Gazla kafayı bozan arkadaş!

Arkdşn pskljk sorunları var bence bııırt yapan kuşuda ilk kez duydum benimde var bi minnoşm..

Saka yapiyosun bu sebeple mı kalmıyor orda da
Evet bir keresinde yurttan şikayet ediyordu bende dedim niye ananende kalmıyorsun hem ona can yoldaşı olursun hem ev hayatı yaşarsın dedim,o çok gaz çıkartıyor kendi odasında yapıyor ben ta diğer odadan duyuyorum dedi

Aslında buna gaz çıkaran minder şakası yapmak lazım ortak tanıdıkların olduğu bi ortamda
Şaka bi yana pskoloğa gitmesi lazım gazla ilgili travma yaşamış galiba
Okey gaz harika bi olay değil ama bu sebepten aynı evde yaşamamak falan ilerde nasıl evlenecek adam gaz kaçırsa boşar bu

Sinirim mi bozuldu, komik mi geldi ne oldu bilmiyorum gülüp duruyorum.

Kendisi hiç gaz çıkarmıyor mu? Nükleer bomba gibi mi geziyor ortalıkta. Hayır bu arkadaşın kendisi gaz çıkardığında kendini tokatladığını falan düşündüm.

O değil de yaron bir gün evlenip, çocuğu olsa ne yapacak çocuğu mu kapıya atacak? İnadına da gazlı mı gazlı bir bebek denk gelir bu arkadaşa

merhametten maraz doğar, acıyıp da evine alma böylelerini Allah korusun, nasıl korkmadın gece gaz çıkarırım falan da gelir boğazıma yapışır diye, hiç normal biri değil ya üçkağıtçı ya deli

katıldım

soğuk odada yatıp o da pırtlatırdı hem de

bence arkadaş o bahaneyi bulmuş her istemediğine bunu ileri sürüyor

Hani kapı gıcırtısına ağız şapırtısına sesli sakız çiğnemeye filan sinir olanları takanları anlıyorumda böylesi gerçekten çok tuhaf ya
kuştan gaz sesi geldiyine inanmiyorum. Salliyor belli ki. Kafayi gaza takmis ama sac maşasini calmakla gazini almislar)))

velhasıl çıkardı.kuşun gazından ne olur ya kendısınden daha temız beslenıyor o kuş ne çıkacak..
insanlık hali sonuçta. neyse arkın ınsan olsaydı anlardı.

Baya iyi kalpliymişsiniz Allah kurtarmis resmen, çok kalamadan gitmek zorunda kalmış.

Ama ben olsam uzak dururdum bu insandan, insanları rencide etmeyi huy edinmiş, masum hayvancıklara bile saçma sapan iftira atabilmiş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…