Gebeliğinizde eşinizin tavrı nasıl?

Benim eşimde bi ilgili bi soğuk daha farkında değil gibi geliyor 31 haftadayım yatınca kalkamıyorum uyku uyuyamıyorum.bende kayınvalldeyle oturuyorum çalışıyorum bi yandan eşimin de işi zor o kıskanır bu sefer eşim bana yakın davranamıyor çok bunalıyorum az kaldı doğumuma karnım gerilıyor sertleşiyor korkuyorum of bi bitseydi artık

6 aylık hamileyim bende ikimizde cemrenazımızın tekmelerini hissedene kadar bişey hissetmiyorduk.ama artık duygularımız çok yoğun hergün bebeğime vakit ayırıyorum tekmelerine odaklanıyorum konuşuyorum onla eşimde öyle akşam yatınca eliyle okşuyor karnımı
ilk zamanlar birşey hissedilmiyor doğal bu....

13 haftalık hamileyim. bebeğimizin kalp atışını ilk duyduğumuz günün akşamında eşimin babasının kanser (akciğer kanseri, 4. evre) olduğunu öğrendik. gaddarlık, düşüncesizlik, bencillik etmek istemiyorum, bizimde evladımız olacak oda bir baba diyorum ama sanırım artık eşimin tavırlarına dayanamıyorum. sürekli babasıyla vakit geçirmek istiyor. bu saat oldu hala eve gelmedi, babasının yanında. sanırım ben bebeğimi yalnız büyütücem,
şanslısınız, şansınızın kıymetini bilin....

bu konudan dolayı her gece arkamı dönüp aglar oldum .heralde hormonlarım tavan yaptı .. normalde eşm cok ilgilenir benimle her an yanımdadır ..yapısık ikiz gibiyiz ...ama son 2 3 haftadır cok ilgisiz işten geliyo oturuyo tv basına gözünü tvden ayrmıyo .normalde sürekli bana bakmaya doyamayan adam 180 derece degişti :/ sinir oluyorum böyle olmasına son haftalarda bulantım arttı sabah yataktan bögürerek uyanıyorum tuwalete zor atıyorum kendimi..halimi gördügü halde yanıma gelip sormuyo iyimisin gectimi bulantın diye nasıl ruhsuz odun bi adam oldu bu ya :S düşündükce deliriyorum...sanki yanında içi dısına cıkan ben degilim..ama bugün konuşucam bu kdr ilgisizlik ondan sogutur beni .

selam. ben hamileliğimde vücudumdaki değişiklikler ve mide bulantıları -kusma yüzünden çok sinirliydim.eşime bile tahammül edemiyordum. ilk üç ay arada bir kavga ediyor aglıyordum.3. aydan sonra bulantı falan azaldı.eşimin pek ilgisini beklemiyorum.ama yinede ilgili.eskiden olsa tv karşısı geçtin benimle ilgilenmedin diye alınırdım.şimdi o kadar yorgun geliyorum ki işten yemek bazen zor yapıp uyuyorum.hamileliğim boyunca hiç eşimle yatamadık.ayrı yataklardayız.çünkü gece çok uyanıyorum.o ışıktan rahatsız oluyor o yüzden ayrı odalardayız.zaten 10 saat ağır işte çalışıyor onu rahatsız etmek istemiyorum.zaten kilo aldım vücudum sanki taşıyamıyor.hamilelik birkaç aydır çok rahat.eşimle aramız daha iyi.bazen akşamları yemeği eşimle birlikte hazırlıyoruz.ben yemek yaparken o salata yapıyor.ev işlerinede çok rahatsızsam genelde yardım eder.kocacığımı aşkımı çok seviyorum.bebegimiz inş mutlulugumuzu daha çok arttırır.eşime en çok çarşamba akşamları kızıyorum.televizyonda sakarya fırat denen vahşi filmi izliyor.tv izlemesine degil o diziyi izlemesine tahammül edemiyorum.insanların film boyunca öldürüp yaralanmalarını izlemek hoşuma gitmiyor vahşet yani.Allah ın verdiği canı almak kolay mı.ben genelde o gün erken yatarım ama tvnin sesi hep kulagıma gelir gıcık olurum.başkada bir sorun yok...

eşim hamile olduğumu öğrenmeden önce çok daha fazla ilgiliydi.çünkü işten erken geliyordu, ve günün geri kalanını tamamen birbirimize ayırıyoduk.hamile olduğumu öğrendiğim 3. gün eşim bi iş daha aldı ve o gün bu gündür akşam eve gelmesi saat 10'u buluyor çoğu zaman.. buna hafta sonlarıda dahil, full çalışıyor yani.bütün gün evde yalnız kalıyorum, çok sıkılıyorum, ne yapacağımı şaşırıyorum ve hamilelik dönemimde beni bu kadar yalnız bıraktığı için ona çok kızıyorum.akşam eve gelince maksimum 2-3 saat görebiliyorum yüzünü.yorgun oluyor dinlenmek istiyor.bu işi almadan önce bütün zamanımızı birbirimize ayırırdık, saatlerce muhabbet ederdik, şakalaşırdık.şimdi çok geç geldiğinden hiç bişey paylaşamıyoruz belki duygusallığım biraz daha arttığından bilmiyorum ama eşime daha düşkün oldum, benden başka bi de iş hayatının olduğunu kabullenemiyorum bu ara.kendimde ki bu değişim beni bile korkutuyor :18:

Canım eşinde ekmek parası için çalışıyor. Onu anlamaya çalış dicem ama sanki ben başarabiliyormusum gibi bilmişlik yapmayayım

Bende hamiş oldugumu ögrendiğim günden beri ( 11 nisandan bu yana ) bi duygusallık bi duygusallık hiç sorma..

Ailen yanında mı bilmiyorum benim yanımda kimsem yok. Bunalıyorum evde. Ağlıyorum çok Hormonlarımız bizi mahvetti. Önceden cıvıl cıvıldım şimdi ruh gibiyim. hiç bişi hissetmiyorum sanki.

Hamileliğime daha ben bile alışamadım Mide bulantım yok çok şükür şimdilik.

Eşim her konuda destekçi Allah razı olsun. Senin eşinde çok yogun canım. Ne yapsın sizlere iyi bi gelecek hazırlamak için gece gündüz çalışıyor. Bebek her iki tarafında alışkanlıklarını değiştiriyor.

Ne yapalım canım geçecek bugünler inşallah.. Bende kendimi böyle teselli ediyorum

hayırlı uğurlu olsun canım, allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin
ailem yakınımda, 1 saatlik mesafedeler ama sık sık yan yana gelemiyoruz. genelde evde yalnızım ve aynen senin gibi bütün gün bunalıyorum.
eşim bu işini almadan önce o kadar mutluyduk ki!birbirimizle ilgilenmek için bir sürü zamanımız vardı şimdi yapayalnızım.normalde olsa bu kadar koymaz ama hamilelikte malum

bu arada eğer mide bulantın henüz başlamadıysa bu berbat durumu hiç yaşamayacaksın anlamına gelebilir.mide bulantısı hissetsen bile bastırmaya çalış, ben öyle yaptım ve şimdiye kadar hiç öyle bi sorun yaşamadım.inşallah sende yaşamadan bu dönemi atlatırsın.

Eşim işi nedeniyle hep şehir dışında ayda 2 - 3 gün izni var , mesela bu ay 1 ay olmasına rağmen halen izne gelemedi hem yeni evliyiz hemde hamileyim ben ne yapıyım kızlar kendi kendimi avutuyorum ama yanımda olsa eminim çok ilgili olurdu şuan bile günde en az 6 - 7 kere arıyor ne yediğimi canımın ne istediğini kendimi yormama mı söylüyor sürekli , gönül ister ki yanımda olsun ama ne yapalım işi bu ve bir şekilde geçinmemiz lazım

benim kocam da son bir haftadır kıskançlık krizlerine girdidaha doğmadan oğlumu kıskanmaya başladı!!bebişin nevsimlerini yıkayıp ütülüyorum son günlerde gelip gidip yanıma hep oğluna bişeyler alıyosun bana iç bişey alıyosun bana da alcaksın diyo.şaka diycem ama son derece ciddi trip atıyo bana.bebek odasıa giriyo sürekli saray yavrusu gibi yaptın burayı fln diye bebeğe söyleniyo.manyaklaştı iyice valla:)))kendi ailesinin durumu hiç iyi değil,küçÜkken kendisine ait bişeyi olmamış eşimin. çok ilgisiz ve bilgisiz ailesi.şimdi bana kızıyo herşeyi oldu şimdien bebeğin şımarık,doymak bilmez bişey olcak şimdiden belli diyo sürekli.sinirlerimi zıplatıyo.ilk bebeğimiz ve başka bi çocukta yapmayacağız.dolayısıla tek bebeğimiz olacak.özeniyorum doğal olarak.

daha dün öğrendik hamile olduğumu...
gece işe gitmedi,eli karnımda uyudu
ayağıma terlik üstüme şal veriyor zorla sürekli bu 9 ay böyle giderse kafayı yerim ben

3 ay once dogum yaptim. Hamileligimde esim bastan cok ilgisizdi. Hatta bir ara bi konu yuzunden tartismistik o gun de zaten ben bebek falan istememistim sen istedin diye yaptik bu cocugu bile dedi. Çok uzulmustum. Ama sonrdan sorunlarimizi hallettigimizde sarilinca bile tekmeleri hissediyodu, cok sewiniyodu. Aksamlari sureki eli karnimdaydi. Gulumseyerek boyle pur dikkat karnima bakiyodu acaba oynicak mi diye. Bebegimiz dogunca sanki o laflari soyleyen o degildi. Canini verir oglu icin şimdi. Ona bisey olcak diye ici gidiyo. Bebis uyurken uyansa da opsem diye bekliyo. Bana soruyo bi kere koklayabilir miyim yamyami lutfeeen çok ozledim diyo :) uyandirmadan kokla ama diyorum. İlgisiz diyen arkadaslar için diyorum. Cok degisiyolar sonradan. Erkekler bastan anlayamiyolar da sonradan hoslarina gidiyo. Şimdi bebege karsi da bana kars da cok iyi masallah. Dogdugunda da rahat sewebilmek icin kimsenin yanimizda kalmasini istemedi. Lohusaligimda da esim bakti yani bana :)

ilk başta benim eşim de soğuktu sanki bana karşı ben öyle hissediyordum.ilk 3 ay düşük riski yaşamıştım yanıma bile yanaşmıyordu ve ben bu durumun hep devam edeceğini düşünmüştüm çok moralim bozuluyordu.çirkinleştiğimi kilo almaya başladığımı ve bu durumun bundan kaynaklandığını düşünmüştüm.fakat düşük riskini atlattıktan sonra bu durum değişti ve anladım ki bu durum bebeğe bir zarar gelmesin diyeymiş.normalde de pinpirikli biridir zaten.ama ben o hamileliğin ilk dönemlerindeki psikoloji ile neler kurdum neler kafamda o ayrı :)

hamilelikte ilgi fazlasiyla beklenir eminim... benim esim masallah hep ilgiliydi simdide cok ilgili seni seviyorum derdi onceden simdi sizi seviyorum diyo annesi diyo bayiliyorum ona cesitli bebek cikolatalari yaptirmis aldigim en guzel hediyeydi:)

nacizane bir tavsiyem de olacak esim hissetmiyo baba olacagini diyenlere... ona hatirlatin msj atin mesela babasi diye ben oyle yapiyorum babalik havalarina giriyo goryuyorum karniniza dokundurun ultrason resmini buzdolabina asin ona varligini kabul ettirin

daha dün öğrendik hamile olduğumu...
gece işe gitmedi,eli karnımda uyudu
ayağıma terlik üstüme şal veriyor zorla sürekli bu 9 ay böyle giderse kafayı yerim ben

ne güzelll maşalllahhh 41 kere, Rabbim huzurunzu sağlığınızı neşenizi tadınızı bozmasın
İnşallah bende en kısa zamanda senin duygularını yaşarım.

Çok mantıklı evet, gerçekten de işe yarıcak bi tavsiye eminim bütün erkekler üzerinde..

Benim eşim sevgisini belli etmez sakindir ama ilk 3 ay çok kötüydüm tüm ev işlerini yaptı yemek yaptı o olmasa napardım bilmem hiç sesini çıkarmadı ama şu son günlerde benimmi sinirlerim bozuk o mu sorumsuz bilmem sinirden üzüntüden ağlıyorum bebeğimde etkilenicek diye çok üzülüyorum benim istemediğim şeyler yapıyor düşüncesiz tavırları beni çıldırtıyor sakin olamıyorum ondan uzaklaşmak istiyorum bir süre

Kızlar selam benimde canım inanılmaz sıkkın bu durumda.Eşim çocuk diye başımın etini yedi.benden daha çok istiyordu.3 aylık hamileyim ama öyle tuaf ki hiç beklediğim gibi davranmıyor sanki hamile değilim o derece.çok uzaklaştık o böyle yapınca hiç konuşasım dahi gelmiyor yüzüne bakmak istemiyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum.sizce düzelirmi ilk aylar olduğu için mi böyle yoksa hep böyle mi olacak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…