Gayrimeşru çocuk

Eş dediğiniz kişi öldüğünde dahi varisi olarak o çocuk sürekli karşınıza çıkacak(evet çocuğun suçu değil bu ama çocuklarınız için düşünüyorum kabullenilmiyor) hatta çocuklarınız nüfus işlemleri yaparken ilerde o kağıtta yazılan farklı bir kadından olma başka bir kardeş ile babalarından yeterince utanç duyuyor olacaklar..

Offf valla burayi okudukca hayattan soguyorum yakinda esimden nefret edecegim sirf erkek diye.
Cok cok zor bir durum Allah kimseye yasatmasin
Ne olursa olsun ortada bir degil iki yalan var karar sizin.
Valla bende nefret ve korku olayı bi anda gelişti Emine bulut olayından sonra hem eşimden hem artık delikanlı olan büyük oğlumdan korkuyorum. Bütün erkekler kızınca en yakınındaki kadını öldürür gibi bi algı oluştu bende

Adamdaki genişliğe bak çocuk yapmış arada
Madem bir bk yemiş niye korunmamış
Olaya gel ya
Yok ayrılma bi tane daha yap

anladigim kadariyla geciminizi esiniz sagliyor. bosansaniz 2 cocugunuzla ne yapabilirisniz. cogu kadin var esinin ilk evliliginden olan cocugu kabullenebiliyor. eger yuvanizi dagittiginizda cocuklarinizin huzurunu saglayamicaksaniz durumu medenice konusun ve kabullenin. yok yaparim cocuklarima bakarim diyorsaniz affetmeyin.

Benim eşiminde gayri meşru çoçupu var lakin ben evlenmeden önce olmuştu bizim nikah günümüzde bebeğin 40 ı çıkmıştı bekar olduğumuz için sorun etmedim ama şimdide olursa dellenirim galiba....Allah düşmanıma vermesin zor bi durum senden ayrı iken yapmış ama neden önlemini almamış ki....benim eşimden gizli doğurmuş kadın çocuğu hamile iken eşim aldır demiş aldırdım diye kandırmış doğurdu sizden hiç bi beklentim yok sadece anne olmak istedim dedi böyle manyaklarda var....

Emine bulut ayrica burada kac gundur bir aldatma konusu var esi sapik cikti. insaniz ister istemez uzulup etkileniyiruz. okuyunca ohh neyseki benim hayatim super deyip rahatlayamiyoruz. Bir kadin bir insan uzulurken ister istemez etkileniyoruz

Dalga geçmeniz hiç hoş değil umarım sizin başınıza böyle bir olay gelmez hiçbir zaman büyük konuşmamak lazım hayat bu neler gördük.
Ben üstteki yorumu size yazmadım, dolayısıyla sizle dalga geçmedim.
Ayrılmak için ne bekliyorsunuz ki, Eşinizin tavrını hiç beğenmedim. Sırf sizinle yuvasını bozmamak için bir çocuğu babasızlıpa mahkum ediyor. Vicdansızlık değil mdi bu? Sizin çocuklarınızdan ne farkı var, neden ayırıyor onu? Ama başıma gelse direkt ayrılırım onu biliyorum mesela.

Dalga geçmeniz hiç hoş değil umarım sizin başınıza böyle bir olay gelmez hiçbir zaman büyük konuşmamak lazım hayat bu neler gördük.
Yahu ne dalga geçmemesi adam 4 aylık ayrılıkta hemen hamile bırakmış başkasını afedersiniz kilit vursak zinciriyle oynaşacak hınzır. Kaldı ki ayrılık sürecinden sonra hemen hamile kalınmış o da yetmemiş 2. Çocuk gelmiş Ali Kaptan cosplay mübarek. Zaten konu gerçek değil sanırım meşhur hit alan konudan sonra bir süre böyle başlıklar göreceğiz galiba.

Varya artık okumak istemiyorum böyle konular. Biz ne hale geldik ha. Bu erkeklerde namus denen kavram kalmadı. Namusuna sahip cıkamayan bir erkek toplumu oluştu resmen. Her konu şok etkisi yaratıyo artık. Tabiki koy kapıya. 4 aylık boşluta aldatan adam yaptı bunu. Demekki az daha ayrı kalsanız eve kuma getirecekmiş. Lütfen dik durun.

Ya birşey sorucam ama alınmayın.
Eşinizle ne kadar süre tanıştıktan sonra evlendiniz. Çocuğun 40ı nikah günü çıktığına göre 40 gündür tanımıyordunuz değil mi eşinizi. Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm durumunuza. Böyle manyaklar da var Tabiki.

Tanışma nişan nikah toplamda 4 buçuk ay sonra evlendik neyi merak ettiğinizi biliyorum bunu bilerek nasıl evlendiniz diyeceksiniz de eşiminde haberi yoktu kadın facebook ta bizim nikah fotolarını görünce irtibata geçti yuvada büyümüş ailesi olmayan rahat bi kadındı nüfusuna bile istersen al dedi neden doğurdun yada yalan söyledin dediğimde amacım anne olmaktı bunun eşinle alakası yok o ba a olsun diye çabalama dım anne olmak için yaptım o an hayatımda kim olsa ondan yapardım dedi...buda değişik bi delilik gerçektende kadın hiç aramaz sormaz çoçuk 5 yaşında şuan ben ararım ilgilenirim....

Kadının amacını anladım, evet yanlış bir yol ama ömrü boyunca yalnız kalmak istememiş.
Valla kalbinizin ekmeğini yiyin. İyiki ilgileniyorsunuzkimse sizin yaptığınızı yapmaz. Çok murlu olursunuz umarım hayatınızda.

Onun deyimiyle çocuk dünyaya geldikten sonra haberi olmuş 1 seferlik birşey miş o kadını buldum oda aynısını söyledi ama bu durumun ağırlığını hafifletmedi
O zaman da öğrenir öğrenmez durumu yime anlatmalıydı. Bu nasıl gizlenir nasıl saklı kalıcağını düşünür? Cok ciddi bir durum çocuğunuzun öyle ya da böyle bir kardeşi var ve haberdar edilmiyorsunuz.. Birazcık değer verse sonunda ölüm olsa size anlatırdı.. Ama işte hep bencillik..

Sen daha az once bir aldatma konusunda insanlar komplo teorisi uretmeyi seviyor bu nedir yahu halden anlamak lazim biraz diyordun simdi ne oldu? Insanlar fake deyince bunu diyen insan simdi ne oldu da konu sahibi ile dalga geciyor? Duygu dunyan bu kadar dalgali ise bir destek almani oneririm. Zira hepimiz insaniz kimin ne yasayacagi bilinmez buyuk konusmamak lazim.

Insanlari eski konulari ile vurmayi sevmem de senin de eski konularini biliyoruz insanlarla dalga gecmeden once kendine bak sonra ona buna satas.

Napsın adamı mı öldürsün, aman ne gururlu erkekler hemen aldatan karısını öldürüveriyolar ne kadar övülesi Bi durum
Cinayeti değil gururu savunuyorum burda. Konuyu nasıl saptırdınız böyle anlam veremedim. Kimse kimseyi öldürmesin. Aldatılan boşasın bu durumu sineye çekmesin.

Allah yardımcınız olsun ben kaldıramazdım eşinizin şuan ki durumu tutumu da çok önemli

sizin için çok üzüldüm
Durumunuzun zorluğunu anlayabiliyorum
Ama ben olsam devam edemezdim sanırım
Sonuçta o 4 aylık sürede evliydiniz
Eşini seven bir insan ayrılığın üzüntüsünü yaşar geri kazanmanın yolunu arar bunlara kafa yorar
Fırsat bu fırsat deyip başkasıyla yatmaz
Siz yapmış olsaydınız mesela başkasından hamile kalıp eve dönseydiniz eşiniz ne yapardı ?
Hakkınızda hayırlısını diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…