gaziantepte ramazan

Siz muslumanlar en iyi bilim insanlarini cikariyorsunuz..uzaya gittiniz. Di mi.

Hep o begenmediginiz gavurun teknolojisine bilimine muhtacsiniz. Geride kaldiniz.neden?
Ooo sende gavurluk yapıyorsun ama dusunmuyorsun. Madem öyle sen neden uzaya gitmedin de dini bahane ediyorsun. Madem o kadar zekisin. Sen ve senin gibiler yapsaydiniz. ISLAMİYETLE uğraşacağına git iki kelam oku. Gittikçe cirkinlesiyorsun. Saygı duy ki saygı goresin. Sevgi seversin. Ama maalesef siz sadece ISLAM adına kötü yorumlar yapan cahil bir insandan başkası değilsin. Şimdi o güzel aklını bunlara kullanma ve uzaya çıkmak için çalış.

Etrafım oruçlu doluyken karşımda biri su içse garipserim hiç hoşuma gitmez benim canım çektiği için değil çevreye saygı duyulmadığı için garipserim..
Ben bu mübarek ayda ağzımı açıp kalp kırmak istemiyorum, konu çok ama çok saçma, ayrıca saygı konusunda en dibe inmişsiniz alkışlıyorum sizi, siz bukadar saygısızken başka insanlardan saygı beklemeyin bence..

Antep denmesi inkilap tarihi bilgisinden yoksunluk gostergesi degildir yalniz, antepliyim, annem de urfali. Oralarin yerlilerine sorsaniz cogu bu sekilde hitap eder. Yanlisiniz var yani. Gitseniz siz de sahit olursunuz bu duruma. Antepliyiz urfaliyiz derler hep. Agiz aliskanligi, bilgi yoksunlugu degil. Biz de biliyoruz bu sehirlerin unvanlarini

gazi antep 'e doğunun paris deler önce bunu bildireyim.ekonomisi oldukça gelişmiş ve bu gelişme ile günlük yaşayış şeklide bir o kadar modernleşmiştir. ve turistlik bir bölgemizdir artı universiteler olduğundan dolayı kozmopolit bir şehirdir.her kültürden insan bulunur,ramazan ayında bulunmadım diğer zamanlarda ne giyim nede kuşam olarak hiç bir sorun yaşanmamıştır tabii sizin gibi pravakatörler olmadığı sürece..istediğin gibi giyin ve gez TATLÜMMM :)))))))

Konu sahibi bir konudaki yorumunda şunu belirtmisti "günlük hayatımdaki gibi degil buradaki üslubum tabiki. Bu kadar sert ve dik degilim. Böyle konusamam normalde zaten"

Yani şair burda sunu demek istiyor " burada yobaz dedigim dinini aşağıladıgîm insanlara günlük hayatta kahkaha atıp onlarla hoşsohbet yapıyorum. Ama burada böyle konusuyorum. Iki yüzlüyn ne yapayım"

Müslümanlık islam vs size anlatılmaması lazim. Çünkü belli ki yazarı oldugunuz ekşi sözlük icin yeni bir başlık arayısında olup bu konuyu açmışsınız. Malesef basitliğiniz ve cahilliğiniz apacık belli oluyor.

Tamam
Şimdi git ve kanser arastirmalarinda çalış
Ay hastalıkla vurdun çok acıdı canım ya

ama ben kanser değilim yanlış
Sen olursan sana kimse yardım etmez burdan nasıl bir insansın sen ya

Evet bende bu lafina sinir okup istinaden cevap yazdim ama koseye sıkisti baska seylere sardi bu defa

Oooo konunun tamamını okumadan çok da iyi bir yorum yazmıştım ama provake edici konuymuş meğer. Hanımefendi daha Antep'e gitmeden tepki bile görmeden sanki tepki almış da insanlar onu dövmüş gibi cevaplar vermiş herkese ve ikili diyaloglarda yok sen içene saygı duyuyor musun yok dövmüyorlar mı sanki falan demiş amaç gezeceğinden değil yani oruç tutmayanları linç ediyorlar kampanyası başlatmış daha ortada fol yok yumurta yok Yalnız Antep'te yaşayan birinin cevabı çok iyiydi girişte bekleyip dövüyorlarmış aman gitmee. Ne anlarlar tartışma çıkarmaktan acaba yahu. Boş insan icatları konu açıp ortalığı karıştırmak.

Sen ne uretiyorsun yalan disin da soylermisin?
Misyonun nedir emsela?
Kendini gelistirmek adina neler yaparsin tv izleyip oradaki hayatlara ozenmek disinda?
Akademisyenim dedin tarihten bi habersin,cografyan sifir,genel kultur zaten eksilerde...
Biraz kitap oku olurmu bunlar nalbantlarda satilmaz kitapcilar da olur cokta pahali degillerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…