eşim hamile olduğumu öğrenmeden önce çok daha fazla ilgiliydi.çünkü işten erken geliyordu, ve günün geri kalanını tamamen birbirimize ayırıyoduk.hamile olduğumu öğrendiğim 3. gün eşim bi iş daha aldı ve o gün bu gündür akşam eve gelmesi saat 10'u buluyor çoğu zaman.. buna hafta sonlarıda dahil, full çalışıyor yani.bütün gün evde yalnız kalıyorum, çok sıkılıyorum, ne yapacağımı şaşırıyorum ve hamilelik dönemimde beni bu kadar yalnız bıraktığı için ona çok kızıyorum.akşam eve gelince maksimum 2-3 saat görebiliyorum yüzünü.yorgun oluyor dinlenmek istiyor.bu işi almadan önce bütün zamanımızı birbirimize ayırırdık, saatlerce muhabbet ederdik, şakalaşırdık.şimdi çok geç geldiğinden hiç bişey paylaşamıyoruzbelki duygusallığım biraz daha arttığından bilmiyorum ama eşime daha düşkün oldum, benden başka bi de iş hayatının olduğunu kabullenemiyorum bu ara.kendimde ki bu değişim beni bile korkutuyor :18:
Canım eşinde ekmek parası için çalışıyor. Onu anlamaya çalış dicem ama sanki ben başarabiliyormusum gibi bilmişlik yapmayayım
Bende hamiş oldugumu ögrendiğim günden beri ( 11 nisandan bu yana ) bi duygusallık bi duygusallık hiç sorma..
Ailen yanında mı bilmiyorum benim yanımda kimsem yok. Bunalıyorum evde. Ağlıyorum çokHormonlarımız bizi mahvetti. Önceden cıvıl cıvıldım şimdi ruh gibiyim. hiç bişi hissetmiyorum sanki.
Hamileliğime daha ben bile alışamadımMide bulantım yok çok şükür şimdilik.
Eşim her konuda destekçi Allah razı olsun. Senin eşinde çok yogun canım. Ne yapsın sizlere iyi bi gelecek hazırlamak için gece gündüz çalışıyor. Bebek her iki tarafında alışkanlıklarını değiştiriyor.
Ne yapalım canım geçecek bugünler inşallah.. Bende kendimi böyle teselli ediyorum
daha dün öğrendik hamile olduğumu...
gece işe gitmedi,eli karnımda uyudu
ayağıma terlik üstüme şal veriyor zorla sürekli bu 9 ay böyle giderse kafayı yerim ben
nacizane bir tavsiyem de olacak esim hissetmiyo baba olacagini diyenlere... ona hatirlatin msj atin mesela babasi diye ben oyle yapiyorum babalik havalarina giriyo goryuyorum karniniza dokundurun ultrason resmini buzdolabina asin ona varligini kabul ettirin
Çok mantıklı evet .!.:denemekten ne cikar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?