- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
Nasıl aldatma saymıyorsunuz? Ortada bir nikah var ve devam ediyor. Sevgili değiller.Çok zor bir durum. Nerden tutsan elinde kaliyor. Adınıza üzüldüm. Ayrılmışsiniz o dönem. Boşanma karari var. Evde yoksunuz. Ben bu durumları aldatma saymiyorum açıkçası. Ancak bunu barisinca söylememesi yanlış. Ona cevabı da sonradan ögrendim olmuş. Bilmiyorsa gercekten onu bu konuda suçlayamam. Dedigim gibi cok zor ama eger evliliginiz yolundaysa devam edip önunuze bakabilirsiniz. Fakat diğer çocugu ihmal etmemeli. Sonucta sizin çocuklarla aynı haklara sahip. Umarım atlatırsınız en kısa zamanda
Boşanmak üzere ayrılmıslar.her sey bitmis olarak algilaniyor ve insanlarin psikolojisi bozuk. O nedenle normal birliktelikteki aldatma gibi görmüyorum. Ha bunu kadin yapinca neler oldugunu sila ve ahmet kural olayinda bile gördük. Orasi ayri.Nasıl aldatma saymıyorsunuz? Ortada bir nikah var ve devam ediyor. Sevgili değiller.
Ortada nikah var. Sevgili değiller. Kadın ya da erkeğin evliliği devam ederken bir başkası ile ilişki yaşamasıı aldatmadır, affedilecek ya da normal sayılabilecek bir durum değildir. Diyelim ki oldu bunun karşı tarafa söylenmesi gerekir.Boşanmak üzere ayrılmıslar.her sey bitmis olarak algilaniyor ve insanlarin psikolojisi bozuk. O nedenle normal birliktelikteki aldatma gibi görmüyorum. Ha bunu kadin yapinca neler oldugunu sila ve ahmet kural olayinda bile gördük. Orasi ayri.
Söylenmeli dedim ben de zaten. O konuda hemfikirizOrtada nikah var. Sevgili değiller. Kadın ya da erkeğin evliliği devam ederken bir başkası ile ilişki yaşamasıı aldatmadır, affedilecek ya da normal sayılabilecek bir durum değildir. Diyelim ki oldu bunun karşı tarafa söylenmesi gerekir.
İlk kez bir yorumunuza bu kadar çok şaşırdım ve hiç bir şekilde katılmıyorum. Çünkü yorumlarınızı çok beğenirdim ve mantıklı bulurdum.Boşanmak üzere ayrılmıslar.her sey bitmis olarak algilaniyor ve insanlarin psikolojisi bozuk. O nedenle normal birliktelikteki aldatma gibi görmüyorum. Ha bunu kadin yapinca neler oldugunu sila ve ahmet kural olayinda bile gördük. Orasi ayri.
Eşimde baba değil babacık rolünde yani olmasa iyiydi diyen bir baba ne kadar düşkün ve ilgili olabilir ki...Anne derseniz kızıyla bi hayat kurmuş kendine herşeyi o çoçuk olmuş...Allahtan da öyle her ne kadar sinsice bu çoçuğu dünyaya getirmiş olsa da kötü diyemem iyi bi anne bizimle de bi irtibatı beklentisi yok şimdilikÖyle demeyin, Allah elden ayaktan düşürmesin kimseyi. İnşallah annesi de iyi bir anne oluyordur ya, çok üzüldüm şimdi. Eşiniz peki ne diyor bu duruma?
Konu cok cok zor bir konu. Bu durumda olan bircok insanla karsilastim. Egitimciyim ayni zamanda da danismanlik yapiyorum. Insanlar iliskilerinin bittigini dusundukleri an cok yanlis olsa da cogunlukla erkekler maalesef cinsellik temelli iliskilere atiyorlar kendilerini hemen. O ruh halini saglikli bulmadigim icin ve kisi o an iliskisinin bittigini dusundugu ve bununla mucadele icin bu yola basvurdugu icin tam aldatma olmadigini dusunuyorum dedim. Bana sorsaniz sen ne yapardin diye büyük konusmak istemiyorum ama bunu boyle.dusunmeme ragmen devam edemezdim kisisel olarak. Fakat bu tarz olaylarda bu durumlarla cok sık karsılastigim icin kisilerin bakış açılarını az çok bildigimden söyledim objektif olarak. Kisisel tercihim degil yanlis anlasilmasinİlk kez bir yorumunuza bu kadar çok şaşırdım ve hiç bir şekilde katılmıyorum. Çünkü yorumlarınızı çok beğenirdim ve mantıklı bulurdum.
Ben kadınlara çok üzülüyorum. Ailelerine gitseler gözleri telefonda ve yollarda oluyor. Beni arasın ya da gelip alsın diye bekliyorlar. Onlar bu haldeyken erkeklerin yeni arayış içinde olması ne kadar onur kırıcı. Erkekler açısından bakarsak onlar için bahane çok zaten. İlgisiz kalan erkek aldattıgında da o zaman diyelim mi ne yapsın ilgisiz kalmış bir boşluğa düşmüş. Aldatmanın haklı bir yanı olmamalı. Boşandıktan sonra herkes kendi yoluna gitsin zaten.Konu cok cok zor bir konu. Bu durumda olan bircok insanla karsilastim. Egitimciyim ayni zamanda da danismanlik yapiyorum. Insanlar iliskilerinin bittigini dusundukleri an cok yanlis olsa da cogunlukla erkekler maalesef cinsellik temelli iliskilere atiyorlar kendilerini hemen. O ruh halini saglikli bulmadigim icin ve kisi o an iliskisinin bittigini dusundugu ve bununla mucadele icin bu yola basvurdugu icin tam aldatma olmadigini dusunuyorum dedim. Bana sorsaniz sen ne yapardin diye büyük konusmak istemiyorum ama bunu boyle.dusunmeme ragmen devam edemezdim kisisel olarak. Fakat bu tarz olaylarda bu durumlarla cok sık karsılastigim icin kisilerin bakış açılarını az çok bildigimden söyledim objektif olarak. Kisisel tercihim degil yanlis anlasilmasin
Çogunlukla erkek yapiyor ama bunu yapan kadinlar da var maalesef. Bu ayrilik anlarinda baskasindan hamile kalip esiyle barisinca cocuk ömür boyunca esininmis gibi yasayan kadinlar da var ne yazik ki. Bunlar ahlaki ve duygusal bosluklar maalesef. Ama var mi var. Ayrilik ve o süreç herkeste farkli etkiler yaratiyor. Herkesin tepkisi ve acisini yasama seklo farkli oluyor. Zor durumlar bunlar. Büyük konuşmak istemiyorum. Zira insan asla yapmam dedigi seyleri yaparken buluveriyor kendiniBen kadınlara çok üzülüyorum. Ailelerine gitseler gözleri telefonda ve yollarda oluyor. Beni arasın ya da gelip alsın diye bekliyorlar. Onlar bu haldeyken erkeklerin yeni arayış içinde olması ne kadar onur kırıcı. Erkekler açısından bakarsak onlar için bahane çok zaten. İlgisiz kalan erkek aldattıgında da o zaman diyelim mi ne yapsın ilgisiz kalmış bir boşluğa düşmüş. Aldatmanın haklı bir yanı olmamalı. Boşandıktan sonra herkes kendi yoluna gitsin zaten.
Tabiki de cinsiyete indirgememek lazım. Biz burda kadınların dertlerini okuyoruz. Günümüzde aldatılan erkek de çok fazla. Hepimiz insanız büyük konuşmamak lazım ama bu konuyu okuyunca konu sahibine ve 3 çocuga çok üzüldüm. Adamın bir anlık zaafı 5 kişinin hayatını etkiliyorÇogunlukla erkek yapiyor ama bunu yapan kadinlar da var maalesef. Bu ayrilik anlarinda baskasindan hamile kalip esiyle barisinca cocuk ömür boyunca esininmis gibi yasayan kadinlar da var ne yazik ki. Bunlar ahlaki ve duygusal bosluklar maalesef. Ama var mi var. Ayrilik ve o süreç herkeste farkli etkiler yaratiyor. Herkesin tepkisi ve acisini yasama seklo farkli oluyor. Zor durumlar bunlar. Büyük konuşmak istemiyorum. Zira insan asla yapmam dedigi seyleri yaparken buluveriyor kendini
Maalesef öyleTabiki de cinsiyete indirgememek lazım. Biz burda kadınların dertlerini okuyoruz. Günümüzde aldatılan erkek de çok fazla. Hepimiz insanız büyük konuşmamak lazım ama bu konuyu okuyunca konu sahibine ve 3 çocuga çok üzüldüm. Adamın bir anlık zaafı 5 kişinin hayatını etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?