- 13 Kasım 2020
- 1.912
- 3.046
- 83
- Konu Sahibi Justalittlebityourheart
-
Hahahaha peki benim de aklıma böyle senaryoların gelmesiBoşver çık buluş ne olacak. Kafa dağıtmış olursun hem
Ay kızın böbreklerini çalıp gelinlik giydirip yol kenarındaki çalılara atıyolarmış bide. Gelinliğin içinden not çıkıyor “Annwyl bişey olmaz demişti…” Tenha yerlere gitmeyin
Yok başkalarına tabi yazsın da hani ortamda bi elektirik falan olur direkt karşıdan görüp beni durdurması saçma geldi hani burada bir sürü konu okuyoruz ya adam konuşurken aklıma neler geldi evli mi diye parmağına baktım falan ahahaha her şey olabilirHerkesi yoldan mi ceviriyordur bilemiyorum her turlu değisik tip cikabilir ama yine de insanlarin tanişmasi için illa iş, okul cevresinden olmasi gerekmez. O zaman çok kisitli kucuk bir cember icinde kalmiş olmuyor muyuz?
Dikkatli olun elbette, son yillarda herkes bir garip şuan bekar olsam biriyle tanişmaya korkardim galiba ki gayet cesur ve flortoz bir tiptim eskillleeerdenn.
Ama şu başkalarina da yazmiştir, baskalarindan da numara istemistir mantigini anlamiyorum. Begendigi birileri olduysa onlarla da tanismak istemiş olabilir bir insan. Bir erkegin hayati boyunca tanişmak istedigi tek kadin olma hayali guzel olabilir ama gercekci degil.
Görmüş beğenmiş, taciz etmemiş sonuçta. Sende gönüllü vermişsin Instagrami.Herkese selam,
Bu sefer bambaşka bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
O kadar çok konu açıyorum ki, bazılarınız biliyordur bu sıralar buhranlı bir dönemden geçiyorum sürekli depresif hissediyorum yaşadığım problemlerden dolayı. Bu yüzden de evde yatakta kalmamak için kendimi kendimi çok zorluyorum. Bir şekilde dışarı atıyorum kendimi, yeni yerler keşfetmeye çalışıyorum, bir cafeye gidiyorum oturuyorum bakınıyorum bir şeylere… neyse 2 gün önceydi yine dışarı çıkmıştım, bir kahve içip bir avm’ye geçtim.
Ardından eve gitmek için, aşağı indim karşıdan bir çocuk geliyordu bir anda önümü kesti. İşte merhaba uzaktan gördüm seni, tanışmak merhaba demek istedim dedi. Bilmiyorum, o an bana çok saçma geldi avmde birini durdurup tanışmak..
Neyse ayak üstü tanıştık, konuştuk. Ardından bana bi kahve içmeyi teklif etti ama istemedim o an.
Teşekkür edip eve gitmem gerektiğini söyledim ama instagram için biraz ısrar etti tam o an içimden erkek arkadaşım var veremem diyecekken ağzımdan tamam olur çıktı. Neyse şimdi mesaj atıyor kahve için falan.
Ben bu konularda çok kötüyüm bir de böyle avmde birini durdurup konuşmak bana çok garip geliyor herkesi böyle durdurup konuşuyor mu yani?? Hemen romantic date falan teklif ediyor ne biliyim siz ne düşünürdünüz?
İnstagramdan ne kadar iyi anlaşılır bilmiyorum da, işi gücü olan bir insana benziyor + biraz sohbet ettik saçmalamadı ingilizcesi de baya iyi.Siz yurt dışındaydınız o yüzden bilemiyorum ama buralarda yolda durduranlar genelde keko ipe sapa gelmez tipler oluyor
Yok başkalarına tabi yazsın da hani ortamda bi elektirik falan olur direkt karşıdan görüp beni durdurması saçma geldi hani burada bir sürü konu okuyoruz ya adam konuşurken aklıma neler geldi evli mi diye parmağına baktım falan ahahaha her şey olabilir
Ay o da doğru da ne biliyim benim mentalitem almadı yaniBana hic de sacma gelmiyor. Nasil tanisacak bu insanlar ya. Her yola bi kulp takip kacarsa bu insanlar, nasil bir araya gelinecek
Evet nasıl verdim ben şok çünkü ondan önce başka biri daha geldi yanıma ona vermedimGörmüş beğenmiş, taciz etmemiş sonuçta. Sende gönüllü vermişsin Instagrami.
E bi kahve iç nolacak sanki
Siz yurt dışındaydınız o yüzden bilemiyorum ama buralarda yolda durduranlar genelde keko ipe sapa gelmez tipler oluyor
İşte ben de onu diyorum ya direkt dedi ki romantic dateler için vaktin var mı? Ne alaka yolda gördüğün birisine bunu direkt sormak bana aşırı saçma geldi onu diyorum ben deAman ne romantik date teklif etmiş amanYolda birini çevirip gel sevişelim diyen birinin hikayesini henüz duymadım. Ne diyecek kahve içelim diyecek tabi ama romantizmi göremedim ben bunda.
Başkasına normaldir ama benim için dışarıda, avmde dümdüz yürürken tanışmak pek normal gelmedi.
Atıyorum bir ürün üzerine sohbet gelişse tanışmak istese, parkta yürüyüş yaparken ortak bir beğeni fark edilse konuşulsa, sürekli aynı ortamda karşılaşılsa falan tamam da bu ne böyle kilimcinin kör oğlu.
Ya barda cafede aşırı normal, havaalanında da bazen seyahat ederken işte nerelisin burada napıyorsun böyle muhabbetler dönüyor oradan da contact almak bana saçma gelmiyor ama dümdüz avmde 5 saniye gördüğün birini durdurmak nedense bana aşşşırı garip geldi. İstemiyorum ilgilenmiyorum falan dedim ama ısrar edince o an veriverdim instagramıYurtdisinda da var o ipe sapa gelmezlerden. Bu yaz eşim olmadan yurtdisina gittim kisa sureligine (avrupa) daha havaalanina yeni indim biri yanima geldi ipi sapa gelmez bir tipe benziyordu gayet(belki özünde oyle degidir).Ama bence oyleydi. Oralarda da var yani.
İşte ben de onu diyorum ya direkt dedi ki romantic dateler için vaktin var mı? Ne alaka yolda gördüğün birisine bunu direkt sormak bana aşırı saçma geldi onu diyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?