- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi gixxer_600
-
Saka yapiyosunBuranın bir ilçesinden anneannesi yaşıyor ama kadınla kalmak istemiyor..sebebini tahmin edersiniz sanırım....
EvetSaka yapiyosunbu sebeple mı kalmıyor orda da
Aslında buna gaz çıkaran minder şakası yapmak lazım ortak tanıdıkların olduğu bi ortamdaEvetbir keresinde yurttan şikayet ediyordu bende dedim niye ananende kalmıyorsun hem ona can yoldaşı olursun hem ev hayatı yaşarsın dedim,o çok gaz çıkartıyor kendi odasında yapıyor ben ta diğer odadan duyuyorum dedi
Ay azcık bencil ol yahu
Kuşlarla aynı odada kalamam dediğinde iyi o zaman sen diğer odada yat ben kuşlarla bu odada kalırım odalarını değiştiremiyorum yerlerini yadırgıyorlar derdim üşüsün diğer odada banane
Kızın takıntısı var galiba kuşa bile osurdu diyorsa sıkıntı yani
Uzmana mı gozukse acabaEvetbir keresinde yurttan şikayet ediyordu bende dedim niye ananende kalmıyorsun hem ona can yoldaşı olursun hem ev hayatı yaşarsın dedim,o çok gaz çıkartıyor kendi odasında yapıyor ben ta diğer odadan duyuyorum dedi
Mesaj attı öğlenUzmana mı gozukse acaba
Hani kapı gıcırtısına ağız şapırtısına sesli sakız çiğnemeye filan sinir olanları takanları anlıyorumda böylesi gerçekten çok tuhaf yaGaz cikara cikara gitmistir kesin)))
Gozunuz aydin)))
Yaaaa cok tatlısın kahkaha attımMesaj attı öğlen
O sizin tatlılığınızYaaaa cok tatlısın kahkaha attım
Cevap ne dedi?
kuştan gaz sesi geldiyine inanmiyorum. Salliyor belli ki. Kafayi gaza takmis ama sac maşasini calmakla gazini almislar)))Hani kapı gıcırtısına ağız şapırtısına sesli sakız çiğnemeye filan sinir olanları takanları anlıyorumda böylesi gerçekten çok tuhaf ya
koptumMesaj attı öğlen
Hemde super aldınO sizin tatlılığınızo iki emojiden başka bişey demedi ama sanırım kuşlarımın intikamını aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?