- Konu Sahibi derya_yildirim
-
Hem sağlıklı yaşam konusunda okuyan ve aynı zamanda zayıflamaya çalışan biri olarak hem de bir gıdacı olarak şunu diyebilirim ki, bu bir obsesyon! Mesela bana da insanlar gelip şu yiyecekte GDO var mı nasıl anlarız gibi sorular yöneltiyorlar. Onlara yiyeceklerdeki GDOları gözle seçemeyeceğimizi, ancak laboratuvar analizleriyle anlaşılabileceğini söylediğimde de aldığım cevap "sen ne biçim gıdacısın boşa okumuşsun"
Ona mutfk konusunda yeterince hassasiyet gösterdiğini, elinden geldiği kadarıyla sağlıklı şeyler yedirmeye çalıştığını söyle bence.
Bu arada "Can boğazdan çıkar" kitabını bana biri hediye etti henüz okumadım (işime yarayacak diyet kitaplarını daha ön plana aldım da) ama onu okuyan adam da kafayı GDO ile kan grubuyla bozmuştu "benim kan grubuma bu yiyecek uymuyor" "yersem dokunur" vs gibi... ondan çok benim kafam bozulmuştu sanki birşey bilmiyormuşum gibi
Merak etme kafayı yemem okursamokuma o kitabı canım kafayı gdoyla bozarsın sende mazallah. bende 0 (+) im banada diyo o konu ayrı....
Bizim işyerinde bi usta var. Adam bu kitapları okuya okuya sıyırmış resmen. Eve ayçiçek yağı sokmuyor. Evdekilerin canı çekse kola falan yasak. Kan grubuna göre beslendikleri için bütün aileye tavuğu yasaklamış, 0 grubunun yememesi gerekiyormuş. Ne yesem içsem gelir saymaya başlar "şu zararlı, bu zararlı, bunu yeme, bundan ye"... En sonunda bir gün bastım kavgayı daha da yaklaşamıyor. Geçen gün baktım başkalarına da yapıyor onu. Çok sinir yaa...[/Q
evet bizdede herşey yasak.. düşünsene o insanla aynı evde yaşadığını... ne yapcam bilmiyorum valla
Bizim işyerinde bi usta var. Adam bu kitapları okuya okuya sıyırmış resmen. Eve ayçiçek yağı sokmuyor. Evdekilerin canı çekse kola falan yasak. Kan grubuna göre beslendikleri için bütün aileye tavuğu yasaklamış, 0 grubunun yememesi gerekiyormuş. Ne yesem içsem gelir saymaya başlar "şu zararlı, bu zararlı, bunu yeme, bundan ye"... En sonunda bir gün bastım kavgayı daha da yaklaşamıyor. Geçen gün baktım başkalarına da yapıyor onu. Çok sinir yaa...[/Q
evet bizdede herşey yasak.. düşünsene o insanla aynı evde yaşadığını... ne yapcam bilmiyorum valla
slm kızlar!! sitenin takipcisiydim ama daha yeni üye oldum.6 yıllık evliyim acısıyla talısıyla 7.senemize gireceğiz..eşim yediğine içtiğine çok dikkat eder sağlıklı beslenir diyim. son zamanlarda 2 kitap okudu ''can boğazdan çıkar diğeride deccalin tabağı'' diye bu gdo larla ilgili... yaklaşık 2 aydır oturuyo gdo kalkıyo gdo onu yemeyin gdo bunu içmeyin gdo o yicek şöyle bu yiyecek böyle...bunaldım yeminlen bu ve buna benzer şeylerle beni hayttan soğuttu
slm kızlar!! sitenin takipcisiydim ama daha yeni üye oldum.6 yıllık evliyim acısıyla talısıyla 7.senemize gireceğiz..eşim yediğine içtiğine çok dikkat eder sağlıklı beslenir diyim. son zamanlarda 2 kitap okudu ''can boğazdan çıkar diğeride deccalin tabağı'' diye bu gdo larla ilgili... yaklaşık 2 aydır oturuyo gdo kalkıyo gdo onu yemeyin gdo bunu içmeyin gdo o yicek şöyle bu yiyecek böyle...bunaldım yeminlen bu ve buna benzer şeylerle beni hayttan soğuttu
Bir süreden sonra sıkmıştır anlıyorum sizisiz konuşmayı denediniz mi yeter bu kadar beni ve çevredeki insanları çok boğuyorsun bu durumu kendi içinde yaşasan felan diye uyarın
tabi dedim ama bi müddet sonra yine aynı muhabbet
tabi dedim ama bi müddet sonra yine aynı muhabbet
malesef benim babam böyle derya..
72 yaşına geldi hala aynı.
sürekli internetten de araştırır. bi de şifalı bitkilere sardı.
otları yiyip içmekten mide kanaması geçirdi 2 defa.
ama hala değişmedi..
Bende eşin gibiyim adam haklı çocuğum olmasa kendim için bu kadar takmazdım biraz emek gerektiriyor birazda harcama ama insan zamanla o gıdaları hayatından çıkarmaya alışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?