- 18 Mayıs 2017
- 603
- 722
- 18
- Konu Sahibi lou salome
-
Yok canım yakasına yapışıyorum. Hemen nasıl içersin diye. Çok yobazımdırda kendim.Siz içenlere duyuyor musunuz peki?
Islak odun da iyi oluyor bi de kızılcık sopasıGaziantep il sınırında bi grup arkadaş hortumla dövüyoruz
Ayy acilen değişin o vakit :)Yok canım yakasına yapışıyorum. Hemen nasıl içersin diye. Çok yobazımdırda kendim.
Ben tutanlara saybi duyuyorum. Agizlarina yemek.tikmiyorum.Oruç Allahla kul arasında bir ibadettir. Bu sene ben de tutamıyorum. Ama tuttuğum gibi, tutmadığım da Allahla benim aramda. Ben tutmadığımı herkese acarsam, aleni şekilde yer içersem, herkesin de laf söylemeye hakkı olur.
Müslüman bir ülkede yaşıyoruz. Dinde zorlama yoktur, kimse oruc tutmak zorunda değil. Ama oruc tutana saygı duymak zorunda. Nereye giderseniz gidin, toplum içinde yaşamanın kuralıdır bu.
Hakaret, kotu soz, tartaklama vs kimsenin hakkı değil elbette. Ama koca insansınız. Musluman olup olmamaniz hic onemli degil, musluman bir ulkede sanırım 1 ay gibi kısa bir süreyi dışarıda yemek yemeden geçirebilirsiniz
Ustune alinanlari bi incelemek lazim. Saldırgan tarafları var bence. Bilinçaltı duzeyde.Konu sahibi yobaz derken oruç tutmayan insanlara saldıram, küfreden,tahammül edemeyen kesimden bahsediyor diye düşündüm. Hiç oruç tutanlara saldırı olarak algılamadım. Acaba insanlar neden hemen üzerine alınıyor. Ürkütücü geliyor iyice bana.
Antep ilinde sorun olmayacağını düşünüyorum çünkü turistik bir şehir. Turistleri aç bırakmıyorlardır herhalde :)
Peki hanımefendi, bundan sonra ne zamsn gezecegimi size sorarım.Korkmayın bu zamanda kimse kimseyi oruç tutmuyor diye dövmez, bir baba bile oğluna laf geçiremiyorken.
Uslubunuz ve yazdıklarınız çok itici. Oruc tutanlar sizin gözünüzde yobaz oluyorsa oruc tutmayanlar da bizim gözümüzde yobaz !
Gezmek için 365 gün icerisinde ramazan ayını mı buldunuz?
Kafe,restorant acık degil diye endişeleriniz varsa 15gün sonra ramazan bitiyor! Bi zahmet sabredin
Sana saygı duyulmasını istiyorsan önce sen saygı duy oruç tutanlara da önlerinde bişey yiyip içme.Kızlar, bu haftasonu antebe gidelim diyoruz. ama gündüzleri ramazan diye restoranlar kapalı mıdır, katmerci ve beyrancı kapalı mıdır, ağız tadıyla tahmis kahvesinin 400 yıllık binasında kahvemizi içemez miyiz, sokakta su içsek ramazanın 100. dayağını da biz mi yeriz gibi sorularım var size.
özetle, antep yobazlarla mı dolu, yani tarzı nedir,
yoksa insana saygı duyan ve istediğimiz gibi gezebilmemizi sağlayacak bir ortam var mı?
not: olmadı hataya gidicez. hataya ramazanda gitmiştim, şahaneydi. Insanlari da öyle. Ama primer tercihim antepten yana. Antebe çok hakim degilim, iyice gezmek istiyorum.
Müslüman bir ülkede yaşıyoruz.
Haberleri bi izleyin. Var miymis yok muymus. Hem genel kültür oluyor haber izlemekKorkmayın bu zamanda kimse kimseyi oruç tutmuyor diye dövmez, bir baba bile oğluna laf geçiremiyorken.
Uslubunuz ve yazdıklarınız çok itici. Oruc tutanlar sizin gözünüzde yobaz oluyorsa oruc tutmayanlar da bizim gözümüzde yobaz !
Gezmek için 365 gün icerisinde ramazan ayını mı buldunuz?
Kafe,restorant acık degil diye endişeleriniz varsa 15gün sonra ramazan bitiyor! Bi zahmet sabredin
Önce onlar bana saygi duysun da saldırmamayi öğrensin. Önceligi onlara veriyorum. Hem ben onlara saldirmiyorum.Sana saygı duyulmasını istiyorsan önce sen saygı duy oruç tutanlara da önlerinde bişey yiyip içme.
Sizin saygıdan anladığınız ağızlarına zorla yemek sokmamak , zorla su icirmemek mi oluyor?Ben tutanlara saybi duyuyorum. Agizlarina yemek.tikmiyorum.
Onlar da bana saygı duymak zorunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?