Gebeliğinizde eşinizin tavrı nasıl?

buarada benim eşim çok anlayışlıydı normaldede öyle zatende allah razı olsun işlerimi benle yaptı hatta bazen tek oyaptı benb şurasıda var cnm die yönlendirdim
dogumda yanımdaydı 3gün bana tek o baktı bebek gibi baktı yemegimi bile oyedirdi kızımızla ilgilendi uykularını böldü minişimizi ayagında salladı 12saat işten gelirdi ayakta uyuyodu yorgunluktan ama kızını uyutmadan yatmıyodu gaz sancılı oldugundan dinlnmeye vaktim olmuyodu kızımla logusalık nedir hiç bilmedim hiç yatmadım böyle gecelikler giyen beyaz taçlar takan yatakları süslenen anneleri görünce içim bir hoş oluyo uhte kalmış içimde bakan olmayınca yatamadım ama şükür bebegim benimle ya gerisi önemli değil

benimde açıkcası umduğum gibi olmadı hamile olmadan önce daha ilgiliydi ama sonrasınada sanki herşey aynı devam ediyor hiçbir değişiklik olmamış gibi davranıyor bu da beni çok üzüyor.çom ilgisz oldu sanki ben değilde o hamile bana nazlanıyor bu da canımı sıkıyor belki daha yeni alışamadı inşllh zamnla düzelir...

Benimki de aynı bi de habire lök lök yiyorsun diyip delirtiyor beni.3.5 aylık hamileyim ve 54 kiloyum boyum da 1.60 allahtan kilolu değilim yani

Allah'a şükürler olsun eşimle ilgi problemi hiç yaşamadım. hamileliğimde de olmadı böyle birşey. Aksine ben çok tatlı,güler yüzlü ,kocasına düşkün biri olmuşum. eşim öyle diyor. kızlarımız doğsun ama senin hamileliğin yine devam etsin diyor. ( o nasıl olacaksa ohaoldumsmile) gerçekten de nazlı bir hamile olmadım.eşim karnıma dokunduğunda ,konuşmaya başladığında bebeklerimizin hemen hareket etmesi de sanırım eşimi baba olmaya daha çabuk hazırlıyor...

benim esim zaten cok düskündü bana, hamis oldugumu ögrendiginden beri istedigim yemegi kendi yapar evi siler süpürür hamile kaldigimi ögrendigimden beri elimi elektrikli süpürge aldigimi hatirlamiyorum bi bulasik bide arada yemek yapiyorum okadar

benimde eşim normalde bana düşkündür ilgilidir hamileliğimin bazı dönemlerinde ben kaprisler alınganlıklar yaptım daha fazla ilgi istedim sanki oda benimle birlikte hamileymiş gibi aynı şeleri yapıp delirtirdi beni mesela ailecek tatile gittik görümcemler falan eşim görümcemin eşi ile balık fln tutmaya gidiyordu ben de ona surat yapıyordum aslında öncelerinde de öyleydi giderlerdi hep ama bu sene çok koydu bana benimle daha az ilgilenir gibi oldu konuşmadım ağladım surat yaptım ya ben yapıyorum die buda bana yaptı neyse oturduk dedim böle böle ben senden ilgi istiyorum benimle ol istyiorum dedim oyüzden surat yapıyorum falan oda neden bunları sölemiyorsun da surat asıyosun bn ilk kez baba oluyorum ilk kez hamile bi karım oluyo sen söliceksin dedi bende diidim ya bende ilk kez anne oluyorum napabilirim..yani kızlar onlar bizim kadar ince düşünemiyor nekadar ilgili de olsalar önceden kızmıycağımız şelere kızabileceğimizi düşünmüyorlar zaten filmde orda kopuyor neysee takmayın yaa ben artık takılmıyorum öle şeylere tadını çıkarmaya çalışıyorum

Benım esım normalde de mıc mıc bı mızaca sahıp degıl,oyle ılgılı degıldır yhanı.Hamıle oldugumda cok sevındı ama bana karsı tavrı cok degısmedı.Ucbucuk aylık oldugumda doktoru degıstırdık ve esım ultrasonda bebegımızı ve hareketlerını gordu.O kadar mutluydukı gozlerı doldu(kı esım hıc duygusal degıldır)Ikı hafta sonra cınsıyetını ogrenmeye gıttıgımızde cok hareketlıydı ve kız oldugunu ogrendık.O zaman havalara uctu :) Bana karsı genel bır ılgısı yoktu ama 5 aylıkken bebegın hareketlerını o da hıssetmeye basladı ve su an cok heyecanlı tum gun ınternet basında tulum bıberon bılmem ne bakıp duruyor bır de ustune ustluk benı bılgılendırıyor. Sunu soyle alalım boyle alalım dıye.Eve her gelene bebege aldıgı seylerı gosterıyor.Haftasonları elektronık magazalarından cıkmazdık sımdı bebek magazalarını gezıyoruz sureklı :ecrin_bebek:
Bence esın de ultrasonda bebegı gorsun buyudukce daha da heyecanlanacak hele ılk tekmelerını hıssetsın o zaman gör :)

Benım esım de hamıle oldugumu ogrendıgımızde ıkı hafta ılıskıye gıremedı cocuga bırsey olacak dıye.Sonra doktora onun yanında sordum cınsel hayatımızda bır degısıklık olacakmı dıye,o da olmayacagını soyledı de oyle ıkna oldu. sempatiksalakcinni

eşimin bana olan ilgisi arttı hamilelikle beraber
son iki aya kadar da bebekten çok beni düşünüyordu
bozuluyordum ben de acaba bebeğini sevmeyecek mi diye
ama doğum yaklaştıkça kızımıza olan ilgisi arttı
arkadaşlarına ultrason resimlerini gösteriyor
bebek mağazalarından çıkmaz oldu :)
allah razı olsun beni zaten çok düşünüyor çorabımı bile o giydiriyor :)

erkekler bizim kadar çabuk algılayamıyorlar bu durumu sanırım
biz hamile olduğumuz öğrenir öğrenmez annelik hissine kapılıyoruz
eşim yeni baba olan arkadaşlarıyla bir konuşmasını anlatmıştı hamileliğimin ilk dönemlernde
"ben baba olduğumu anlayamıyorum" diye dert yanmış onlara
onlar da doğana kadar bir şey anlamıyorsun ki zaten demişler
inşallah hepimiz eşlerimiz ve yavrularımızla beraber sağlıklı mutlu bir ömür geçiririz

Herkese merhaba ben de yeni evliyim biz ilk 5-6 ay bebek düşünmüyorduk ama kısmet işte adet gecikmesi olunca doktora gittim ve hamile oluğumu öğrendim, ben de daha önceleri bebek için erken olduğunu düşünüyordum çünkü henüz evliliğe alışamamışken bebek fikri çok erkendi benim için de, ama hamile olduğumu öğrenditen sonra aslında bu bebeği ne kadar çok istediğimi ve onu daha şimdiden anne gibi sahiplendiğimi hissediyorum, ama eşim için öyle olmaadığını düşünüyorum ne bileyim bana olan ilgisi eskisi gibi ama hiç bebekten bahsetmiyo ben de istiyorumki ban nasıl ilgileniyorsam internetten hafta hafta elişimini takip ediyorsam oda biraz düşünsün ilgilensin yani geeçen gün o olmadan kontrole gittim o sormadı bile bebek nasıl gelişmi nasıl diye bende tartışma çıkmasın diye söylemedim güzellikle gelip ultrason görüntüsünü gösterdim baktı biaç dakia ama hepsi bu bazen bebeğim adına o kadar üzülüyorum ki sanki beklenmeyen istenilmeyen bi bebek bilmiyorum belki doğunca durum değişir çünkü eşim bebekleri küçük çocukları çok seviyor oyunlar oynuyor umarım kendi bebeğini de benimser, bazen o kadar kızıyorum ki eşime bu bebeğin sadece bana ait olduğunu düşünüyorum bilmiyorum umarum eşim değişir ve hamileliğimi abullenir,

aslını söylemek gerekirse onlar değilde biz değişiyoruz.bedenimizle beraber isteklerimizde.tamam duygusal olmak hormonlarla ilgili ama eşim bana yan baksa beni sevmediğini düşünüyorum ve bunu onada söylüyorum adam çıldırmak üzere

4 aylık olana kadar öyleydi ikl 4.5 aylıkken gördü eşim bebeğimizi çok ilgili değildi plansız bi bebekti başta bende afalladım şimdi 6 aylık hamileyim normal ilgisi aman aman bişey yok :)dr sürekli geliyor karnıma dokunup tekmeleri hissediyor:)konuşuyor bazen oğlumuzla ama ev işi desen hiççççç yardımı yokk dağıtmaya devam:)

benim eşim de benimle kilo alcak galiba sana eşlik edeyim diye alıyorum kiloları diyor zaten çok düşünceli ve ilgili biriydi hamileliğimi öğrendikten sonra biraz daha arttı her istediğimi yapar oldu sen rahatsız olma istersen ben yaparım diyor sabahları sen kalkma ben bişeyler atıştırır giderim diyor işteyken daha çok arıyor artık beni ve beni sevdiğini de daha çok söylüyor bide arada gelip bebişimizi öpüyo

bende 12 haftalık hamıleyım esım normalde cok daha ılgılıydı ama hamıle kaldığımdan bu tarafa uzaklastı bende anlamıyorum neden bole oluyo( bende emınım benı we bebğimizi cok sewıyor ustelık ılk bebeğimiz erkeklerın genelımı bole merak edıyorum acıkcası... yarın 2.tarama sonucum cıkıyor we kontrolum war ama hıc sormadı bıle randewu aldım haberı yokk( kızlar ne yapmam lasımm yardım edın bana lutfenn:2::2:

ben 3yıllık ewlıyım we suan 12 haftalık hamıleyım ınan canım okadar pişmanımkı ewlenır ewlennmez bebek yapmadığım ıcınn hayırlısı buymuss demekkı sen hıc bunları dusunme bence keyfını cıkarr

amann masllahhhh nazar değmesın canım ne kadar sanslısın dılerım benım esımde bıraz daha ılgılı bı adam olur:)

Hamilelikten oncede hep ilgiliydi ve hamileligi ogrendigimizden beri cok daha fazla ilgili..
Cok memnunum esimden.. Hamilelik sadece bayanin yasicagi birsey degil eslerde katilmali paylasmali

herseyden once ilgisiz kocalarn davranıslarını okudukca cok uzuluyorum umarım bebeklerini görunce degisirler.. belkide bizim kadar derin hissedemeyip benimseyemedikleri için inanmak zor geliyo onlara.. sağolsun benim kocamda cok ilgili.. canım bişey istedimi ikiletmez hemen alır gelir. işten eve geldimi napıyosunuz bakalım diye sorar sewer göbüşümü konusur oğluşumuzla. hatta bazen biz özel konusuyoruz baba ogul dinleme sen bizi bakim fln der:) şimdiden cok tatlılar baba ogul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…