Merhaba benim oğlumunda çok gaz sancısı oldu 3 ay boyunca hiç gece uyumadık Nurse Harvey's kullandım o biraz fayda etti ama ayakların sıcak olması çok önemli
Altını açarken ayaklarını çok bastırmadan hafif karnına kadar itekleyebilirsin.Birde işaret ve orta parmağın ile ileri geri karnının üzerinde gezinebilirsin biraz olsun rahatlatır.
Bende 2 aydır cekiyorum. Mahvoldum inanin ne uyku ne yemek hersey bitti. Cocuk ciglik cigliga kucagimda. Bizide rahatlatan metsil damla iyi geceler cayi ve ayagina 4 kat çorap giydirmek oldu. Bilginize..
kızlar heryerde 3 ay sonra geçer yazıyor ama bana sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor...
bugün bir yazıda da bir anne 7 kiloyu bulunca geçiyor yazmış zaten 3 ay bitince de bebişler 7 kiloya yaklaşır herhalde...
kısa zamanda geçer inşallah ne yiyip ne içeceğimi şaşırdım artık canımın istediği çok sevdiğim hiçbir şeyi yiyemiyorum ama yine de gazımız oluyor
başka çaremiz yok sanırım bekleyeceğiz....
Bende 2 aydır cekiyorum. Mahvoldum inanin ne uyku ne yemek hersey bitti. Cocuk ciglik cigliga kucagimda. Bizide rahatlatan metsil damla iyi geceler cayi ve ayagina 4 kat çorap giydirmek oldu. Bilginize..
Ben hem anason, hem kimyon, hem rezene, hem de zeytinyağı veriyorum...
Hiç hafıflemedi mi 6 Aydan önce?
Bazıları bıçak kesiği gibi 3 ayda bitiyo diyor... Sizin ne Zaman azaldı???
Ben hem anason, hem kimyon, hem rezene, hem de zeytinyağı veriyorum...
Hiç hafıflemedi mi 6 Aydan önce?
Bazıları bıçak kesiği gibi 3 ayda bitiyo diyor... Sizin ne Zaman azaldı???
ben 1 yıl uyumadım hiç çok zordu 6. aydan sonra hafifledi biraz ama bu seferde gece yanımda yatmaya alıştı göğsümde uyuyordu bende sırt üstü bi gram uykusuz ya ezersem dalıpta dönersem diye korkudan gaz geçse bile geriye bi sürü edinilmiş alışkanlık kalıyor ve asla vazgeçmiyorlar yapışık ikiz gibi yaşıyorsunuz ama yinede paha biçilemez anne olmak şimdi oğlum 7 yaşında bebekliğinin her saniyesini çok özledim o kadar zorluğa rağmen :)