Benim bu üçüncü gebeliğim her gebeliğimde ilk 3-4 ayım bulantılarım yüzünden berbat geçiyorüç ay yemek yapamadığım gibi temizlik bile yapamıyorum ama çok şükür ki eşim anlayışlı asla şikayet etmediği gibi bana yardımcı olmaya çalışıyor son derece ilgili ve şefkatli ikinci gebeliğimde bebeklerimi kaybettiğim için şimdi ki gebeliğimde çok daha özenli bana karşı kıymet bilmesi beni mutlu ediyor
Allah anlayışsız vicdansız fikirsiz kocalara akıl fikir ihsan etsin kalplerine merhamet versin hamile eşlerine eziyet eden kocalara deli oluyorum Allah ıslah etsin böyle adamları nasıl hanımlarının haklarını ödeyecekler hiç düşünmüyorlar mı acaba :26:
ilk bebişimizi eşimle kavgamız yüzünden az kalsın kaybediyordum.sonra bana sıkı sıkı tutundu bebişim şimdi 2.5 yaşında.şimdi de ikinci kez hamileyim va ara ara da olsa lekelenmelerim var.2 hafta rapor aldım iş yerimden dinlenebileyim diye.ama kocamın o bile gözüne geldi.dün akşam yemeğinden sonra mutfağı toparlamadan uzanmışım diye bana söylemediğini bırakmadı.saatlerce onun yüzünden oturup ağladım.anlayışsısın ve vicdansızın önde gideni.buna mı çocuk doğuruyorum diye bi de kendime kızdım.ve sabah uyanınca o kadar üzüntü yine yerini lekelenmelere bıraktı.ben hala bebişimin tutunması için çaba sarfediyorum ama kocam yemek hazırmı bugün ne yaptın bu evin hali ne hep böyle yatıcakmısın gibi dengesiz sorularıyla beni gerçekten çok yıpratıyo.Rabbim yardımcım ol.
inanmıyor test sonucuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?