benimde açıkcası umduğum gibi olmadı hamile olmadan önce daha ilgiliydi ama sonrasınada sanki herşey aynı devam ediyor hiçbir değişiklik olmamış gibi davranıyor bu da beni çok üzüyor.çom ilgisz oldu sanki ben değilde o hamile bana nazlanıyor bu da canımı sıkıyor belki daha yeni alışamadı inşllh zamnla düzelir...
benim sanki pek hayal ettiğim gibi değil. eşim normalde çok ilgilidir aslında ama ben hamile kaldıktan sonra aramız heran gerilmeye hazır. belki de benim beklentim çok fazlaydı ama bu beklentilerde olmamı sağlayan da oydu lakin hiç öyle özel hissettirmedi bana kendimi, gayet normal davranıyor. değişti sanki tuhaflaştı. acaba karısı hamile olan erkeklerin psikolojisi nasıl oluyor? çok ama çok merak ediyorum. bu arada 8+5 hamileyim.
benim eşimde ilgili biri bana karşı hamilelikte daha ilgili oldu ben düşük yaptığım için herhalde karnımı ellemeyemiyo rahatsız edicek diye bebeği ilişkiye bile zor giriyo korkoyu birşey olmazsında benim zorumla yapıyo doğunca nasıl olur bilmem
Benim kocam hep belli ederdi zaten sevgisinide ilgisinide, simdide ayni devam ediyor. Saolsun hicbirseyi dert etmiyor. Bazen yorgun oluyorum yemek yapamiyorum hiç laf etmeden mutfaga girip yemek yapiyor bize. Ben fizigime çok dikkat ederdim, simdiye kadar 6 kilo aldim ve ayni kiloyu e$imde aldi :) Ben kendimi kötü hissetmeyim diye oda benimle beraber kendi göbegini büyütüyor ama dogumdan sonra onun göbek nasil gidecek bilmem kaydirigubbakcemile3
Herkese merhaba ben de yeni evliyim biz ilk 5-6 ay bebek düşünmüyorduk ama kısmet işte adet gecikmesi olunca doktora gittim ve hamile oluğumu öğrendim, ben de daha önceleri bebek için erken olduğunu düşünüyordum çünkü henüz evliliğe alışamamışken bebek fikri çok erkendi benim için de, ama hamile olduğumu öğrenditen sonra aslında bu bebeği ne kadar çok istediğimi ve onu daha şimdiden anne gibi sahiplendiğimi hissediyorum, ama eşim için öyle olmaadığını düşünüyorum ne bileyim bana olan ilgisi eskisi gibi ama hiç bebekten bahsetmiyo ben de istiyorumki ban nasıl ilgileniyorsam internetten hafta hafta elişimini takip ediyorsam oda biraz düşünsün ilgilensin yani geeçen gün o olmadan kontrole gittim o sormadı bile bebek nasıl gelişmi nasıl diye bende tartışma çıkmasın diye söylemedim güzellikle gelip ultrason görüntüsünü gösterdim baktı biaç dakia ama hepsi bu bazen bebeğim adına o kadar üzülüyorum ki sanki beklenmeyen istenilmeyen bi bebek bilmiyorum belki doğunca durum değişir çünkü eşim bebekleri küçük çocukları çok seviyor oyunlar oynuyor umarım kendi bebeğini de benimser, bazen o kadar kızıyorum ki eşime bu bebeğin sadece bana ait olduğunu düşünüyorum bilmiyorum umarum eşim değişir ve hamileliğimi abullenir,
benim eşim de benimle kilo alcak galiba sana eşlik edeyim diye alıyorum kiloları diyor zaten çok düşünceli ve ilgili biriydi hamileliğimi öğrendikten sonra biraz daha arttı her istediğimi yapar oldu sen rahatsız olma istersen ben yaparım diyor sabahları sen kalkma ben bişeyler atıştırır giderim diyor işteyken daha çok arıyor artık beni ve beni sevdiğini de daha çok söylüyor bide arada gelip bebişimizi öpüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?