- 5 Ağustos 2016
- 5
- 5
- 1
- 28
- Konu Sahibi seher__yasaro7
-
Benimde gecti basından cok zor biliyorum onunla ağlıyordum rezne denedik zinco denedik sanki daha cok deliyordu onunla ağlıyırdum sonra aglama krizi tuttukca boş sigara kagıtları aldık onların sarı kısımlarını atıp beyaz kısımlarını kesip kıvırıp halis zeytinyağına baturup kıcını uyarıyırduk soylemesi ayıp İnce oldugu için içine sokuyorduk ayaklarınıda karnına bastırıyoduk cok degil az değil cenin pozuyyonu gibi inanın cocuğum kakasını gazını cıkartıp etrafa gülğcükler sactı suan 88 günlüğümüz allahıma şükür cok iiz bidr milupanın papatya cayını veriyorum sabah öğle akşam 30 zardan 90 mis gibiBugün 42 gunluguuzz oğlum kaka yapmakta zorlanıyor ustten gaz cikariyor ama alttan çok zorlanıyor gece gündüz doğru düzgün uyumuyo psikolojim bozulmuş durumda hastaneye gittiğimizde hep lavman veriyorlar bu yüzden hastaneye gitmek istemiyorum önerisi olan var mı acaba ????
Bugün 42 gunluguuzz oğlum kaka yapmakta zorlanıyor ustten gaz cikariyor ama alttan çok zorlanıyor gece gündüz doğru düzgün uyumuyo psikolojim bozulmuş durumda hastaneye gittiğimizde hep lavman veriyorlar bu yüzden hastaneye gitmek istemiyorum önerisi olan var mı acaba ????
Yorumunuza katılıyorum.Canim uc cocugum var herseyi arastirir sorarim doktor onay vermeden asla biseyi vermem cocuklarima kafama gore bisey buraya yazmam yazamam Allah korusun benim onerdigim surubu doktor veriyor zaten uzuldum bu yorumuna gercekten vebal altında kalmayı kim isterburdan okursun sorarsin doktoruna ona gore verirsin ben burda yeni dogan bebege soda vereni bile okudum verdimmi hayir doktor asla olmaz oyle bisey dedi
Karnına masaj yapın.. sonrada bacaklarını itip bekletip çekin.. internette videoları var. Tekrarlayana kadar rahat.. bebek sıkındıkça yapın. .Gaz problemi bizde de basladi bebegimin bugun 40 i cikiyor allahin izniyle.sonrasinda herseyin duzene oturacagini soykuyorlar ama kitaplardan okudugum kadariyla kolik sancisiysa bu 3 aya kadar surebiliyor hatta daha fazla.bizimkiler sabah 6 da basliyor ve gercekten cok zor bi surec kulaklarim cinliyor ağlama sesinden ve kendini nasi kasiyor kuzumbitkisel seyleri cocuga vermeyi dusunmuyorum doktorun onerisiyle metsil e basladik ama pek bi fayda göremedik. Yok mu bu agriyi bicak gibi kesen bisey ya yada bi sure daha devam mi etmeliyim ayni damlaya cok kararsizliklar yasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?