- 13 Aralık 2012
- 1.723
- 1.047
- 133
- Konu Sahibi seher__yasaro7
-
Canım metsil.tek başına bir işe yaramiyor malesef bana doktor metsil ve nurse harvesys dönüşmlü verdi bi ondan bi öbürunden verdim Allaha şukürler olsun kullanmaya başladığım anda bitti gitti gaz gece uykulari duzene girdiGaz problemi bizde de basladi bebegimin bugun 40 i cikiyor allahin izniyle.sonrasinda herseyin duzene oturacagini soykuyorlar ama kitaplardan okudugum kadariyla kolik sancisiysa bu 3 aya kadar surebiliyor hatta daha fazla.bizimkiler sabah 6 da basliyor ve gercekten cok zor bi surec kulaklarim cinliyor ağlama sesinden ve kendini nasi kasiyor kuzumbitkisel seyleri cocuga vermeyi dusunmuyorum doktorun onerisiyle metsil e basladik ama pek bi fayda göremedik. Yok mu bu agriyi bicak gibi kesen bisey ya yada bi sure daha devam mi etmeliyim ayni damlaya cok kararsizliklar yasiyorum
Ben rezene yapıyorum. . Birazını bebeğime veriyorum kendimde içiyorum. Ayrıca tane kimyon demliyorum. 1 tane şeker atıyorum. 3-5dk demliyorum. Yine bikaç kaşık bebeğe kalanı kendim içiyorum. Dönüşümlü yapıyorum.Mrblar bizde de aynı gaz sorunu var. Zincoyu kullanıyorum ama pek işe yaramıyor gibi anason rezene çayı da var ama vermeye korkuyorum. Bebeğine veren var mı etkisi oluyor mu
Ben vermeye korkuyorum aslında sonradan Allah korusun birşey çıkar diye. Ama işte gaz sancısı tutunca bide afedersin kakasını yapamıyor insan her yola başvuruyorBen rezene yapıyorum. . Birazını bebeğime veriyorum kendimde içiyorum. Ayrıca tane kimyon demliyorum. 1 tane şeker atıyorum. 3-5dk demliyorum. Yine bikaç kaşık bebeğe kalanı kendim içiyorum. Dönüşümlü yapıyorum.
Karnına masaj yapıp saat yönünde bacaklarını karnına itip bekletip çekmeyi denediniz mi? Bizim ki anca bu şekilde rahatlıyordu. bacaklarını kasmayı bırakana kadar devam et..Ben vermeye korkuyorum aslında sonradan Allah korusun birşey çıkar diye. Ama işte gaz sancısı tutunca bide afedersin kakasını yapamıyor insan her yola başvuruyor
Kimyonu nasıl vereyim bebeğe çay olarak mı yapayımbhrhvn bide kimyonu ibrahim Saraçoğlu tv den tavsiye etti.
Masaj yapıyorum video falan izledim aynen yapıyorum. Tşk ederimKarnına masaj yapıp saat yönünde bacaklarını karnına itip bekletip çekmeyi denediniz mi? Bizim ki anca bu şekilde rahatlıyordu. bacaklarını kasmayı bırakana kadar devam et..
Tşk ederim bunuBen 1 çay bardağı suyu kaynatıp içine 1 çay kaşığı çörek otu atıp iki tıklatıp kapatıyodum altını üstüne de bişey örtüp 15 dk demlendiriyodum 1 çay kaşığı içiriyodum. Bir gün durup bir gün veriyosun bunu yani gün aşırı. 1 kez yaptığını 2 kere verebiliyosun yani yaptığın gün ver sonraki gün vermiyosun zaten ertesi gün bi daha ver kalanı dök. Hem gazı içşn hem de zekasını geliştirir diyorlar bilmiyorum. Ama gaz için çok faydasını gördüm. Oğlum çok gazlıydı çok güzel çıkarıyodu hatta altını her açtığımda afedersiniz öyle bir tazyikli kaka yapıyoduki gazdan püskürte püskürte. Yani çok rahatlatıyodu ama bunu düzenli yapmalısın gün aşırı. Denemeni tavsiye ederim. İnşallah sizde de işe yarar.
Kimyonu 1 tatlı kaşığını 1 bardak kaynar suya at.. 1 şeker. .karıştır bekle demlensin zaten kimyon dibe çöküyor. Süz, 3-4 çay kaşığı bebişe kalanı da sen iç..Bunu deniyecem. Peki kabızlığınada iyi gelir mi acaba
Onu bilmiyorum canım yaa inşallah geçer de rahatlar bebişlerBunu deniyecem. Peki kabızlığınada iyi gelir mi acaba
Çok tşk ederim deniyecem inşallah faydası olurKimyonu 1 tatlı kaşığını 1 bardak kaynar suya at.. 1 şeker. .karıştır bekle demlensin zaten kimyon dibe çöküyor. Süz, 3-4 çay kaşığı bebişe kalanı da sen iç..
Bu arada kabızlık için ben komposto yaptım. Kuru üzüm ve kayısı, 1 bardak toz şeker. Kaynattıp ılıtıp Rondo dan geçirdim. Kendime konsantre meyve suyu yaptım dolaba koydum. Hergün çıkarıp kaynar suyla sulandırıp içiyorum. Faydası bı gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?