaretlenmezse herkes görebiliyor okey.
Sjdjdjdkdkdkdl iphone 11 promla bunu yazarken fi tarihinden kalma mesajınıza gülüyoruzKişilerim işaretlenmezse herkes görebiliyor okey.
E söyleyenlerde bu özellik yoktu o zaman bu ayarı yapamıyorlar demek.Hadi bir de kişilerimdeki işareti kaldırmayı deneyin bakalımahahaha WhatsApp yok diyor yoook. o işareti oradan kaldıramazsınız, illaki o üçünden birini işaretlemek zo run da sı nız. durumlarda ben hiçbirşeyi işaretlemeyeyim herkese açık olsun diye bir olay yok
Eki Görüntüle 2736978
Ne güzel telefon havasını da attınız iyi olmuştur sizin içinSjdjdjdkdkdkdl iphone 11 promla bunu yazarken fi tarihinden kalma mesajınıza gülüyoruz
Aynen çok iyi geldi sizin millete laf attığınızı zannetmenizden sonraNe güzel telefon havasını da attınız iyi olmuştur sizin için
Hayır arkadaşım hala anlamıyorsun. Hepimizde aynı şey yazıyor. Herkese açık diye bir seçenek yok, sadece o 3 seçenek var. O 3 seçenekten birini işaretlemek zorundasın. Hiç işaretmeyeyim diye birşey yok.E söyleyenlerde bu özellik yoktu o zaman bu ayarı yapamıyorlar demek.
Ben kimseye bir şey atmadım, olanı söyledim ama tersten anlayanlar varsa demekAynen çok iyi geldi sizin millete laf attığınızı zannetmenizden sonra
Aa yok olur mu en doğrusu sizsinizHayır arkadaşım hala anlamıyorsun.
Neyse. Valla bak neyse. Sen haklısın. Senin dediğin doğru. Hatta WhatsApp bile doğruyu söylemiyor. Koskoca resmi sitesinde bile doğru bilgi yok. Tek sen doğrusun. Sadece sen.
Hepimiz eğriyiz wp dahil siz doğrusunuz aynenBen kimseye bir şey atmadım, olanı söyledim ama tersten anlayanlar varsa demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?