- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
- Konu Sahibi lou salome
-
Islamiyeti kastetmedim, araplarin cahiliye devrini kuran bile bitiremedi demek istedim.
1500 yıldır aynı kitaptan sorumlular ama hâlâ anlayamadilar. Cahillilleri de bitmedi.Islamiyeti kastetmedim, araplarin cahiliye devrini kuran bile bitiremedi demek istedim.
Okudugunu cok iyi anliyor da varoşluk ve avamligin gereği bu oldugundan gerekeni yapıyor, elleşmeyin kızaCanım onlar da Türk yaptı mı diyor . Çok yazık okuduğunu anlamama problemi de var.Neyse cahille tartışılmazmış ALLAH razı olsun gosterdin.
Siz muslumanlar en iyi bilim insanlarini cikariyorsunuz..uzaya gittiniz. Di mi.Evet arkadaşlar konu sahibi maalesef ki cahil. Araştırma yapmamış. Duymuş ve inanmış. Sizinle daha fazla muhatab olmayayım ALLAH göstermesin tatsız şeyler olur. ALLAH A emanet olun. Umarım bir gün merak eder ve okursunuz
Peki sen çeviri ile okumadin mi?
Madem ceviri ile anlasilamaz, anlamadigin kitaba nasıl inaniyorsun?
Çelişkiler icindesin. Haha.
bende kimsenin oruç tutup tutmamasıyla ilgilenmiyorum. dinimizde zorlama yoktur dinimiz hoşgörü dinidir. bir kaç kendini bilmez yüzünden genelleme yapılmasını yanlış buluyorum oruç tutmayan insanlara saldırılmasını da yanlış buluyorum.
su içme konusuna gelince de bazı şeyleri illaki söylemeye gerek yoktur vücut diliyle anlatırsın. su içmesi o insanları delirtmiyor saygı duydukları kutsal saydıkları bişeye saygısızlık olarak algıladıkları için tepki gösterebiliyorlar benimde oruç tutmayan arkadaşlarım var farklı dinden arkadaşlarım var ama kimse ben oruçken yanımda bir şey yiyip içmiyor yiyip içseler de ben sorun yapmıyorum ama en azından saygı duyuyorlar bunu bildiğim için beni rahatsız etmiyor.
Müslüman bilim kadinlarinizin sıralı tam listesini bekliyorum. Aa pardon sizde kadin evde oturur di mi. Sesi bile günahtır.Okudugunu cok iyi anliyor da varoşluk ve avamligin gereği bu oldugundan gerekeni yapıyor, elleşmeyin kıza
Cevap veremeyince gulersin öyle. Hadi ama kaynatmak yok. Cevap yaz insan gibi.cok komissin sexi kiz
Eee diyorum zorla etraf ne der diye oruc tutan cok fazla ben oruç tutarım kimsenin yediği ictigiyle ilgilenmemOlmaz mı arkadaşım ..buradan bir zaten yazmış su içen birini görsem ters ters bakarım diye,tutma nefsine hakim olamıyorsan değil mi ..
Sen hiç İsa peygamber in resmini kötü çizen Müslüman gördün mü ?Müslüman bilim kadinlarinizin sıralı tam listesini bekliyorum. Aa pardon sizde kadin evde oturur di mi. Sesi bile günahtır.
Bizim dinimiz ahmakla polemige girme ne yapsada seni anlamaz ne yapsanda anlatamazsin diline agzina yazik olur diyoCevap veremeyince gulersin öyle. Hadi ama kaynatmak yok. Cevap yaz insan gibi.
Yok kizz ben isyerindeyim simdi.. Eve pek vaktim olmuyor işten güçten.. Elhamdulillah muslumanim da..Müslüman bilim kadinlarinizin sıralı tam listesini bekliyorum. Aa pardon sizde kadin evde oturur di mi. Sesi bile günahtır.
Cevap veremediniz. Hahahayt
Cevap veremediniz. Hahahayt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?