gay bir aşıkla nasıl başa çıkılır?

Aman sakın dövdürmeye falan kalkmayın haklıyken haksız duruma düşersiniz ama gercekten cok sinir bozucu bir durum olsa gerek

bencede olan size olur..
hey allahim ya, hayatimda bikac kez travesti gorum oda uzaktan ama
boyle musallat olanlari sadece filmlerde gorurdum

valla neyapilir bilmiyorum ki, bekci gibi her an basinizde bu ne yaa

inanır mısın hiç yapmayacağım şeyleri bile yaptım sırf o görüp umudunu kessin diye.
ama aşık olmuş ciddi anlamda. bunu sevgilime söylemiş aşık oldum elimde değil diye.
aşkını kabullenmiş durumdayım ama bizi rahat bıraksın içinde yaşasın şu aşk mıdır nedir hastalık mıdır bilemiyorum artık
bi tek dövdürme olayı kaldı. benim sevgilim kavga dövüş sevmez pek ama son çare olarak bunu düşüneceğim artık.
ya da tüm mahalleye gay oldugunu bizi rahatsız ettiğini söylesek onu o evde barındırmazlar bence.
bunu da yapamıyorum, ona gayliğiyle vurmak istemiyorum bilemedim kaldım böyle:26:

bencede olan size olur..
hey allahim ya, hayatimda bikac kez travesti gorum oda uzaktan ama
boyle musallat olanlari sadece filmlerde gorurdum

valla neyapilir bilmiyorum ki, bekci gibi her an basinizde bu ne yaa

sorma valla sevgilimin evinden çıktıgımız an soruyo nereye gidiyorsunuz bana gelin işiniz yoksa diye
kaynanam gibi oldu

sorma valla sevgilimin evinden çıktıgımız an soruyo nereye gidiyorsunuz bana gelin işiniz yoksa diye
kaynanam gibi oldu

ay musadenle su duruma gulmek istiyorum

dovdurmeyin ya yazik , oda can sonucta ne kadar kendini canan sansada

ama gozunu korkutabilirsiniz, hani biraz dover gibi yapip birakailirsiniz ne bilim ya

Son düzenleme:
sevgilim işten eve gidiyordu az önce yolda çıkmış karşısına "böhh sürpriiiizzz" diye korkutmuş aşkımı
yaa sabır diyerek uzaklaşmış benimki de...
muhabbetimiz bile bu mehmetle ilgili oluyor artık ailemizden biri gibi

ilgisini çekecek başka birini bulmasına yardımcı olsanız şööle at gibisinden

ev kendisine ait sanırım tam bilmiyorum ama.
oturduğu yer küçük bir muhit. yani orda herkes aile. eğer gay olduğu ve bizi rahatsız ettiği duyulursa taşa tutarlar onu
ev sahibini hiç bilmiyoruz valla hiç görmedik açıkçası. ama dediğim gibi duyulursa eğer, ev kendisinin olsa bile rahat bırakmazlar onu.
sizce mahalleliye duyursak mı canın canan oldugunu ?

Son düzenleme:

cok riskli ya oldururler fln maazallah, ,
bence siz buna bi oturmaya gidin hevesini alsin belki birakir

Ne kötü bir durum bu yahu
Ama hani kıvırarak yürüyor falan demişsin.
e mutlaka konuşmalarından da anlaşılıyordur hafifliği
Oturduğu yerde ya da iş yerinde nasıl anlamıyorlar ki?
Mutlaka farkeder insanlar,türk toplumu homofobiktir genelde

Bence sevgilin alsın bir gün bunu karşına şöyle ciddi ciddi konuşsun.
Zaten erkek değil,korkar kesin.
Ama öyle böyle değil yani,cidden korkutsun..
Bu ne yahu böyle ?
Duyulursa sevgilin açısından da iyi olmaz diye düşünüyorum ben

Bir insanın başına gelebilecek en zor durumlardan biri

Sevgiliniz tersleyecek bir daha rahatsız etmemesini, yoksa polise şikayet edeceğini falan söyleyecek. Olmuyorsa da bence gidip şikayet etsin.

hevesini alsın derken
erkek arkadaşımla birlikte olmak istiyo ya hani o açıdan mı dedin ayy aklım karıştı

ay yoookkkk o acidan soylemedimm

hakkaten yanlis anlasilacak bi cumle yazmisim pardon:78:

hani evine davet ediyomus ya her gordugunde, bi gidin oturun sevgilinle sen,
e geldik oturduk tmm bitti artik dersiniz bidahada cagirmaz hatta onu davet ettigine pisman edin evi zindan edin ona

Bu eleman kendini bayan gibi hissetmio mu sonuçta , e sende al karşına kız kıza gibi konuş açık açık , yada telefondan mesaj çek mail at vb . Ama tepkisi erkek gibi harala gürele olmaz yani , kibardır kendisi bence :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…