Garip Bir Olay ?

Altını çizdiğiniz yer zaten benim gibi demek isteyenlerin durumunu anlatıyor farkındaysanız. Ben durumun olmadığı kimseyi görmedim, siz ve sizin gibiler çok çok azınlıkta kalıyorsunuz galiba. Karşıdaki kişilerin söylemine karşılık bu söylemim uygundu, laf sokma maiyetinde değil. Kime laf sokucam pardon da.

Gizlilikse siz kendi gizliliğinizden şüphe edin, ben kendi durumumu kişilerime açık olarak düzenleyip herkese kapatabiliyorum. Siz ayarlayamadığınıza göre siz düşünün.

Benım hepsi dısarı kapalı sjsjsjsjsjsjs adeta yasayan ölüyüm

Bu lafları söylediği için geri adım atmıyor arkadaş ama merak ettim doğrusu son sistem telefonlarda nasılsa ekran resmi atarsa biz de aydınlanmış oluruz malum bizimkiler takoz
Tabi atayım aydınlanın

Gizlilikse siz kendi gizliliğinizden şüphe edin, ben kendi durumumu kişilerime açık olarak düzenleyip herkese kapatabiliyorum. Siz ayarlayamadığınıza göre siz düşünün.
Çok merak ediyorum ss alıp atabilir misiniz durum kısmını herkese açık yaptığınız yerin. WhatsApp bile böyle birşeyin olmadığını söylüyor, sadece karşılıklı olarak kayıt ettiğiniz kişilerin görebildiğini, dışarıdan kimsenin görmesinin mümkün olmadığını söylüyor. Whatsapp'ın kurucusu sizsiniz sanırım komik yahu, çok komik. Uygulamanın resmi sayfasının yardım kısmındaki soru cevap bu. Burada yoruma yazan bir sürü insanda yok, bi 2 3 kişide var. Ayrıca neden ben gizliliğimden şüphe edeyim? Benim durumumu yabancı kimse görmüyor ki sizde böyle bir özellik olduğuna göre (ve WhatsApp böyle bir özellik olmadığını söylediğine göre) güvenlik açığı sizde var bende yok. ne bu diretme, WhatsApp yok diyor siz hala var var var

Bir üstte attım bakın görürsünüz

Kişilerim işaretlenmezse herkes görebiliyor okey.
Hadi bir de kişilerimdeki işareti kaldırmayı deneyin bakalım ahahaha WhatsApp yok diyor yoook. o işareti oradan kaldıramazsınız, illaki o üçünden birini işaretlemek zo run da sı nız. durumlarda ben hiçbirşeyi işaretlemeyeyim herkese açık olsun diye bir olay yok

E söyleyenlerde bu özellik yoktu o zaman bu ayarı yapamıyorlar demek.

E söyleyenlerde bu özellik yoktu o zaman bu ayarı yapamıyorlar demek.
Hayır arkadaşım hala anlamıyorsun. Hepimizde aynı şey yazıyor. Herkese açık diye bir seçenek yok, sadece o 3 seçenek var. O 3 seçenekten birini işaretlemek zorundasın. Hiç işaretmeyeyim diye birşey yok.
Neyse. Valla bak neyse. Sen haklısın. Senin dediğin doğru. Hatta WhatsApp bile doğruyu söylemiyor. Koskoca resmi sitesinde bile doğru bilgi yok. Tek sen doğrusun. Sadece sen.

Hayır arkadaşım hala anlamıyorsun.
Neyse. Valla bak neyse. Sen haklısın. Senin dediğin doğru. Hatta WhatsApp bile doğruyu söylemiyor. Koskoca resmi sitesinde bile doğru bilgi yok. Tek sen doğrusun. Sadece sen.
Aa yok olur mu en doğrusu sizsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…