- 3 Şubat 2018
- 25.918
- 111.545
- 598
İstemiyorum diyor ama o çocuk da masum ona da üzülüyorum
Ben komplo teorisi üretmedim ki olanı söyledim akıl var mantık var ya ayrıca eski konularımda bir şey yok annemle ilgili şeyler var o da sizi hiç ilgilendirmez. Gayrimeşru çocuk var 4 aylık ayrılık süresinde aile evinde yaşayabilmiş yani kavgalardan dolayı bunalıp ayrılacak gücü var ama şuan diyor ki barışmalı mıyım? Ne desem boş nefes tüketmeye bile gerek yokSen daha az once bir aldatma konusunda insanlar komplo teorisi uretmeyi seviyor bu nedir yahu halden anlamak lazim biraz diyordun simdi ne oldu? Insanlar fake deyince bunu diyen insan simdi ne oldu da konu sahibi ile dalga geciyor? Duygu dunyan bu kadar dalgali ise bir destek almani oneririm. Zira hepimiz insaniz kimin ne yasayacagi bilinmez buyuk konusmamak lazim.
Insanlari eski konulari ile vurmayi sevmem de senin de eski konularini biliyoruz insanlarla dalga gecmeden once kendine bak sonra ona buna satas.
Made öyle ise kadın neden aldırmadı çocuğu?? Sırf nafaka alabilmek için.1 seferlik olsa ne kadın bundan çok güzel faydalanmış.Eşiniz saolsun.Onun deyimiyle çocuk dünyaya geldikten sonra haberi olmuş 1 seferlik birşey miş o kadını buldum oda aynısını söyledi ama bu durumun ağırlığını hafifletmedi
Sanırım arkadaş onu sormamış hep kadının manyaklığından bahsetmişsiniz de kadının bi amacı varmış en azından.. Sevgiliniz o an sizi aldatmış yani bunu bilerek nasıl evlendiniz diyor.. Ha evlilik ha nişanlılıkta aynı şey bence..Tanışma nişan nikah toplamda 4 buçuk ay sonra evlendik neyi merak ettiğinizi biliyorum bunu bilerek nasıl evlendiniz diyeceksiniz de eşiminde haberi yoktu kadın facebook ta bizim nikah fotolarını görünce irtibata geçti yuvada büyümüş ailesi olmayan rahat bi kadındı nüfusuna bile istersen al dedi neden doğurdun yada yalan söyledin dediğimde amacım anne olmaktı bunun eşinle alakası yok o ba a olsun diye çabalama dım anne olmak için yaptım o an hayatımda kim olsa ondan yapardım dedi...buda değişik bi delilik gerçektende kadın hiç aramaz sormaz çoçuk 5 yaşında şuan ben ararım ilgilenirim....
yanlış mesaj
Yok öyle değil ben yanlışlıkla yazdım onu demek istedimKeşke yanlış olsaydı
Merhaba konuya direk girmek istiyorum:
Ben eşimle 19 yaşında tanıştım sevdik birbirimizi. 3 sene nişanlı kaldık ve evlendik. İkimizde çok baskın karakterli insanlarız bazı zamanlar anlaşır bazı zamanlar kavga ederdik.
Taki o güne kadar hani evlilikte yapılan bütün kavga ve hatalar aklına gelir de insan bıkar ya o noktaya gelmiştim. Ve eşimden ayrılmak istediğimi söyledim pılımı pırtımı toplayıp annemin evine gittim en az 4 ay ayrı kaldık tabi ailelerde kavgalı oldular o 4 ay içinde.
Sonra barışmaya karar verdik barışdığmız ay hamile kaldım bir kızım oldu evlilik güzel gidiyordu ama eşimin buruk olduğunu hissediyordum ikinci 1 1/2 sene sona 2. Çocuğuma hamile kaldım 6 aylık hamileyken bir mektup buldum Nafaka davası ile ilgili. Eşim biz ayrı olduğumuz o 4 ayda bir kadınla ilişiye girmiş ve o kadın hamile kalmış yani büyük kızımdan 2 ay büyük bir oğlu var. eşim bunu benden gizledi ve o mektupla be bunu öğrendim. Şimdi size sorum ne yapmalıyım onu affetmek mi ayrılmak mı ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bana bir yol gösterin.
Onun deyimiyle çocuk dünyaya geldikten sonra haberi olmuş 1 seferlik birşey miş o kadını buldum oda aynısını söyledi ama bu durumun ağırlığını hafifletmedi
Hanımefendi neden düzgün okumadan yorum yapıyorsunuz....ben gayet anlaşılır biçimde yazdım tanışma nişan nikah toplamda 4 aylık bi geçmişim var yani aldatma mevzusu yok kadınla ilişkisi varken ben hayatında yoktum zaten kadın 4 buçuk aylık hamileymiş benim tanıştıpımda eşimlede hamile olduğunu anlamasın diye ayrılmışlar kadın halen gizleyecekti bizim nikah fotolarını görünce açığa çıkardı kendini eşim benimle aynı gün öğrendi baba olduğunu ve sürekli kadından hahsetmişsin demişsiniz kadın nüfusuna bile al demedi ben anne olmak istedim o an hayatımda kim olsa yapardım yani sana özel bişey değil dedi sizce bu kadın normal olabilir mi.... Eğerki eşim çoçuğu olacağını bilse ve bende bilseydim bekardık inanın evlilik olmazdı...şimdi anladınızmı anlatabildimmi...yada gerginsiniz deşarj olacak birini arıyorsanız bu ben değilim...bir sürü değişik konular var birazda onlara dik dik anlamadan yorum yapın..okSanırım arkadaş onu sormamış hep kadının manyaklığından bahsetmişsiniz de kadının bi amacı varmış en azından.. Sevgiliniz o an sizi aldatmış yani bunu bilerek nasıl evlendiniz diyor.. Ha evlilik ha nişanlılıkta aynı şey bence..
Olur yaparım..Hanımefendi neden düzgün okumadan yorum yapıyorsunuz....ben gayet anlaşılır biçimde yazdım tanışma nişan nikah toplamda 4 aylık bi geçmişim var yani aldatma mevzusu yok kadınla ilişkisi varken ben hayatında yoktum zaten kadın 4 buçuk aylık hamileymiş benim tanıştıpımda eşimlede hamile olduğunu anlamasın diye ayrılmışlar kadın halen gizleyecekti bizim nikah fotolarını görünce açığa çıkardı kendini eşim benimle aynı gün öğrendi baba olduğunu ve sürekli kadından hahsetmişsin demişsiniz kadın nüfusuna bile al demedi ben anne olmak istedim o an hayatımda kim olsa yapardım yani sana özel bişey değil dedi sizce bu kadın normal olabilir mi.... Eğerki eşim çoçuğu olacağını bilse ve bende bilseydim bekardık inanın evlilik olmazdı...şimdi anladınızmı anlatabildimmi...yada gerginsiniz deşarj olacak birini arıyorsanız bu ben değilim...bir sürü değişik konular var birazda onlara dik dik anlamadan yorum yapın..ok
Hahahaaaa nerdeee canım ne kadar iyiysen o kadar çok kazık yiyorsun o çocuğun tek suçu çılgın bi annesi olması eşimin ablaları kardeşi kayınvalide kimse kabul etmiyor çoçupu anne yetimhanede büyümüş onunda kimsesi yok...birazda vijdanım için ilgileniyorum belki ilerde muhtaç olursam bir bardak suyu bu çoçuk verir..Kadının amacını anladım, evet yanlış bir yol ama ömrü boyunca yalnız kalmak istememiş.
Valla kalbinizin ekmeğini yiyin. İyiki ilgileniyorsunuzkimse sizin yaptığınızı yapmaz. Çok murlu olursunuz umarım hayatınızda.
Çaresiz olmadığınıza sevindim. Dilerim kendinize güzel temiz bir hayat kurarsınız.Haklısınız midem kaldırır mı kaldırmaz mı bilmiyorum kaldırsa buraya yazmazdım herhalde şu an hamile bir kadınım ve bu olayı yeni ögrendim şok etkisi yarattı bende ve ne yapacağımı bilmediğim için başka insanların düşüncelerini okumak istedim.bir kızım var hayatımı nasıl şekillendireceğimi düşünüyorum dalga geçenlere ve yardım etmeye çalışanlara çok teşekkür ederim. Hemşireyim elim ekmek tutuyor çok şükür yanlız da çocuklarımı büyütürüm. Evet bende çok düşünüyorum ben böyle birşey yapsaydım o ne yapardı. Benim bundan sonra düşündüğüm tek şey çocuklarım.
Bu güzel aşktan sadece benim kırılan kalbim onun ise ihaneti kaldı maalesef
ee babalık davası?
Öyle demeyin, Allah elden ayaktan düşürmesin kimseyi. İnşallah annesi de iyi bir anne oluyordur ya, çok üzüldüm şimdi. Eşiniz peki ne diyor bu duruma?Hahahaaaa nerdeee canım ne kadar iyiysen o kadar çok kazık yiyorsun o çocuğun tek suçu çılgın bi annesi olması eşimin ablaları kardeşi kayınvalide kimse kabul etmiyor çoçupu anne yetimhanede büyümüş onunda kimsesi yok...birazda vijdanım için ilgileniyorum belki ilerde muhtaç olursam bir bardak suyu bu çoçuk verir..
Nafaka davası babalık davasından sonra açılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?