Valla bende nefret ve korku olayı bi anda gelişti Emine bulut olayından sonra hem eşimden hem artık delikanlı olan büyük oğlumdan korkuyorum. Bütün erkekler kızınca en yakınındaki kadını öldürür gibi bi algı oluştu bendeOfff valla burayi okudukca hayattan soguyorum yakinda esimden nefret edecegim sirf erkek diye.
Cok cok zor bir durum Allah kimseye yasatmasin
Ne olursa olsun ortada bir degil iki yalan var karar sizin.
Hep derim erkeklerdeki gururun onurun çeyreği kadınlarda da olsa keşke.Sadece atılsa yine iyi, boşanıp başkasıyla evleneceğim diyince bile başlarına neler geliyor
Aldatan kadın olsa kendisi namus diye neler ederdi.
Benim eşiminde gayri meşru çoçupu var lakin ben evlenmeden önce olmuştu bizim nikah günümüzde bebeğin 40 ı çıkmıştı bekar olduğumuz için sorun etmedim ama şimdide olursa dellenirim galiba....Allah düşmanıma vermesin zor bi durum senden ayrı iken yapmış ama neden önlemini almamış ki....benim eşimden gizli doğurmuş kadın çocuğu hamile iken eşim aldır demiş aldırdım diye kandırmış doğurdu sizden hiç bi beklentim yok sadece anne olmak istedim dedi böyle manyaklarda var....Merhaba konuya direk girmek istiyorum:
Ben eşimle 19 yaşında tanıştım sevdik birbirimizi. 3 sene nişanlı kaldık ve evlendik. İkimizde çok baskın karakterli insanlarız bazı zamanlar anlaşır bazı zamanlar kavga ederdik.
Taki o güne kadar hani evlilikte yapılan bütün kavga ve hatalar aklına gelir de insan bıkar ya o noktaya gelmiştim. Ve eşimden ayrılmak istediğimi söyledim pılımı pırtımı toplayıp annemin evine gittim en az 4 ay ayrı kaldık tabi ailelerde kavgalı oldular o 4 ay içinde.
Sonra barışmaya karar verdik barışdığmız ay hamile kaldım bir kızım oldu evlilik güzel gidiyordu ama eşimin buruk olduğunu hissediyordum ikinci 1 1/2 sene sona 2. Çocuğuma hamile kaldım 6 aylık hamileyken bir mektup buldum Nafaka davası ile ilgili. Eşim biz ayrı olduğumuz o 4 ayda bir kadınla ilişiye girmiş ve o kadın hamile kalmış yani büyük kızımdan 2 ay büyük bir oğlu var. eşim bunu benden gizledi ve o mektupla be bunu öğrendim. Şimdi size sorum ne yapmalıyım onu affetmek mi ayrılmak mı ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bana bir yol gösterin.
Valla bende nefret ve korku olayı bi anda gelişti Emine bulut olayından sonra hem eşimden hem artık delikanlı olan büyük oğlumdan korkuyorum. Bütün erkekler kızınca en yakınındaki kadını öldürür gibi bi algı oluştu bende
Ben üstteki yorumu size yazmadım, dolayısıyla sizle dalga geçmedim.Dalga geçmeniz hiç hoş değil umarım sizin başınıza böyle bir olay gelmez hiçbir zaman büyük konuşmamak lazım hayat bu neler gördük.
Yahu ne dalga geçmemesi adam 4 aylık ayrılıkta hemen hamile bırakmış başkasını afedersiniz kilit vursak zinciriyle oynaşacak hınzır. Kaldı ki ayrılık sürecinden sonra hemen hamile kalınmış o da yetmemiş 2. Çocuk gelmiş Ali Kaptan cosplay mübarek. Zaten konu gerçek değil sanırım meşhur hit alan konudan sonra bir süre böyle başlıklar göreceğiz galiba.Dalga geçmeniz hiç hoş değil umarım sizin başınıza böyle bir olay gelmez hiçbir zaman büyük konuşmamak lazım hayat bu neler gördük.
Ya birşey sorucam ama alınmayın.Benim eşiminde gayri meşru çoçupu var lakin ben evlenmeden önce olmuştu bizim nikah günümüzde bebeğin 40 ı çıkmıştı bekar olduğumuz için sorun etmedim ama şimdide olursa dellenirim galiba....Allah düşmanıma vermesin zor bi durum senden ayrı iken yapmış ama neden önlemini almamış ki....benim eşimden gizli doğurmuş kadın çocuğu hamile iken eşim aldır demiş aldırdım diye kandırmış doğurdu sizden hiç bi beklentim yok sadece anne olmak istedim dedi böyle manyaklarda var....
Tanışma nişan nikah toplamda 4 buçuk ay sonra evlendik neyi merak ettiğinizi biliyorum bunu bilerek nasıl evlendiniz diyeceksiniz de eşiminde haberi yoktu kadın facebook ta bizim nikah fotolarını görünce irtibata geçti yuvada büyümüş ailesi olmayan rahat bi kadındı nüfusuna bile istersen al dedi neden doğurdun yada yalan söyledin dediğimde amacım anne olmaktı bunun eşinle alakası yok o ba a olsun diye çabalama dım anne olmak için yaptım o an hayatımda kim olsa ondan yapardım dedi...buda değişik bi delilik gerçektende kadın hiç aramaz sormaz çoçuk 5 yaşında şuan ben ararım ilgilenirim....Ya birşey sorucam ama alınmayın.
Eşinizle ne kadar süre tanıştıktan sonra evlendiniz. Çocuğun 40ı nikah günü çıktığına göre 40 gündür tanımıyordunuz değil mi eşinizi. Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm durumunuza. Böyle manyaklar da var Tabiki.
Kadının amacını anladım, evet yanlış bir yol ama ömrü boyunca yalnız kalmak istememiş.Tanışma nişan nikah toplamda 4 buçuk ay sonra evlendik neyi merak ettiğinizi biliyorum bunu bilerek nasıl evlendiniz diyeceksiniz de eşiminde haberi yoktu kadın facebook ta bizim nikah fotolarını görünce irtibata geçti yuvada büyümüş ailesi olmayan rahat bi kadındı nüfusuna bile istersen al dedi neden doğurdun yada yalan söyledin dediğimde amacım anne olmaktı bunun eşinle alakası yok o ba a olsun diye çabalama dım anne olmak için yaptım o an hayatımda kim olsa ondan yapardım dedi...buda değişik bi delilik gerçektende kadın hiç aramaz sormaz çoçuk 5 yaşında şuan ben ararım ilgilenirim....
O zaman da öğrenir öğrenmez durumu yime anlatmalıydı. Bu nasıl gizlenir nasıl saklı kalıcağını düşünür? Cok ciddi bir durum çocuğunuzun öyle ya da böyle bir kardeşi var ve haberdar edilmiyorsunuz.. Birazcık değer verse sonunda ölüm olsa size anlatırdı.. Ama işte hep bencillik..Onun deyimiyle çocuk dünyaya geldikten sonra haberi olmuş 1 seferlik birşey miş o kadını buldum oda aynısını söyledi ama bu durumun ağırlığını hafifletmedi
Yahu ne dalga geçmemesi adam 4 aylık ayrılıkta hemen hamile bırakmış başkasını afedersiniz kilit vursak zinciriyle oynaşacak hınzır. Kaldı ki ayrılık sürecinden sonra hemen hamile kalınmış o da yetmemiş 2. Çocuk gelmiş Ali Kaptan cosplay mübarek. Zaten konu gerçek değil sanırım meşhur hit alan konudan sonra bir süre böyle başlıklar göreceğiz galiba.
Napsın adamı mı öldürsün, aman ne gururlu erkekler hemen aldatan karısını öldürüveriyolar ne kadar övülesi Bi durumHep derim erkeklerdeki gururun onurun çeyreği kadınlarda da olsa keşke.
Cinayeti değil gururu savunuyorum burda. Konuyu nasıl saptırdınız böyle anlam veremedim. Kimse kimseyi öldürmesin. Aldatılan boşasın bu durumu sineye çekmesin.Napsın adamı mı öldürsün, aman ne gururlu erkekler hemen aldatan karısını öldürüveriyolar ne kadar övülesi Bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?