gaziantepte ramazan

Evet arkadaşlar konu sahibi maalesef ki cahil. Araştırma yapmamış. Duymuş ve inanmış. Sizinle daha fazla muhatab olmayayım ALLAH göstermesin tatsız şeyler olur. ALLAH A emanet olun. Umarım bir gün merak eder ve okursunuz

Islamiyeti kastetmedim, araplarin cahiliye devrini kuran bile bitiremedi demek istedim.
Islamiyeti kastetmedim, araplarin cahiliye devrini kuran bile bitiremedi demek istedim.
1500 yıldır aynı kitaptan sorumlular ama hâlâ anlayamadilar. Cahillilleri de bitmedi.

Gavur icadi teknoloji kullanıyorlar..aya gidemediler. Bilimde sifirlar.

Bir tane de örnek islam devletleri yok.

Varsa yoksa "gercek islam bu degil tağam mıiâa"

Canım onlar da Türk yaptı mı diyor . Çok yazık okuduğunu anlamama problemi de var. Neyse cahille tartışılmazmış ALLAH razı olsun gosterdin.
Okudugunu cok iyi anliyor da varoşluk ve avamligin gereği bu oldugundan gerekeni yapıyor, elleşmeyin kıza

Siz muslumanlar en iyi bilim insanlarini cikariyorsunuz..uzaya gittiniz. Di mi.

Hep o begenmediginiz gavurun teknolojisine bilimine muhtacsiniz. Geride kaldiniz.neden?

Peki sen çeviri ile okumadin mi?
Madem ceviri ile anlasilamaz, anlamadigin kitaba nasıl inaniyorsun?

Çelişkiler icindesin. Haha.

Burası dini tartışabileceğimiz bir platform değil hele sen dini tartışacağım insan değilsin.. yeterince saçmaladın Mune Kazen kimse Yok mu?

oruçlunun yanında su içip içmemenin saygı ile alakasını hala anlamadım. ben de niyetliyim yanımda su içince bana saygısızlık mı oluyor? ya da geçen adetliyim, arkadaşımla iftara gittim. o niyetliydi. suyumu içtim aynı masada. napayım kalkp tuvalete mi gideyim? bunun neresi saygısızlık?

onların kutsal saydıklarını bişeye saygısızlığı asıl kendileri yapıyolar fakrında değiller.

Olmaz mı arkadaşım ..buradan bir zaten yazmış su içen birini görsem ters ters bakarım diye,tutma nefsine hakim olamıyorsan değil mi ..
Eee diyorum zorla etraf ne der diye oruc tutan cok fazla ben oruç tutarım kimsenin yediği ictigiyle ilgilenmem
Ayrica orucu sadece yemek yememek ve su icmemek olarak algılayan dunya kadar insan var
Ramazan da elinde sigara olduğu icin birini dovenin kalkip iftar da orucunun kabul olduğunu düşünüp suyla oruç acmasi fecaat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…