Çocuk Hastalıkları Gaz sancısı ne zamandan sonra geçiyor ?..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Charm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

bezini actigiz zaman ayaklarindan tutun karnina dagru götürün elinezi biraz bebeyagi sürün karnina masaj yapin ileri geri hamur yogurur¨gibi ters cevirin beline masaj yapin ayaklarinin altina masaj yapin bide geceleri bebekler icin sicak su torbalari oluyar onlardan ayaklarinin altina koyun sicak tutun hem siz hem bebisiniz rahatlicaksiniz

arkadaşlar sıcak su torbasının çok faydası oluyor ayrıca kimyon tohumunu alıp hergün iki fincan demleyip için sütünüzden bebeğe geçecek rahatladığını göreceksiniz.

1 yaşına kadar bal ve inek sütü yasak bunu incelemişmiydin hele balın öldürme tehlikesi varmış lütfen araştır canım tedirgin oldumdelikafadulden

bende zinco kullanıyorum çok memnunum.benimki hala emerken tepiniyor gazdan ve ben gaz yapabilecek hiçbirşey sokmuyorum hayatıma yinede oluyor işte

Merhaba arkadaşlar, benim kızımın da gaz sancısı çoktu. Şu anda 2.5 aylığız yaklaşık olarak. Günde iki defa kolik nöbeti geliyordu. Doktorum süt ve süt ürünleri (tereyağı, yoğurt, peynir)'ni kesmemi söyledi. Kestikten 1 hafta sonra kızımın sancısı neredeyse hiç kalmadı. Gazı olsa da en azından sancı yüzünden ağlamıyor artık :).

merhaba benımde 3 aylık bir kızım var .duydyğunuza inanmayın.40 ı cıkınca gecer derler.yok oyle bırsey her bebek farklıdır.biz çok kötü günler gecırdık gazlı geceler geçirdik .kullanmadığım ilaç kullanmadığım kocakarı ilacı kalmadı ama hiçbiri işe yaramadı.yediklerime dikkat ettim bırak gazlı içeceği süt peynir bile yemedim alakası yok.sağolsun doktorum FUNDA MÜFTÜOĞLU KARAMANCI nın önerdiği ilaç bizi uykuya geri döndürdü.her emzirdikden sonra 3 damla veriyorum ve geceleri 10 saate yakın uyuyo arada emmek için uyanıyo karnı doyar doymaz uyuyo.istediğimi de yiyip içiyorum gazlı içecekde tüketiyorum artık hiçde birşey olmuyo.mutlaka deneyin tamamen bitkisel bir ürün pahalıda değil

oğlumda çok çektik bu gaz sancılarını
ne ilaçlar,damlalar,bitkisel şuruplar ne varsa ne duyduysam kullandım nafile
saç kurutma makinasını çalıştırıp onun sesinde ancak sakinleştirebiliyorduk
yediğim içtiğim herşeyede dikkat etmeme rağmen maalesef çektik bu sorunu
en sonunda doktorumuz şöyle dedi.. bunun kesin çözümü yok 6 ay çekeceksiniz bu gaz sorununu dedi
gerçektende oğlum 7.ayına girdi melek gibi oldu
tabi her çocukta böylemidir bilmiyorum

benimde bebeğim 2 aylık ve gazlı şurda 1 haftadır iyi, gece ağlamıyo ama ya başlarsa diye korkuyorum eşim eczaneye gitmiş sap simpleks die gz damlası almıştı onu kullanmaya başladık acaba o mu iyi geldi yoksa gaz sürecimi geçti anlayamadım

ilacın ismi ne acaba?

neymiş peki ilaç

bir yaşından önce bal kesinlikle yasakkkk naptınız siz yaaa ((

Gaz sancısı ne ayla ne de başka bir şeyle bağlantılı bence sadece yedikleri. Benim kızım anne sütü almadı mama kullanıyoruz. Ki dr demesine göre mama kullanan çocukların çoğunda olurmuş. 4. ayını bitiriyor ve hala devam ediyor sancı sıkıntımız. Zinco adında bir sancı damlası kullanıyorum o olmasa yanmıştım diyebilirim. O biraz daha rahatlattı benim kızımı... Onun haricinde acıelma yağını topuklarına ve karnına sürüyorum. Masaj yaparak. O da iyi geliyor. Arada bacaklarını diz kapakları karnına gelecek şekilde hafifçe hareketler de yaptırıyorum.

Son düzenleme:
Gaz sancısı ne ayla ne de başka bir şeyle bağlantılı bence sadece yedikleri. Benim kızım anne sütü almadı mama kullanıyoruz. Ki dr demesine göre mama kullanan çocukların çoğunda olurmuş. 4. ayını bitiriyor ve hala devam ediyor sancı sıkıntımız. Zinco adında bir sancı damlası kullanıyorum o olmasa yanmıştım diyebilirim. O biraz daha rahatlattı benim kızımı... Onun haricinde acıelma yağını topuklarına ve karnına sürüyorum. Masaj yaparak. O da iyi geliyor. Arada bacaklarını diz kapakları karnına gelecek şekilde hafifçe hareketler de yaptırıyorum

gaz sancısıyla bizimde başımız dertte kızım 40 günlük ve 40 gündür uyku nedir bilmiyorum, onun öncesi hamilelikteki uykusuzluğuda eklediğimde bitmiş durumdayım... benimde denemediğim bişi kalmadı her yolu denedim damla olarak zinco rezene kimyon çayı elma yağı vs... ama şu iki gündür om-x denen damlanın sayesinde şükür oda bende uyuyoruz hatta gece emmek için bile uyanmıyo ben kalkıp emziriyorum bi yandan emip bi yandan gazını çıkarıyo mutlaka denemelisiniz ben bana tavsiye eden arkadaşa dua ediyorum sizde bana edersiniz....

Kızım bugün 50 günlük oldu, gaz sıkıntımız var ama sabahlara kadar ayakta dikecek ya da saatler boyu süren cinsten değil. Kullandığımız ilaçlar sayesinde... Hergün 5 Damla bio-gaia diye bir ilacımız var ve günde 4 tatlı kaşığo nurse harveys şurup. Doktorumuzun yazdığı ilaçlar bunlar. Sizler de doktorunuza danışıp bu ilaçları kullanabilirsiniz.

acaba ilacin adi nedir yada nasil gecirdiniz gaz sancisini yardimci olursaniz sevinirim

benim de bebeğim 18 günlük. 1 haftadan fazladır gaz sancısı çekiyoruz. Sab simplex damla kullanıyorum. Elma yağı da var ama fazla kullanımı epilepsi yapıyormuş diye duydum. Onun için az kullanmya gayret ediyorum. Bilemiyorum ne zaman geçecek.

Merhaba benim oğlumunda çok gaz sancısı oldu 3 ay boyunca hiç gece uyumadık Nurse Harvey's kullandım o biraz fayda etti ama ayakların sıcak olması çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…