- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
ben geceleri ayaklarının altına sıcak su torbası koyuyorum çok faydasını gordum 2 gundur gazı daha iyi çıkıyor.sabahları jimlastik yapıyoruz bacaklarını karnına goturmem ınanılmaz rahatlatıyo kızımı.ilaç olarakda colinox kullanıyoruz gaz problemı yasamıyoruz 2 -3 gundur allaha şükür.
kiloyla alakalı olduğunu ne okudum ne duydum ama benim bildiğim ya kırkı çıkınca geçtiği yada 3-4 ay sürdüğü tabi her bebekte değişiyo ama gaz sorunu çoğunlukla annenin yedikleriyle alakalı tabiki iyi gelen şeyler de var mesela benim annem biz bebekken ılık suya başlarda yarım çay kaşığı sonraları bir çay kaşığı bal koyup içirirmiş kolay gaz çıkarırmışız bende denemeye başladım bakalım nasıl olacak
merhaba benımde 3 aylık bir kızım var .duydyğunuza inanmayın.40 ı cıkınca gecer derler.yok oyle bırsey her bebek farklıdır.biz çok kötü günler gecırdık gazlı geceler geçirdik .kullanmadığım ilaç kullanmadığım kocakarı ilacı kalmadı ama hiçbiri işe yaramadı.yediklerime dikkat ettim bırak gazlı içeceği süt peynir bile yemedim alakası yok.sağolsun doktorum FUNDA MÜFTÜOĞLU KARAMANCI nın önerdiği ilaç bizi uykuya geri döndürdü.her emzirdikden sonra 3 damla veriyorum ve geceleri 10 saate yakın uyuyo arada emmek için uyanıyo karnı doyar doymaz uyuyo.istediğimi de yiyip içiyorum gazlı içecekde tüketiyorum artık hiçde birşey olmuyo.mutlaka deneyin tamamen bitkisel bir ürün pahalıda değil
merhaba benımde 3 aylık bir kızım var .duydyğunuza inanmayın.40 ı cıkınca gecer derler.yok oyle bırsey her bebek farklıdır.biz çok kötü günler gecırdık gazlı geceler geçirdik .kullanmadığım ilaç kullanmadığım kocakarı ilacı kalmadı ama hiçbiri işe yaramadı.yediklerime dikkat ettim bırak gazlı içeceği süt peynir bile yemedim alakası yok.sağolsun doktorum FUNDA MÜFTÜOĞLU KARAMANCI nın önerdiği ilaç bizi uykuya geri döndürdü.her emzirdikden sonra 3 damla veriyorum ve geceleri 10 saate yakın uyuyo arada emmek için uyanıyo karnı doyar doymaz uyuyo.istediğimi de yiyip içiyorum gazlı içecekde tüketiyorum artık hiçde birşey olmuyo.mutlaka deneyin tamamen bitkisel bir ürün pahalıda değil
kiloyla alakalı olduğunu ne okudum ne duydum ama benim bildiğim ya kırkı çıkınca geçtiği yada 3-4 ay sürdüğü tabi her bebekte değişiyo ama gaz sorunu çoğunlukla annenin yedikleriyle alakalı tabiki iyi gelen şeyler de var mesela benim annem biz bebekken ılık suya başlarda yarım çay kaşığı sonraları bir çay kaşığı bal koyup içirirmiş kolay gaz çıkarırmışız bende denemeye başladım bakalım nasıl olacak
zınco pek fayda göstermiyor diyorlar ..gerçi bebeğe göre degisirKızlar bana zinco iyi geldi diyebilirim...Günde 3 kere 4 damla şeklinde veriyorum bebeğime...
acaba ilacin adi nedir yada nasil gecirdiniz gaz sancisini yardimci olursaniz sevinirimmerhaba benımde 3 aylık bir kızım var .duydyğunuza inanmayın.40 ı cıkınca gecer derler.yok oyle bırsey her bebek farklıdır.biz çok kötü günler gecırdık gazlı geceler geçirdik .kullanmadığım ilaç kullanmadığım kocakarı ilacı kalmadı ama hiçbiri işe yaramadı.yediklerime dikkat ettim bırak gazlı içeceği süt peynir bile yemedim alakası yok.sağolsun doktorum FUNDA MÜFTÜOĞLU KARAMANCI nın önerdiği ilaç bizi uykuya geri döndürdü.her emzirdikden sonra 3 damla veriyorum ve geceleri 10 saate yakın uyuyo arada emmek için uyanıyo karnı doyar doymaz uyuyo.istediğimi de yiyip içiyorum gazlı içecekde tüketiyorum artık hiçde birşey olmuyo.mutlaka deneyin tamamen bitkisel bir ürün pahalıda değil
Merhaba benim oğlumunda çok gaz sancısı oldu 3 ay boyunca hiç gece uyumadık Nurse Harvey's kullandım o biraz fayda etti ama ayakların sıcak olması çok önemlibenim de bebeğim 18 günlük. 1 haftadan fazladır gaz sancısı çekiyoruz. Sab simplex damla kullanıyorum. Elma yağı da var ama fazla kullanımı epilepsi yapıyormuş diye duydum. Onun için az kullanmya gayret ediyorum. Bilemiyorum ne zaman geçecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?