- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
- Konu Sahibi lou salome
-
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına diye boşuna dememiş mevlana hazretleri adap mı bıraktı insansı
konuya yeni gelen arkadaslara hababam sinifindan inek saban gibi tunelden sesleniyorum:
"arkadaslar, sakin gelmeyin, tunelin ucu b*mb*k bi yere cikti"
konuya yeni gelen arkadaslara hababam sinifindan inek saban gibi tunelden sesleniyorum:
"arkadaslar, sakin gelmeyin, tunelin ucu b*mb*k bi yere cikti"
Eeeee yeter !!!!Ayy yıne mi magdursunuz. Aya gidecek kansere care bulacaktiniz ama karanlik güçler bırakmadı sizi. Böyle düşünmek icinizi rahatlatiyor di mi.tembelliginize kılıf buluyorsunuz
Siz anca onlardan parayla satin alir bişey uretmezsiniz
son mu bıraktı bizde toptan gidiciyiz ondan saldım bendezıpladı valla..
bide ben okudum biliyorum deyip hz muhammede arap dedi
neyse kaçayım ben sonum iyi görünmüyor..
Sımdı kızıl bakımlı sacKızlar, bu haftasonu antebe gidelim diyoruz. ama gündüzleri ramazan diye restoranlar kapalı mıdır, katmerci ve beyrancı kapalı mıdır, ağız tadıyla tahmis kahvesinin 400 yıllık binasında kahvemizi içemez miyiz, sokakta su içsek ramazanın 100. dayağını da biz mi yeriz gibi sorularım var size.
özetle, antep yobazlarla mı dolu, yani tarzı nedir,
yoksa insana saygı duyan ve istediğimiz gibi gezebilmemizi sağlayacak bir ortam var mı?
not: olmadı hataya gidicez. hataya ramazanda gitmiştim, şahaneydi. Insanlari da öyle. Ama primer tercihim antepten yana. Antebe çok hakim degilim, iyice gezmek istiyorum.
birde yaş 31Sımdı kızıl bakımlı sac
Kıvrımlı sporcu vücut
Güzel bi bayana bence kimse taşlamaz ya :)
bırakın Allah aşkına ya kendi kendine debelensin dursun nefretini her yere saçtıBu mesajını siber suçlara şikayet edeceğim. Sen kutsal olan bir kişiye "adam olmadı" diyemezsin. Haddiz, edepsiz.
Kızıl saçlarından sen sorumlusun :)Lou, kızıl saçlarınla oruç sakatlama sebebisin hey zeksi ficutlu kadın.
Aahh ahh, işid görse sendeki endamı, diz çöker tövbe eder istavroz çıkararak güsul alır ve ateist olur.
haddini bil!!!!Şuna cevap ver sayin ahmak:
Bana türkçe kuran okudugun için asla tam anlayamazsin diyorsunuz..sen.nasil anliyorsun? 1500 yil.oncesinin arapcasini mi biliyorsun? Anlamadigin şeye mal gibi inaniyorsun demek ki
Az var..minimal.ay aşkolsun kadın bilim adamı yok mu müslüman? Harvard'lar da Cambridge'ler de bilim bursları kazanıyor harıl harıl millet, burada bile kaç konu açtık onlara.. Canan Dağdeviren en hastası olduğum bilim kadını mesela.. Teessüf ederim yahu..
Gaziantep modern bir şehir diye biliyorum..
Yani insanın insana ve seçimlerine saygı duyan büyük bir şehir..
Hayır her şeyi her yerde söyleyemez. Şu an direk siber suçları açtım ve şikayeti ediyorum. Hadi bakalım. Herkes ağzından çıktığı lafa dikkat edecek, haddini bilecek.bırakın Allah aşkına ya kendi kendine debelensin dursun nefretini her yere saçtı
olur mu kaçamazsın bizim kodese çaycı da lazımKızlar sakinleştirici almadan gelmeyin kasıyor konu...delirdim ben de iyi mi? Banlanmadan gitmem lazım.
TamamEeeee yeter !!!!
Ne mağdur olacağız mağdur sensin zıt karakterinle evden atıldın bir sürü konun var
Uyumsuz kişiliğinin sorunun din değil ne farklı dinden kardeşlerimiz var bizim sorun sensin !!!!
Hatay'ı övdü hacı bide bu kadın. Kendi memleketimden soğuyacağım.son mu bıraktı bizde toptan gidiciyiz ondan saldım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?