Çocuk Hastalıkları Gaz sancısı ne zamandan sonra geçiyor ?..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Charm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

canım sab simplex de kabız yapabiliyormuş dozunu artırmadan kullan...benimki de kakaı yaparken kıvrım kıvrım...ben kullandığım ilaçları bıraktım 5 gündür...birşy değişmedi gibi...ben kendim rezene içiyorum şimdi..gazı sanki daha rahat çıkıyor...

ya gercekten rezene öyle farkettırıyorsa bende ıcıyım yaa kendımıze ne gıbı etkılerı var acaba ..

merhaba arkadaşlar ben ağustos annesiyim.bir süre öncesine kadar gaz sancısı bizide çok zorlamıştı ama şükür kurtulduk.15 günlükken başlamıştı gittikçe şiddetlendi ve nihayet 2 buçuk aylıkken bitti.biz birinci aydan sonra tavsiye üzerine nurse harveys kullandık.inanın çok ama çok memnun kaldım.bide yine doktor ve bebeği kolik olan ark.tavsiyesi üzerine oğluşumun gazlı zamanlarında saç kurutma makinasını açtım.onunda büyük faydasını gördüm.allah hepinizin yardımcısı olsun.

sakın bal vermeyın çok tehlıkelı mıdesı balı erıtemıyor boğazında kalıyor bal allah korusun ölümle bıle sonuçlanabılıyor lutfen dr tavsıyesı olmayan bılgılerı vermeyelım annelerımıze

ya gercekten rezene öyle farkettırıyorsa bende ıcıyım yaa kendımıze ne gıbı etkılerı var acaba ..

bende rezene içiyorum mutlaka faydası oluyordur dıye içiyorum ha bebeğimin gazı yokmu var ama içmeden once dha sıdddetlıydı gazı

kızlar biz 2.5 aylık olduk gazını biraz daha kolay çıkarıyor artık Onur mesela emdikten sonra sırtını falan sıvazlamıyorum kendisi gark ediyor hemen şu an sadece sabaha karşı gazımız oluyor onu da zar zor çıkarıyor inşallah o da geçecek

kızlar gaz sancısı girdiği zamanki çaresizliğimizi düşünmek dahi istemiyorum benneyaptımkionunla bir bende kıvranıyor bende ağlıyor bol bol dua ediyorum ama nerde ama hafifletecek şeylerde yapıyorum belki yardımcı olur diye denediklerinizi faydasını gördüklerinizi sizde yazın deneyelim belkide işimize yarar.:içelim:

zeytinyağ içiriyorum hergün
zinco damla dr tavsiyesiyle
karnına ufak bi bez parçası koyuyorum zeytinyağlı üzerine saç kurutma makinası tutuyorum gece daha rahat uyuyor
çörek otu yağı göbeğine ve kasıklarına rahatlatıyor
çörekotu elma kabuğu şeker kaynatıp 2-3 kaşık verdim ama bişi anlamadım açıkcası
kimyonu şekerle kaynatıp verdim midesine zarar veriyor gibi geldi kestim vermedim.
elma yaağıyla göbeğine ve ayak altına masaj bunu denemedim
drumuz masaj egzersiz hareketleri gösterdi onları yapıyorum
kolik cdsi aldım buzuki orhan güzel ama belli bi süre sonra onuda dinlemiyor ama 27 günlük bebeğin ilgisini çektiği kesin
arabayla gezinti
iyice dayanılmaz olursa ılık bir duş bebe yağıyla masaj

bunlarda fayda etmedimi onunla bir ağlıyoruz açılıyoruzsenağlama
kaydirigubbakcemile2kızlar sizlerinde varsa tavsiyesi paylaşalım:lepi:

Canım benim kızım da çok gazlı.Ben çeşitli şeyler denedim seninkine benzer bir de nurse harveys denedim biraz işe yaradı gibi ama bitti şimdi başka bir ilaç almak istiyorum ama hangisini alacağıma karar veremedim.Sen zinco kullanıyomuşsun nasıl işe yarıyo mu bari.Dr bize colinox yazdı ama almadım çok pahalı 25 ytl.Kullanan var mı işe yarıyosa alırım parası önemli değil ama diğerleriyle aynıysa en azından daha uygun fiyatlısını alıyım diyorum.Bi de sab simplex var sanırım onu da yazarsanız sevinirim.Ama bence sonuçta hepsi aynı gibi gazlı bebekte hiçbiri işe yaramıyo sanırım of ya ne yapacğımı şaştım valla...

canım sanırım bana sordun..
bata zınco aldık ama pek bırsey farketmedık dogrusu.. ardından sımplex ı kullananları ve memnun kalanları okyunca onu aldık..
onunla bıraz daha azaldı gercekten.. onunda fıyatı dedıgın marka ıle aynı asagı yukarı ama gazı olmasında ne yapalım.. bır ogun vermedıgımde bıle farkedıyor vallahı.. :1no2:

colinox türkiye versiyonuymuş sımplex in ben 2 gün kullandım ama sanki mideyi boşalttırıyor hem kustu hem allttan kaka yaptı ama çocuk ölü gibi kaldı böle süzüldü bende korktum vermedim

arkadaşlar bizdede aynı sıkıntı var ikizlerimin biri doğduğundaa çok problemliydi kabız sancı şimdi gaz damlalarıyla biraz iyiyiz ama ne zaman geçer tamamıyla bilemiyoruz........

colınox u ben aldım canımm etkıısı oluyor tabıkı olmuyor değil ama yınede gazımız bır sure sonra tekrar başlıyor acaba benmı ılacı yanlış kullanıuyorum çunku gazı olunca sıkıştırınca ben damlayı verıyorum gunluk saatlerde vermıyorumm

ben de gaz ilaçlarının düzenli kullanılması gerektiğini biliyorum sadece gazı olunca değil de düzenli kullanırsan faydalı oluyormuş.ben düzenli kullanıyorum.artık iki aylık oldu zaten biraz azaldı gazımız inşallah yakında geçer.herkese gazsız günler diliyorum...

ben geceleri ayaklarının altına sıcak su torbası koyuyorum çok faydasını gordum 2 gundur gazı daha iyi çıkıyor.sabahları jimlastik yapıyoruz bacaklarını karnına goturmem ınanılmaz rahatlatıyo kızımı.ilaç olarakda colinox kullanıyoruz gaz problemı yasamıyoruz 2 -3 gundur allaha şükür.

saf zeytinyağı kabızlığa birebir. altını açıp ayaklarını karnıma bastırın bu da gaz için birebir. altını mutlaka açın arkadaşlar masajı öle yapın. ilk dr.muz gaz damlası verdi her gün, diğer dr. bıraktırdı. buna alışırsa bağırsakları iyice tembelleşir kendi öğrensin çıkarmayı dedi. çok da haklıymış

Bencede sanrıım takvıye olarak hıcbırsey vermemek gerek.. rezene cayı denedım gaz ılacımız la bırlıkte ılk gun cok guzel uyudu sonrakı gunler arta arta devam ettı.. bende rezene yı kestım. dun daha ıyıydı dogrusu. bugun gaz ılacınıda vermyecegım bakalım nasıl olacak. CADIARZU

kızlar gaz sancısını çok kötü yaşıyorduk 15 gündür.bebeğim hiç durmadan doğru dürüst uyumadan hep ağlıyordu. bir yandan da ben ağlıyordum.evde 3 kişi yıprandık.ancak iki kişinin sallamasıyla susuyordu.dün farklı bir dr. götürdük.önceden sap kullanıyordum.dün dr. neo baby diye bitkisel bir ilaç verdi.allahım iki gündür bebeğim çok mutlu.düzenli uyuyor.sürekli ağlamoyor.allahıma şükür.galiba neo babay etkili oldu.her bebeğin bünyesi farklı.denemenizi tavsiye ederim.

biz metsil kullanıyoduk iyi geliyodu... 1 hafta önce zinco almıştım bitkisel diye oğlum onu beğenmedi... onu verdiğim gün çok huzursuz oluyo... sanırım gaz ilacı gaz yaptı... :roflol: 3 gündür hiçbirşey vermiyorum çok iyiyiz maşallah...

kizlar gaz sancisi hareket etmedikleri icin bebisler olusuyor,emzirdikten 1 saat sonra ellerini kollarini hareket ettirin oturtun kaldirin hareket etsin o kendiliginden cikaricaktir gazini size eziyet etmeden.kolay gelsin 4,5 aylik olana kadar sürebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…