Gayrimeşru çocuk

KadinZu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2019
7
7
1
34
Merhaba konuya direk girmek istiyorum:

Ben eşimle 19 yaşında tanıştım sevdik birbirimizi. 3 sene nişanlı kaldık ve evlendik. İkimizde çok baskın karakterli insanlarız bazı zamanlar anlaşır bazı zamanlar kavga ederdik.
Taki o güne kadar hani evlilikte yapılan bütün kavga ve hatalar aklına gelir de insan bıkar ya o noktaya gelmiştim. Ve eşimden ayrılmak istediğimi söyledim pılımı pırtımı toplayıp annemin evine gittim en az 4 ay ayrı kaldık tabi ailelerde kavgalı oldular o 4 ay içinde.

Sonra barışmaya karar verdik barışdığmız ay hamile kaldım bir kızım oldu evlilik güzel gidiyordu ama eşimin buruk olduğunu hissediyordum ikinci 1 1/2 sene sona 2. Çocuğuma hamile kaldım 6 aylık hamileyken bir mektup buldum Nafaka davası ile ilgili. Eşim biz ayrı olduğumuz o 4 ayda bir kadınla ilişiye girmiş ve o kadın hamile kalmış yani büyük kızımdan 2 ay büyük bir oğlu var. eşim bunu benden gizledi ve o mektupla be bunu öğrendim. Şimdi size sorum ne yapmalıyım onu affetmek mi ayrılmak mı ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bana bir yol gösterin.

Çok zor bir durum, şunu yap bunu yap demek anlamsız olur , şartların nedir duyguların nedir
Bunu sindirebilir misin, eşin diğer çocuğu ile bağ kurmak istiyor mu
Bunlar hep zor süreçler kaldırabilecek misin

4 ay ayrılıkta evliydiniz sonuçta. Siz koşup başka erkeğe gitmediniz ama o aldatıp üstüne çocuk yapmış. Sizin hatanız çok iyi olmayan evliliğe 2 çocuk sığdırmanız. O adamla evli oldugunuz sürece o kadına da o cocuga da katlanacaksınız. Tercih sizin.

Çok zor bir durum, şunu yap bunu yap demek anlamsız olur , şartların nedir duyguların nedir
Bunu sindirebilir misin, eşin diğer çocuğu ile bağ kurmak istiyor mu
Bunlar hep zor süreçler kaldırabilecek misin
İstemiyorum diyor ama o çocuk da masum ona da üzülüyorum

Ben olsam canım çok yanar ve kesinlikle ayrılırdım. Beni en cok üzen de evladımın başka bir kadından kardeşi olması olurdu. barışma surecinde bunu size anlatması gerekiyordu gizlenecek bir şey değil. Ve bu kadar geri dönüşü olmayan bir şeyi anlatmaması kesinlikle cok buyuk haksızlık

Onun deyimiyle çocuk dünyaya geldikten sonra haberi olmuş 1 seferlik birşey miş o kadını buldum oda aynısını söyledi ama bu durumun ağırlığını hafifletmedi

Hep diyorum babalığa layık olmayan adamları babalıkla şereflendirmeyin kendinize hiç mi saygınız yok olan masumlara sabilere oluyor en çok onlara üzülüyorum Allah bebekleri çocukları korusun

Onun deyimiyle çocuk dünyaya geldikten sonra haberi olmuş 1 seferlik birşey miş o kadını buldum oda aynısını söyledi ama bu durumun ağırlığını hafifletmedi
Ortada aldatma var. 1 ya da 5 farkeder mi? Siz o sürede bunu yapsaydınız şuan o evden çoktan atılmıştınız.

Bir şey olmaz devam edin evililiğe erkektir yapar
Güldüm yaa yapma ciddiye alacaklar

Valla konu sahibi bu zamana kadar adamı postalamadıysan daha da ayrılmazsın buna eminim. 8 4 aylık sürede hemen başkasını bulup hamile bırakan adamdan hayır gelmez.

Güldüm yaa yapma ciddiye alacaklar

Valla konu sahibi bu zamana kadar adamı postalamadıysan daha da ayrılmazsın buna eminim. 8 4 aylık sürede hemen başkasını bulup hamile bırakan adamdan hayır gelmez.

Dalga geçmeniz hiç hoş değil umarım sizin başınıza böyle bir olay gelmez hiçbir zaman büyük konuşmamak lazım hayat bu neler gördük.

Ortada aldatma var. 1 ya da 5 farkeder mi? Siz o sürede bunu yapsaydınız şuan o evden çoktan atılmıştınız.
Sadece atılsa yine iyi, boşanıp başkasıyla evleneceğim diyince bile başlarına neler geliyor
Aldatan kadın olsa kendisi namus diye neler ederdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…