- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
ben de sab simplex kullanmaya başladım ama benim oğlum da kakasını yaparken kıvranıp duruyo.nurse harveys,neo baby,metsil ve zinco fayda etmedi.3.ayda geçecek diye bekliyorum ama insan üzülüyo bebişini öyle görünce.
ya gercekten rezene öyle farkettırıyorsa bende ıcıyım yaa kendımıze ne gıbı etkılerı var acaba ..
Canım benim kızım da çok gazlı.Ben çeşitli şeyler denedim seninkine benzer bir de nurse harveys denedim biraz işe yaradı gibi ama bitti şimdi başka bir ilaç almak istiyorum ama hangisini alacağıma karar veremedim.Sen zinco kullanıyomuşsun nasıl işe yarıyo mu bari.Dr bize colinox yazdı ama almadım çok pahalı 25 ytl.Kullanan var mı işe yarıyosa alırım parası önemli değil ama diğerleriyle aynıysa en azından daha uygun fiyatlısını alıyım diyorum.Bi de sab simplex var sanırım onu da yazarsanız sevinirim.Ama bence sonuçta hepsi aynı gibi gazlı bebekte hiçbiri işe yaramıyo sanırım of ya ne yapacğımı şaştım valla...
Canım benim kızım da çok gazlı.Ben çeşitli şeyler denedim seninkine benzer bir de nurse harveys denedim biraz işe yaradı gibi ama bitti şimdi başka bir ilaç almak istiyorum ama hangisini alacağıma karar veremedim.Sen zinco kullanıyomuşsun nasıl işe yarıyo mu bari.Dr bize colinox yazdı ama almadım çok pahalı 25 ytl.Kullanan var mı işe yarıyosa alırım parası önemli değil ama diğerleriyle aynıysa en azından daha uygun fiyatlısını alıyım diyorum.Bi de sab simplex var sanırım onu da yazarsanız sevinirim.Ama bence sonuçta hepsi aynı gibi gazlı bebekte hiçbiri işe yaramıyo sanırım of ya ne yapacğımı şaştım valla...
saf zeytinyağı kabızlığa birebir. altını açıp ayaklarını karnıma bastırın bu da gaz için birebir. altını mutlaka açın arkadaşlar masajı öle yapın. ilk dr.muz gaz damlası verdi her gün, diğer dr. bıraktırdı. buna alışırsa bağırsakları iyice tembelleşir kendi öğrensin çıkarmayı dedi. çok da haklıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?