gaziantepte ramazan

Yine tipik bir Lou Salome konusu.
Surekli insanlari tahrik etmeye calisan konular aciyorsunuz. Hayret bu sefer yazip yazip arazi olmamissiniz.
Gecenki konuda herkes fake oldugunuzu düşünmüştü o konuya aciklik getirdiniz mi?
Sorunuza gelirsek, kendi tabirinizle Antalya da gibi mini mini giyinip sokakta da yer icerseniz su an nerde olursaniz saldirirlar evet.

Kafa mi kesersiniz.naparsiniz mesela. Din kardesiniz işid gibi

Isid muslumanlarin din kardesi degildir.

Isid bir teror orgutudur.

Teror orgutleri belirli bir cografyayi karistirmak insanlara zarar vermek icin belirli maske altinda kurulurlar.

Tipki pkk gibi.

Pkk lilara sorsan kurtler icin savasiyorlardir ama en cok zarar verdikleri silahla tehtit ettikleri halk yine kurtlerdir.

Yani isid musluman kardes felan degildir. Bir teror orgutudur. Insanlari katleden basta islama ve bir cok topluluga zarar veren bir teror orgutu.

evrim teorisine kafa tutan tiplerle münakaşaya girmemek lazım aslında aklıma instagramda ramazan ayında ortaya çıkan kadın geldi sanki o üyelik almış gibi

hayır yani darwin bile hatırı sayılır bir inanandı..
konuyla ilgili üç beş laf duyup hiçbir araştırma içinde bulunmayıp önüne gelene cahil demek nasıl bir cehalet çözemedim..

evet zaten sorun orda. oruçlu olup karısını döven de var. ne alaka yani. çok fazla kutuplaştık ama bunun sebebi inançsız olanlardan çok yanlış inançlı olanlar bence.

aman Allahım tıkır tıkır gezerken kendisine tüm dünya erkeklerinin baktığı kadın teşrif etmiş de gaziantep e gidecekmiş de antep diyecek kadar inkılap tarihi bilgisinden yoksunmus. yobaz kelimesini kullanır da anlamını bilmezmis.. zira bilse sözlükte örnek olarak kendisinin gösterildiğinden haberi olur.. amaci da proveke etmekmis gidinin kenar mahalle dilberi...

hayır yani darwin bile hatırı sayılır bir inanandı..
konuyla ilgili üç beş laf duyup hiçbir araştırma içinde bulunmayıp önüne gelene cahil demek nasıl bir cehalet çözemedim..
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına diye boşuna dememiş mevlana hazretleri adap mı bıraktı insansı

Konu sahibi, ben yabanci bir adamla evliyim, ne Kuran bilirdi ne oruc, ama inan senin kadar saldirgan tutumunu gormedim 7 yildir.
Oruc tutmaz ama ramazanda turkiyede oldugumuzda suyu utana sIkila icer,ictigini goren kimseden henuz dayak filan yemedi.
Utanmasinin sebebi empati yapmasi, bana mi tutuyo orucu yeaa diye duygudan yoksun olmayan tavri.
Ye ic gez, hayat senin ama kendi insanina bu kadar yukaridan bakma.

ay aşkolsun kadın bilim adamı yok mu müslüman? Harvard'lar da Cambridge'ler de bilim bursları kazanıyor harıl harıl millet, burada bile kaç konu açtık onlara.. Canan Dağdeviren en hastası olduğum bilim kadını mesela.. Teessüf ederim yahu..

Açık olur çünkü Gaziantep turistik bir yer ülke dışından gezmeye gelenler var tarihi yerleri gelir kaynakları o tabii ki kapatmazlar rahatça da yemeğini yer gezersiniz turistlerin arasında kaynarsınız yani. Hiç gitmedim bildiğimden değil ama giden arkadaşlarım var sadece tabii giyiminizin çok açık olmaması lazım. Sokakta çok bir şey yiyip içmezsiniz dükkanlarda yersiniz olur biter sorun olmaz.

Onu bunu bilmem de bildiğim tek şey kendini ne sanıyorsun sen ?

KK akademi ödülü vereceğiz kendisine

Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına diye boşuna dememiş mevlana hazretleri adap mı bıraktı insansı

zıpladı valla..
bide ben okudum biliyorum deyip hz muhammede arap dedi
neyse kaçayım ben sonum iyi görünmüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…