İstemiyorum diyor ama o çocuk da masum ona da üzülüyorumÇok zor bir durum, şunu yap bunu yap demek anlamsız olur , şartların nedir duyguların nedir
Bunu sindirebilir misin, eşin diğer çocuğu ile bağ kurmak istiyor mu
Bunlar hep zor süreçler kaldırabilecek misin
Onun deyimiyle çocuk dünyaya geldikten sonra haberi olmuş 1 seferlik birşey miş o kadını buldum oda aynısını söyledi ama bu durumun ağırlığını hafifletmediBen olsam canım çok yanar ve kesinlikle ayrılırdım. Beni en cok üzen de evladımın başka bir kadından kardeşi olması olurdu. barışma surecinde bunu size anlatması gerekiyordu gizlenecek bir şey değil. Ve bu kadar geri dönüşü olmayan bir şeyi anlatmaması kesinlikle cok buyuk haksızlık
Ortada aldatma var. 1 ya da 5 farkeder mi? Siz o sürede bunu yapsaydınız şuan o evden çoktan atılmıştınız.Onun deyimiyle çocuk dünyaya geldikten sonra haberi olmuş 1 seferlik birşey miş o kadını buldum oda aynısını söyledi ama bu durumun ağırlığını hafifletmedi
Güldüm yaa yapma ciddiye alacaklarBir şey olmaz devam edin evililiğe erkektir yapar
Güldüm yaa yapma ciddiye alacaklar
Valla konu sahibi bu zamana kadar adamı postalamadıysan daha da ayrılmazsın buna eminim. 8 4 aylık sürede hemen başkasını bulup hamile bırakan adamdan hayır gelmez.
Sadece atılsa yine iyi, boşanıp başkasıyla evleneceğim diyince bile başlarına neler geliyorOrtada aldatma var. 1 ya da 5 farkeder mi? Siz o sürede bunu yapsaydınız şuan o evden çoktan atılmıştınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?