gaziantepte ramazan

Kadınlar turklerde ezilmiyordu. Diri diri de gomulmuyordu. Bunu bilin.yeter.
Sizin yaptığınızın da TÜRKLÜKLE alakası yok Türklerde dinler arası hoşgörü vardı saygı vardı. Sizin bu dusuncenizle de insanlar Türklüğü yanlış anlayabilir aman dikkat.

Simdi de kadinin yarısını toprağa gömüp taslayarak öldürüyorlar. Araplarin cahiliye devri bitmedi hicbir zaman.
Iyi de bunu Islamiyet mi emrediyor? Insanlarin yanlis yasiyor olmasi Islamiyet i mi yanlis yapıyor? Kusursuz olan Islamdir; insanlar değil.. Elbette herkesin kendi fikri, ister inanir ister inanmaz.. Ama yapılan cirkinlikleri kalkip milyonlarca insanin tabi oldugu kutsal bi dine baglamak cok yanlış..

Ah nasil okumazsin o konuyu?
En son cicekleri sulayip gece de mehtaba karşı sarap icip cilginlarca sevismislerdi ya

lou salome senden ricam gittikten sonra tecrübelerini bana yazabilir misin,biz de eşimle gitmek istiyoruz klavuz olursan mekanlar konusunda sevinirim

Hayır bir de dinden İslamiyetten zerre haberi olmayan , hiçbir farzı yerine getirmeyen hiçbir haramdan uzak durmaya çalışmayan adamlar İslamiyet hakkında vaaz veriyor ya , deliriyorum cidden!!!! Neymiş Kuran'ın türkçesini okumuş. Kuran'ı Kerim bir mucize kitap , anlamını 200-300 sayfalık çeviri (!) ile anlayabileceğini sanıyorsan o senin hatan. Kalkıp da okuduğun iki satırla islamiyeti anladım çözdüm diye ortalıkta gezmen de senin saflığın (iyi niyetin)

Ama maalesef o işler o kadar kolay olmuyor. Arapçayı bilenler bile kuranı Kerim'in anlamını tam olarak çözemiyor alimlerin açıklamalarına bakıyorlarken , çeviri dediğiniz şey bize sadece fikir verebilir

Islamiyetten once, yani cahiliye devrinde oluyodu cicim o dediklerin, Islamiyet bunlara son verdi zaten..
Yaa ne kadar cahilsiniz.
Açın okuyun biraz.
Cahiliye devri ve bütün bu kadını ezme donemleri arap toplumuna ait. Turklere ait bir yaşam biçimi degil bu.

Inatla polemik...
Cevabini aldigin halde, inatla yemek yesem daslarlar mi?
Yobaz var mi?
Sabah ekmek var mi?
Tatlim sana tavsiyem saygi gormek istiyorsan saygi gostermelisn once
Bilirsin sayginin temellerindendir..
Evet anladik sen harikasin, sexi ladysin, bi sahesersin, herkez seni taciz ediyor sana bayiliyooorr...
Vee bomba sen cagdas ve modern bir bireysin..
( senin tabirinde)

Yaa ne kadar cahilsiniz.
Açın okuyun biraz.
Cahiliye devri ve bütün bu kadını ezme donemleri arap toplumuna ait. Turklere ait bir yaşam biçimi.degil bu.
Canım onlar da Türk yaptı mı diyor . Çok yazık okuduğunu anlamama problemi de var. Neyse cahille tartışılmazmış ALLAH razı olsun gosterdin.

Konu çok dağılmış ama naçizane tavsiyem Gaziantep'e kesin gidin, tepki göreceğinizi sanmıyorum yerli yabancı turistler fazla. Efsanedir Antep'in mutfağı ve kültürü. Tek sıkıntı hava sıcaklığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…