- 17 Ağustos 2011
- 24.570
- 154.850
- 798
- Konu Sahibi Justalittlebityourheart
-
Hangi ülkedesin ki? Almanya'da heryer dolu diye aynı masaya oturduğum çocukla tüm şehri gezmistim, Fransada metroda yol sorduğum amca ile tüm akşam beraber dolasmistik,gece beni otobüsüme bırakmıştı (sonra epey maillestik) , belarusta valizimi merdivenden çıkaran adamla arkadaş olduk, sonradan benim şehrime geldiler buluştuk,İspanya'da sahilde benimle sohbet eden çocukla beraber yüzdük,o günü geçirdik .Türkiyede falan ohoo oo ben de öyle her yerde tanışırım tanışmayı da severim zaten. Ama burada biraz daha temkinli olmak daha iyi diye düşündüğümden bi kaç kere düşünüyorum üstüne :)
Diğer konularını bilmiyorum ama başıma buna benzer bir olay gelmişti.Herkese selam,
Bu sefer bambaşka bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
O kadar çok konu açıyorum ki, bazılarınız biliyordur bu sıralar buhranlı bir dönemden geçiyorum sürekli depresif hissediyorum yaşadığım problemlerden dolayı. Bu yüzden de evde yatakta kalmamak için kendimi kendimi çok zorluyorum. Bir şekilde dışarı atıyorum kendimi, yeni yerler keşfetmeye çalışıyorum, bir cafeye gidiyorum oturuyorum bakınıyorum bir şeylere… neyse 2 gün önceydi yine dışarı çıkmıştım, bir kahve içip bir avm’ye geçtim.
Ardından eve gitmek için, aşağı indim karşıdan bir çocuk geliyordu bir anda önümü kesti. İşte merhaba uzaktan gördüm seni, tanışmak merhaba demek istedim dedi. Bilmiyorum, o an bana çok saçma geldi avmde birini durdurup tanışmak..
Neyse ayak üstü tanıştık, konuştuk. Ardından bana bi kahve içmeyi teklif etti ama istemedim o an.
Teşekkür edip eve gitmem gerektiğini söyledim ama instagram için biraz ısrar etti tam o an içimden erkek arkadaşım var veremem diyecekken ağzımdan tamam olur çıktı. Neyse şimdi mesaj atıyor kahve için falan.
Ben bu konularda çok kötüyüm bir de böyle avmde birini durdurup konuşmak bana çok garip geliyor herkesi böyle durdurup konuşuyor mu yani?? Hemen romantic date falan teklif ediyor ne biliyim siz ne düşünürdünüz?
Benim tanışma hikayemi bilsenizHerkese selam,
Bu sefer bambaşka bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
O kadar çok konu açıyorum ki, bazılarınız biliyordur bu sıralar buhranlı bir dönemden geçiyorum sürekli depresif hissediyorum yaşadığım problemlerden dolayı. Bu yüzden de evde yatakta kalmamak için kendimi kendimi çok zorluyorum. Bir şekilde dışarı atıyorum kendimi, yeni yerler keşfetmeye çalışıyorum, bir cafeye gidiyorum oturuyorum bakınıyorum bir şeylere… neyse 2 gün önceydi yine dışarı çıkmıştım, bir kahve içip bir avm’ye geçtim.
Ardından eve gitmek için, aşağı indim karşıdan bir çocuk geliyordu bir anda önümü kesti. İşte merhaba uzaktan gördüm seni, tanışmak merhaba demek istedim dedi. Bilmiyorum, o an bana çok saçma geldi avmde birini durdurup tanışmak..
Neyse ayak üstü tanıştık, konuştuk. Ardından bana bi kahve içmeyi teklif etti ama istemedim o an.
Teşekkür edip eve gitmem gerektiğini söyledim ama instagram için biraz ısrar etti tam o an içimden erkek arkadaşım var veremem diyecekken ağzımdan tamam olur çıktı. Neyse şimdi mesaj atıyor kahve için falan.
Ben bu konularda çok kötüyüm bir de böyle avmde birini durdurup konuşmak bana çok garip geliyor herkesi böyle durdurup konuşuyor mu yani?? Hemen romantic date falan teklif ediyor ne biliyim siz ne düşünürdünüz?
Sizi çok beğenmiş. Tekrar görme fırsatı da olmayacağına göre bu şekilde şansını denemiş.İnstagramdan ne kadar iyi anlaşılır bilmiyorum da, işi gücü olan bir insana benziyor + biraz sohbet ettik saçmalamadı ingilizcesi de baya iyi.
Ama işte saçmalık şurda iyi bi işin varsa sosyal çevren varsa neden avmde birini durdurup tanışırsın bi yandan da aşırı garip geliyor bana
Çok merak ettim hikayenizi. Tinder ya da evlilik sitesinden mi buldunuz?Benim tanışma hikayemi bilsenizbu nedenle bana o...... diyenler bile olmuştu takılmayın internetten tanışıp evlenenler bile oluyor gayette mutlu mesut çocuk sahibi oluyorlar. İçinizden geliyosa kahve icebilirsiniz.
OhaÇok merak ettim hikayenizi. Tinder ya da evlilik sitesinden mi buldunuz?
Bunun nesi anormal? Gayet olağan bir tanışma.Ohahayır canım. Liseden arkadaşım iftara çağırmisti evine. Lisedeydik o zaman bende kardeşimi alıp gitmiştim. Orda arkadasimin abisiyle tanıştık o şekilde. Bana öyle diyende lisedeki insanlar şuan cesaret edebileceklerini zannetmiyorum
Cog diggat cegen bir gözelliginiz var bağyanEvet nasıl verdim ben şok çünkü ondan önce başka biri daha geldi yanıma ona vermedim
Yani bence de normal iki yetişkin insanız ama çevreden çok garip tepkiler almıştımBunun nesi anormal? Gayet olağan bir tanışma.
Sizin çevre görücü usulü dışında bir yöntemi normal bulmuyor herhalde.Yani bence de normal iki yetişkin insanız ama çevreden çok garip tepkiler almıştım
Ahahahahahaha aynenn millet dayanamıyor cazibemeCog diggat cegen bir gözelliginiz var bağyan
Hahaha olabilir vallaSizin çevre görücü usulü dışında bir yöntemi normal bulmuyor herhalde.
Mesela ben hesabımı açtığımda “ayakfetişi34 seni takip etti” “adanamasör” seni takip etti gibi abuk sabuk hesaplardan bildirim alıyorum. Ya da sürekli selfie çekinen umutsuz vaka dayılar takip etmeye başlıyor. Siz de açık kullanıyormuşsunuz bunun önüne geçebiliyor musunuz? Yani bir yolu var mı?öf instagram adresi vermekte bir kahve içmekte ne var abartmasak mı, benm instam 10 k takipçili herkese açık henüz başıma bişi gelmedi :))
bence bir avmde kahve içilebilir ne kaybedersiniz ki belki gördü beğendi yanınıza geldi belki arkadaş olacaksınız kasmaya gerek yok sevgiler...
Ne kadar pozitifsiniz çok teşekkür ederimEski konularınızı çok bilmiyorum da mesajla muhabbet sardıysa kalabalık bir ortamda bir kahve içmeniz normal olur. Evet başlangıcı değişik olmuş olur hani durup dururken AVM de birinin karşısına çıkıp böyle şeyler söylemez her zaman insan ama şayet aranızda bir şey olursa başlangıç hikayenizde enteresan olmuş olur ne güzel
Ben sanal ortamda tanıştığım bir adam ile 18 yıldır birlikte ..15 yıldır da evliyim.Ama şöyle birşey var eşimle tanışmayı karşılıklı istemiştik.Senin avantajın bu adamı zaten gördün ve kısa da olsa bir sohbetin oldu.Eğer içine sinmeyen birşey varsa bence görüşmeyi sürdürme.Ama hiçbir fikrim yok diyorsan da kalabalık ortamda görüş ve senin kontrolün dışına çıkabilecek ev ,araba gibi ortamlara ilk etapta girmeBenim tek endişem şu, Burada gerçekten yalnız hissediyorum o da güven duygumu birazcık zedeliyor hani başıma bir şey gelirse illa çok çok kötü bir şey olmasına gerek yok, olumsuz herhangi bir şey… arayıp alo diyecek kimsemin olmaması beni ikileme düşürüyor. Diğer yandan aslında ben çok konuşkan ve sosyal biriyimdir ve insanlarla tanışmayı da severim. Burada sormamın amacı şuydu aslında, bu şekilde tanışmak bana biraz garip geldi sizler ordan bakınca nasıl gördünüz danışmak istedim
Ya şöyle, bence seyahat biriyle tanışma ihtimalinin ennn doğal ve en yüksek olduğu opsiyon. Çünkü hostellerde, havaalanınd, gezerken bile insanlar yanına gelip bir şey soruyor ordan sohbet muhabbet beraber takılmaca derken beraber vakit geçiriyorsun bence bu hayatın akışına çok uygun.Hangi ülkedesin ki? Almanya'da heryer dolu diye aynı masaya oturduğum çocukla tüm şehri gezmistim, Fransada metroda yol sorduğum amca ile tüm akşam beraber dolasmistik,gece beni otobüsüme bırakmıştı (sonra epey maillestik) , belarusta valizimi merdivenden çıkaran adamla arkadaş olduk, sonradan benim şehrime geldiler buluştuk,İspanya'da sahilde benimle sohbet eden çocukla beraber yüzdük,o günü geçirdik .
Yani insanlar böyle böyle tanışır, sohbet eder . Ne var ki bunda?
Gerçi benim hiçbir örnekte "tanışalım,insta ver" gibi bir durum olmadı,daha hayatın doğal akışında gerçekleşti. Ama öyle bile olsa tanismissiniz, olmuş bitmiş yani. Hoşuna gittiyse konuş,hoşuna gitmediyse bas engeli geç.
Aynen ben de bi av havası sezmedim dersem yalan olurDiğer konularını bilmiyorum ama başıma buna benzer bir olay gelmişti.
Kyk yurdunda kalıyordum, sabah yurttan çıktım ve karşı kaldırımda bana doğdu bakan yabancı bir erkek gördüm. Ben yürümeye devam edince, arkamdan geldi, tanışmak istediğini söyledi, hatta söylediğine göre beni bekliyormuş
Ama halinden ava çıkmış olduğu belliydi
O an ben denk geldim, benden önce başkası çıksa onun peşine takılacaktı.
Sen bu çocuktan nasıl bir elektrik aldın?
Eğer benim hissettiğim gibi hissettiysen buluşma derim.
Mesela gün içinde bir kaç kez karşılaşsak işte o şekilde karşıma çıksa anlıcaktım da vallahi beni görüp gelmesi 5 saniye falan sürdü o yüzden anlamadım. Belki de insanlar benim gibi çok yalnız ama onların cesareti varSosyal medyanin olmadığı zamanlarda cesaret sahibi erkekler böyle tanışırmış. Hep heves ederdim böylesine. Niye size garip geliyor? İnstagramdan, snapchatten mi ekleseydi?
Yok artık.. çok özel değilse anlatır mısınızBenim tanışma hikayemi bilsenizbu nedenle bana o...... diyenler bile olmuştu takılmayın internetten tanışıp evlenenler bile oluyor gayette mutlu mesut çocuk sahibi oluyorlar. İçinizden geliyosa kahve icebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?