gazeteyle gelen aşk

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayçiçeği
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

ayçiçeği

Ziyaretçi
ben 15 yıllık evliyim ama benim evliliğim birz tuhaf bunu birkaç arkadaşımın dışında ilk kez başkalarıyla paylaşıyorum gerçi günümüzde internetle tanışıp evlenmek olağan bir durum ama o günlerde bizim eve telefon bile yeni girmişti neyse kız kardeşim yabancı müziğe pek bi meraklıydı o zamanlar güneş gazetesinin bir eki vardı yabancı şarkı sözlerini içeriyordu ben bu dergiyi kurcalarkenarkadaş arayansayfalar dikkatimi çekti kardeşime dedimki gel burdan birine yazalım gırgırına ben o aralar bunalımdayım birinden ayrılmışım canım çok acıyor ben yazdım ama cevap gelmedi aradan 2yıl geçmiş ben o mektubu çoktan unutmuşum birgün hiç unutmuyorum mahalleden 2 kız kapıda ablacığım seni birisi arıyor [kardeşim subay] dedim onun yanından herhalde söyle gelsinler yok gelmiyorlar korkularının nedeni belki evlendim belki babam evde falan filan neyse gittim yanına ben sizin mektup arkadaşınızım dedi ama ben kimseyle mektuplaşmadığımı söyledim çıkarttı benim mektubu ben yazdıklarımı bile unutmuşum şok oldum şimdiye kadar neredeydiniz dedim meğerse ben o mektubu gönderdiğimde askermiş [kendisi itiraf etmiyor ama benim mektup ona pek cazip gelmemiş ötekilerpembe zarflar fotoğraflar göndermiş benimki çok sade kalmış ] tezkereden sonra uzman çavuşluk sınavlarını kazanıyor tayini benim memleketime çıkıyoraklına benim mektup geliyor arkadaşıyla çıkıyorlar beni aramaya arkadaşlığımız başladı bayaca hoş bir çocuk 2 kez görüştük bana evlenme teklif etti sanki yangından mal kaçırıyor ve bende kabul ettim şimdi diyorum hangi ceseretle kabul etmişim hani derlerya evlilik kumar işi benimki de öyle oldu şansıma çok iyi çıktı arada kapışsakta oooone kavgalar oluyor ama o benim herşeyim nazımı çeken kaprislerime dayanan hayat arkadaşım 2 çocuğumuz var onu çok seviyorum onun beni sevdiğinide gözlerinde görüyorum rabbim herkezin evine huzur ve mutluluk versin

Çok güzel ya...
Umarım herkese nasip olur...
Ve umarım ömrünüz boyunca mutluluğunuz sürer...
Paylaşım için Saola.s.

Allah nazardan saklasın.Evliğinin hep mutlu gitsin.Cesaretinden dolayıda tebrik ederim.Kolay kolay cesaret edilmiyecek birşey yapmışsın.Mutlu ve sağlıklo olun.

Bir Yastikda Kocayinnn... Mutluluklarrr

hepinize teşekkür ederim.allah sizede mutlulukların en güzelini versin.

vaaay be!güzelmiş=)hikaye gibi=)Allah mutluluğunuzu bozmasın ablacım bizim eski komşularımızda telefonda tanışıp evlenmişlerdi

yüce rabbim bizede iyileriyle karşılaştırmayı nasip etsin :asigim:

wayyy be kitaplara hikaye olacak türden bi şey yaşamışın be ablacım iyide cesaret varmış hee sende Allah bir yastıkta yaşlandırsın işallah

süpermiş hakkaten ya =)) çok şanslısın gerçekten. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah. kavgalar tabi ki olacak. olmazsa ne anlamı kalır ki evliliğin ya da ilişkinin. önemli olan pes etmemek yerimseniben

kader kısmet dedikleri olay bu olsa gerek. ömür boyu mutluluklar ayçiçeği

ben hayatta kadere çok inanan bir insanım .o mektubu bana yazdıran kim oda yırtıp atmamış vede o tayini benim memleketime çıkaran kim resmen ayağıma geldi bu dünyada hiç bir şey nedensiz değil benim şansıma iyi bir insandenk geldi ama hiç kimseye tavsiye etmem çünki zaman çok kötü ALLAH herkezin gönlüne göre versin

canım yaa bu çok güzel bi hikaye .allah daim etsin mutluluğunuzu inşallah

Gerçekten çok Güzel Ve Sira Dişi Bir Durum Olmuş Eşinizle Tanişmaniz.benzer Bir Durumu Internette Bende Yaşadim Ama O Kumarda Ben şansima Güvenemediğimden,masadan Kalktim...yani Sonu Sizinki Gibi Güzel Bitmedi.çok Büyük Cesaretmiş Siizn Yaptiğiniz. Allah Mutluluğunuzu Arttirsin Darisi Olmayanlara :) Bana Da :))

amin canım...Allah ağzının tadını bozmasın...Babanla ilgili yazını okumuştum...Başsağlığı dilemeyi unutmuşum{Başın sağ olsun.Allah sabır versin}:teselli:hemde biraz tanımak istedim..harıka bir evlilik hikayesi.a.s.

gel de kadere inanma , ben inanıyorum , inanmayanlar için ... allah huzurunuzu daim etsin . arada olur ufak tefek kapışmalar , tadı ,tuzu ...

çok teşekkür ederim canım evet bizimki çok garip bir evlilik hikayesi annemle babam evliliklerini annemin amcasına borçlular o tanıştırmış görüştürmüş hep kavga ettiklerinde annem amcasına beddua ederdi ah o amcam varya tanıştırmaz olaydı bizi derdi . şimdi biz kavga edince ben ne diyorum biliyormusun ah ellerim kırılaydıda o mektubu yazmaz olaydım. hoşcakal

ne güzell yaaa:)
kısmet iştee nerde karşına çıkarıo RABBİM:=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…