Gazla kafayı bozan arkadaş!

kız şizofren olabilir mi
 
Kadınlar kulübü diye bi site var haberin var mı dedim yok o ne ki dedi
 
Kadınlar kulübü diye bi site var haberin var mı dedim yok o ne ki dedi
 
hay allahım yarabbım ya


arkadasınızın psıkolojık sorunu oldugu cok bellı gercekten bu kısılerı yalnız bırakmak lazım sahıp falan cıkmayın kendı pırtlarıyla basbasa bırakın
 
neredeyse 20 sene muhabbet kuşu besledim. öyle birşey yok. zaten onların kursakları var. kanatlıların sindirim sistemleri farklı. bir bahane ile yollayın şu kızı. sinir oldum.
 
üşürse üşüsün, bence siz de kuşlarınız da odanızı vermeseydiniz arkadaşa. sonuçta misafir ama biraz emrivakimsi misafir olmuş.
 
Kendisi mantar tipasimi takiyor acaba munasip organina.sizde ona bu gece surekli gaz cikardin uyyamadim deseydiniz keske.Boyle bi arkadasim olmasini istemezdim herhalde herkesle porblemi olan.
 
Kendisi mantar tipasimi takiyor acaba munasip organina.sizde ona bu gece surekli gaz cikardin uyyamadim deseydiniz keske.Boyle bi arkadasim olmasini istemezdim herhalde herkesle porblemi olan.
Onun bence bunu yapma sebebi bana gıcık olması.Keşke kıza öyle yapmasaydın herkesin içinde çok utanmıştır zaten bilerek yaptığı bir şey değil uyurken hepimiz yapıyoruz filan dedim bana ayar oldu adım gibi eminim.Ama arkadaşlığımız merhabadan öteye gitmeyecek bundan sonra.Kuşlarıma öyle dediği için değil de o kıza herkesin ortasında öyle yaptığı için.
 
Ay azcık bencil ol yahu
Kuşlarla aynı odada kalamam dediğinde iyi o zaman sen diğer odada yat ben kuşlarla bu odada kalırım odalarını değiştiremiyorum yerlerini yadırgıyorlar derdim üşüsün diğer odada banane
Kızın takıntısı var galiba kuşa bile osurdu diyorsa sıkıntı yani
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…