- Konu Sahibi derya_yildirim
-
tamam doğru belki ama bu kadarıda bayıyo yaneee
sağlıkçı kocaa[/QUOTE
dr. gitsek kesin ben ondan daha sağlıklıyımdır...
balını cıkarmış gdonun
aynı şeyi sen de ona yapişe yarıyorr..ben eşime basit bişey sorduğumda işte bilimsel geniş geniş açıklamalar yapar..atıyorum bi aletin çalışma sistemini sorsam fizikten girer hesaplamalar vs....anla yani....uzun olunca insan bunalıyor tabi..bikerede ben aynısını yaptım..yemekle ilgili bişi sordu basınçtan girdim arşimente kadar uzandım gözlerinden gayet belli sıkıldı..kimi taklit ettim diye şakaya vurdum ....bi düşündü ben dedi bastık kahkayayı...sende ara ara yap...
Benim dayım böyle
Tuzu bile yasaklamış evdekilere
Onlarda ot gibi yemekler yemek zorunda kalıyorum tuz getirsem mutfaktan bana da kızıyo
Benim de var böyle bir arkadaşım. Sürekli şu saatte şu yenir, sabah kalk bunu iç. ama başka muhabbet yok. Birlikte yemek yerken keyfimce sipariş veremiyorum. Başlıyor glisemik endeksten vücudun o yemeği yediğimde vereceği reaksiyonlara kadar. Bi gün çığlık attım sinirimden!
Evet bunlara dikkat etmek gerekiyor ama şu an yediğimiz hemen her şey gdo lu. Çok takıntılıysa gidip uçak rotası olmayan bir yerde sebzesini meyvesini yetiştirecek.
Yakın zamanda böyle sağlık takıntılı (ama öyle böyle değil bildiğin takıntılı) iki kişi beni şok etti...
Biri asla alkol almayan, sigara içmeyen, dışarıda yemek yemeyen, organik pazarlardan alışveriş yapan, her gün sporunu yapan etrafı da bu takıntılarıyla bunaltan biriydi... Maalesef pankreas kanserinden kaybettik...
Diğeri de aynı takıntılara sahip biriydi bir anda kalp krizinden kaybettik...
Anladım ki evet.. sağlıklı beslenmek spor yapmak güzel şeyler, olması gereken şeyler ama STRES varsa bunlara dikkat etsen de vücut normal işleyişini gerçekleştirmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?