Gebeliğinizde eşinizin tavrı nasıl?

canım kocam, zaten çok dikkatliydi bana karşı şimdi daha bi dikkatli sağolsun. bir elinde terlik bir elinde hırka dolanıyo peşimde. elma varmı, evde süt bitt mi, diye sürekli sorar. gün içinde defalarca arar bulantın varmı, karnın ağrıyo mu diye.kontrol günlerini o tutar.yerimden kaldırmıyo,her bir şeyi o yapıyo sağolsun. o'nu çok seviyorum, sanırım o da beni çok seviyo :) ALLAH BOZMASIN İNŞALLAH

Eşim bana bebek gibi bakıyor yemeğimi bile yedirecek o derece . Gebeliği öğreneli daha 1 hafta oldu ama o benden cinsel anlamda uzaklaştı. Yani cinsellik sadece bedenlerin birleşmesi değildir. Dokunmaktan ve sarılamktan keyif almaktır aynı zamanda. Ona sarılamama bile izin vermiyor bebek zarar görecek diye .Cinsel anlamda beni istemediğini düşünüyorum ve bu kötü hissetmeme sebep oluyor.Beni çekici bulmadığını düşünmeye başlıyorum. Beni severken çocuğunu seviyor sanki ..Yani sorun aslında cinsel birleşme değil eşimin beni artık çekici bulmaması. Kilomla sorunum yok henüz hiçbir fiziksel değişikliğe de uğramadım ama niye böyle?

Bende eşimden çooook memnunum zaten ilgiliydi iyice abarttı , suyunu bile veriyor onu çık seviyorum, ama ilişki ikimizde çok istiyoruZ ve korkuyorum ama 9 ay durulmaz mümkün değil ,hormonlarla alakalı galiba ben de çok daha fazla orgazm oluyorum, hatta komşular duyuyor olabilir diye korkuyorum ama o titreme gelince dünya duruyor :) bunlar doğal şeyler

Valla benim eşim de zaten dünya iyisidir ama 5 haftadır hamile olduğu öğrenir öğrenmez terliklerimi bile o giydiriyor.Bana sarılmadan,saçlarımı okşamadan yatmıyor ama aramızda cinsel bir münasebet de olmuyor. Gebesiniz diye eşiniz sizden uzaklaşmamalı.Aksine onun size şevkati sizi daha da sakinleştiriyor.Ben öyle oluyorum yani.Çok çabuk sinirlenen bir insanım normalde ama eşim o kadar tatlı ki hamile oldum olalı hiç sinirlenmiyorum. O sizin hayatınızın her şeyi...İkinizin en mucizevi parçasını taşıyorsunuz.Bunun tadını çıkarın.

Benim eşim kadar bebek isteyen bir erkek yoktur belki. Sağolsun beni hamilelik haberi aldığım dakikadan beri evde hiç yerimden kaldırmadı. Sürekli zorla bir şeyler yediriyor. Zaten kiloluyum daha 8. haftayken tam 3 kilo aldım. Bunu ona anlatamıyorum. Kendisi aşçı olduğu için yemek yapma konusunda sıkıntımız yok. Herşey güzel fakat eşim çok sinirli bir insan. Yani ben yemeyeyim içmeyeyim kendi işimi kendim yapayım ama en azından huzurlu ve mutlu olayım istiyorum. Eşim eskiden beri hep çok sinirliydi. Az dayak yemedim, mutfaktan bıçak alır kendini çizer, benim boğazıma dayar, eşyalara zarar verir. Ve sonra ayaklarıma kapanır özür diler, ağlar. Hamile olunca tüm bunların geçiçeğini söylerdi hep. Ama şimdi ayağıma terlik giymedim diye ya da bir işin ucundan hafifçe tutuverirsem gidiyor elini masaya vuruyor, kafasını duvarlara vuruyor. Şimdi hamilesin bir sana bir şey yapamıyorum, doğsun o zaman hesaplaşıcaz diyor. O çocuk benim bu hayattaki sahip olduğum tek varlık sen hep benden ayrılmak istedin ama o hiç gitmek istemicek falan diyor. O kadar doluyum ki, beni hep ağlatıyor, buraya ne yazsam az kalır. Şimdi ne yapıcam hiç bilmiyorum...

babalarda hamile kalıyor kavramı çok doğru kesinlikle

hamile olduğumu öğrendiğim andan beri kocam sürekli uyuyor ve midesi bulanıyor :)) benmi hamileyim omu anlamadım valla :)) ilgisine gelince kendine göre çok ilgili bana göre sanırım beni çok tatmin etmiyor ama çabalıyor işte

kesinlikle hamile modundaaa bildiğiniz beni delirtiyoorr... ben böyle hiç düşünmemiştim (

ilgi alaka öncedne hiç yoktu sıfırdı..şimdi azıcık minicikte olsa ilgilenirmiş gibi yapıyor..

çok vicdansız merhametsiz biri oldu çıktı.. sanki kocamın pabuç dama atılmış gbi davranıyor salakmıdır nedir..

mesela en basitinden bugun mide bulantısından ölücem artık su dahi midemde durmuyor çıkarıyorum..makarna yapıyorum mutfakta diyorki anneni ara bi tarifi nasılmışş..iicee öğrennnn...yaptığınnn çoookkk zoorr bi yemekkkk zateennn...

Allahım delirtdiyor beni yaaa... şükredeceğine makarnada olsa o halimle pişiriyorum sonuçta..

ayy çok doluyum bu konuda ben yaaa

bazı zamanlar inat ettim kalkmadım yataktan başıma dikildi sorumsuz sorumsuz diyip duruyıor yemek yapmıyormuşum sorumsuzmusum..ben böyle kendime bakamıyormusum bebeğe nasıl bakıcakmışım.... (halbukisi bebiş olsun diye kendisi istedi yaa kendisiiii ) şu hale bak

esim hamile oldugumu ögrenir ögrenmez en begendigim telefon olan galaxy4 aldi cok pahali 1850ydi 4 ay önceleri ama parasina kiydi valla icinde hep oglumuz olucak diye geciyordu tabi benimde hep oglum gibiydi ama ne o ne ben belli etmedik bunu herseyde oglan gösteriyordu gebeligim testler vs. ama doktor kiz deyince sasirdik tabi benim yavrum gene buyugun abi olmasini cok isterdik o degisti biraz sogudu gibi ilgisiz kaldi 10 gun boyunca simdi tekrar duzeldi ama kiz babasi olmak zor deyip duruyor

kısa süredir evliyim ama hiç ağlamamıştım. 1 haftadır kocamın her davranışına ağlıyorum oda daha dikkatli davranmıyor yada beni teselli edecek hiç birşey yapmıyor bazen hamile olduğumu unuttuğunu düşünüyorum. çok uyuyorum yorgunluk hissi oluyor bu durumlarda asla üstelemiyor beni üzmüyor. geçici bir ruh hali içindeyim ama ağlamayı durduramıyorum

Bu konuyu eşimle birlikte doğumdan sonra düşündük. Acaba nasıldı? Hamilelik süresince neler yapmıştık? Sonrasında bu fikirden blogumuz ortaya çıktı. Hamilelik süresince neler hissettiğimizi de ayrı ayrı birbirimizin yazdıklarına bakmadan yazalım dedik. Ortaya Hamileyiz makalesi çıktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
bitanecik sevgilim zaten her zaman bana karşı ilgilidir normalde evi o temizlerdi zaten haftada 3 gün yemeği o yapardı şimdi daha güzel oldu bir elim yağda bir elim balda eve girdikmi terliklerimi çıkarır kumandayı elime verir (malum çalışıyorum ve daha çok yoruluyorum)canım kocam girer mutfağa ymeğimdi çayımdı oohhhh missss

kızınız bir doğsun nasıl düşkün olacak ona görürsünüz.ilk çocuğum kız.şu an dokuz yaşında.doğduğunda akşam eve fırtına gibi gelir,elini yüzünü yıkar üzerini değiştiği gibi kızımı alır göğsünde uyuturdu.inanılmaz bir bağları oluyor babalarla kızlar arasında.hala da devam ediyor.kızlar babalarının prensesi oluyor.zaten kız çocukları acayip cilveli,kendini sevdirmeyi öyle iyi bilirler ki...

eşim sağolsun mutfak konusunda bir harikadır.özellikle 12-13.haftaya kadar süren mide bulantılarım yüzünden mutfağın kapısından geçerken sıkıntı yaşadım.o da yemek olayını üç aydır üstlenmiş durumda.bulaşıkları da kaldırıyor.kirli çamaşırlardan midem bulanıyor diye çamaşırları makineye atıyor,yıkıyor.sürekli acaba bana ne yedirse onu düşünüyor.bulantılarım baya geçti bu aralar.ama nazım tam gaz devam valla... bu ilgiden,rahatlıktan vazgeçmek zor doğrusu

eşim sağolsun mutfak konusunda bir harikadır.özellikle 12-13.haftaya kadar süren mide bulantılarım yüzünden mutfağın kapısından geçerken sıkıntı yaşadım.o da yemek olayını üç aydır üstlenmiş durumda.bulaşıkları da kaldırıyor.kirli çamaşırlardan midem bulanıyor diye çamaşırları makineye atıyor,yıkıyor.sürekli acaba bana ne yedirse onu düşünüyor.bulantılarım baya geçti bu aralar.ama nazım tam gaz devam valla... bu ilgiden,rahatlıktan vazgeçmek zor doğrusu

ah benimki de bi geçseee

Canim kocam benimde temizlikler yapar camasir yikar yemek yapar bide us tune saclarimi bile kurutur tarar masallah

çok yardımcı oluyor sağolsun. çoğu şeyi o yapıyor yediğime içtiğime çok dikkat ediyor. hazır hiç bişey alamıyorum hep meyve çerez alıp işe giderken çantama atıyor ben işteyken yiyeyim diye...

9 haftalik hamileyimm 22 eylul 2013 de evlendik o kadar mutluyumki sizinle paylasmak istedimm esimi cok seviyorum oda beni cok seviyor cokda ilgili ilk baslarda bebek icin boyle ilgileniyo diye dusunmustum ama zaman gectikce anladim oyle olmadigini allah herkeze mutlu bir yuva nasib etsin birde kolay bir dogumm ben dogumdan cok korkuyorum

merak etme arkadaşım,yaşarken hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor ama 3. ayı geçtikten sonra yavaş yavaş rahatlamaya başlıyorsun.inşallah seninki de en kısa zamanda geçer.

5 yillik evliligim suresinde hicbir zaman surekli yemek yapan veya ev temizleyen bir insan olmadim. Esim de hicbir zaman bunlari benden beklemedi. Bizim evimizde genel olarak "rahatsiz olan yapar" kurali gecerlidir. Haftada belki iki kere yemek yapardim, hamileligim itibariyle de (15. hafta olmasina ragmen hala gecmeyen) mide bulantilari, kendimi halsiz hissetmem ve cok uykulu olmam sebepleriyle yemek yapmayi tamamen biraktim. Temizlik icin iki-uc haftada bir bayan aliyoruz, geri kalan zamanlarda eger yerde toz gorunuyorsa esim elektrik supurgesi veya sarjli supurge ile yerleri supurur. Sanirim biraz miskin ve herseyin ayagima gelmesine alismis bir insan oldugum icin (tek cocuk sendromu) benim icin hicbir sey degismedi hamilelikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…