Garip bir olay

Ben de çok marjinal bir tanişma cikacak sanmiştim.

Ölecem şimdi hahahaha var harbi böyle hesaplar ama ben de hep hesabımı public kullanırım geçen başka bir olaylar sebebiyle kapattım. Sugar daddy ister misin mesajları hariç hiç böyle şeyler başıma gelmiyor

Ben instagrami ilk actigimda herkese acikti, direkt fotograflarim çalinip fake hesap acildi. Neyseki fotograflarda yuzum gorunmuyordu.

Ben de çok marjinal bir tanişma cikacak sanmiştim.
Ben de
Bence 18 yılda insanlar çok değişti ya, 18 yıl önce internetten de olsa insanlara güven vardı şu an bu flört tanışma şeyleri öyle saçma sapan vaziyette ki. Ama haklısınız kısa da olsa konuşma fırsatımız oldu bilmiyorum bakalım

Hangi avm ? bi uğrayayım makus bahtım kara talihim belki biter biri de bana kahve içme teklifi eder

Çogu kişi aman bunda ne var demiş ama TV de ne olaylar izliyoruz,göruyoruz,temkinli yaklaşmanda fayda var.
Birçok ihtimal olabilir.Mesela benim yakın arkadaşımda bu şekilde biriyle tanişti şuan evli bebek bekliyor..Çokmu mutlu değil.Eşi oyun bağımlısı asosyal.Onun harici iyi biri kötü diyemem.
Ama arkadaşimin yolunu kesip numara istemiş tıpki sizin olay gibi.Hertürlü ihtimali göze almalısın sonradan hayal kırıklığı yaşamamak için.

Hayal kuracak bişey yok zaten bana da garip geldi. Evli bile olabilir diye çekindim. Bi de şey yazmış bana kahve içelim ama hafta sonları bana uymuyor aha dedim kesin evli midir nedir hafta içi de bana uygun değil, zaten hafta sonu da arkadaşım gelecek diye salladım

Birkaç sene önce aynı durun basima geldi saf gibi binkahve içmeye razı oldum, sonrasında savcılığa suç duyurusunda bulunarak yakamı kurtarabildim...

Sonra peki konu savcılığa nasıl gitti özel değilse? ama benim de içime çok sinmedi adını koyamadım salladım

Uzaktan görüp beğenmiştir. Hemen karşına dikilmemistirki. O an bı etkileşim olmuştur. Bence hoşunuza gittyse bı kahve içip tanıyabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…