Gebeliğinizde eşinizin tavrı nasıl?

benim eşim tam tersi oldu eskiden bana karsı daha ılgılıydı sımdı nerdeyse dokunucak dıye odu patlıyor ben aramasam aramıyor bile bebegı ultrasonda gormeye bı kere bıle gelmedi doktora

Benim bu üçüncü gebeliğim her gebeliğimde ilk 3-4 ayım bulantılarım yüzünden berbat geçiyor üç ay yemek yapamadığım gibi temizlik bile yapamıyorum ama çok şükür ki eşim anlayışlı asla şikayet etmediği gibi bana yardımcı olmaya çalışıyor son derece ilgili ve şefkatli ikinci gebeliğimde bebeklerimi kaybettiğim için şimdi ki gebeliğimde çok daha özenli bana karşı kıymet bilmesi beni mutlu ediyor

Allah anlayışsız vicdansız fikirsiz kocalara akıl fikir ihsan etsin kalplerine merhamet versin hamile eşlerine eziyet eden kocalara deli oluyorum Allah ıslah etsin böyle adamları nasıl hanımlarının haklarını ödeyecekler hiç düşünmüyorlar mı acaba :26:

çok haklısın arkadaşım.gebelik kişiye özgü değil çiftlere özgü birşeydir.benim eşimde sağolsun desteğini hiç eksik etmiyor

suan 5 bucuk ayımızdayız daha önce 3 kaybım oldugu için eşim ilk 3 ayda stres yapmamam için elınden gelenı yaptı saolsun kahvaltısını yapamadım yemegını yapamadım hıc sorun etmedı canın saolsun dedi bır dönem kendı ailesi yüzünden cok sıkıstı para yönunden streslıydı sankı hormonları yer desgıstırmıs gibi ama bana yansıtmamak için benden bıraz uzak durdu cunku kımle konusursa konussun stresı bellıydı son ıkı uc haftadır topladı kendını bızle ılgılenıyor ogluyla konusuyor sevıyor zaten cok istiyordu bebeği. suan hersey yolunda sevgısı ilgisi üzerimde bazen hormonlarımdan dolayı kırıyorum onu ama telafi ediyoruz artık oglumuz için herseye deger iyiki oglumuz var ve dogacagı gunu iple cekıyoruz

Çok şükür aynı şekerlikte gidiyor ufff kocaman oldun falan diyor arada takılıyor ama oda aynı merakla bekliyor bebişimizi...

ilk bebişimizi eşimle kavgamız yüzünden az kalsın kaybediyordum.sonra bana sıkı sıkı tutundu bebişim şimdi 2.5 yaşında.şimdi de ikinci kez hamileyim va ara ara da olsa lekelenmelerim var.2 hafta rapor aldım iş yerimden dinlenebileyim diye.ama kocamın o bile gözüne geldi.dün akşam yemeğinden sonra mutfağı toparlamadan uzanmışım diye bana söylemediğini bırakmadı.saatlerce onun yüzünden oturup ağladım.anlayışsısın ve vicdansızın önde gideni.buna mı çocuk doğuruyorum diye bi de kendime kızdım.ve sabah uyanınca o kadar üzüntü yine yerini lekelenmelere bıraktı.ben hala bebişimin tutunması için çaba sarfediyorum ama kocam yemek hazırmı bugün ne yaptın bu evin hali ne hep böyle yatıcakmısın gibi dengesiz sorularıyla beni gerçekten çok yıpratıyo.Rabbim yardımcım ol.

eşleri kötü davranan arkadaşlara çok üzüldüm gerçekten,inşallah kafalarına bir an önce dank eder de düzelirler,benim eşim çok ilgili ve yumuşak sağolsun,yemek ,temizlik,herşeyi yapıyor,sırtım ağrıyor masaj yap diyorum onu da yapıyor canım benim,karnımı okşuyor,kızım nasıl diye soruyor,onunla konuşuyor,çok güzel maşallah davranışları.

Cnm kendini ne olursa olsun yipratma olur mu? bebegini dusun madem bu kadar ök..... biri o zaman sende ona gore tavir al ne derse desin bi kulagindan girip digerinden ciksin. Biliyorum hamileken daha hassas oluyoruz bu her zaman mumkun olmuyor ama bak Rabbim sana bir evlat nasip etmis ikinciyede onun kardessiz kalmamasi icin esini yok saymak zorundasin.

ALLAH esine merhamet nasip etsin.

Allah merhametsiz ve vicdansız eşlerden düşmanımı bile korusun merhamet çok önemli birşey Allaha şükür eşim hamileligimde beni anlıyor ve düşünüyor.

ben ilk 3 ay'i o kadar sinirli gergin geçirdim ki haftanin 5 gunu aglardm en buyuk nedeni kayinvalide olacak kadin yuzundendi sinirimden esime patlardim neyseki gitti burdan 3 ay sonra gelicek ve suanda esimle çok mutluyum tartismiyoruz bile ve bana çok iyi dvraniyor sagolsun bu donemde nazimi çeker ses çikarmaz

ilk evlendiğim aylar ben hamile olduğumu sandığımda eşim nasıl üstüme titredi havuza girmiştik öğrendiğim günün akşamı üşüceksin havuzdan çık havuzdan çıkıyorum beni havluyla kuruluyor üstümü giydiriyor beni görseniz nasıl havalardayım aman aman nasılda naza çekiyorum kendimi aklıma geldikçe gülüyorum
ne mi oldu gebeliğime tabikide yanlış testlerbaba olmak yokmuş kaderinde ama olsaydı çok iyi bir baba olacaktı cnm kocam benim banada çok iyi davranırdı bigün bile beni el üstünde tuttu.sorunumuz aosperm

Merhaba kızlar,

Benim eşim normalde çok çok ilgilidir. Temizliği bile birlikte yapardık. 11. haftamın içindeyim. Hamile olduğumu öğrendikten sonra evde inanın hiç birşey yaptırmıyor bana. Hatta ütümü bile kendisi yapıyor sağ olsun. Rahat bi hamilelik geçiriyorum tabi uyku dışında. İşten gelir gelmez uyuyorum inanın.Bir de geçende kanamam oldu iyice korktu birşey olacak diye. O yüzden sağ olsun çok yardımcı oluyor.

Benim eşim de hep ilgili ve empati yönü güçlü biriydi hala aynı birde kızımız olacağı için şimdi ilgisi iki hanıma yönelik

bizimde 2.bebegimiz olcak daha 5haftalik hamileyim ve su son 1ayda kavga ettigimiz kadar hic kavga etmemisizdir ben nazlanmak istiyorum ama yok normalmis gibi davraniyo kizimdada ayniydi ve ben erken hamile kaldim daha kizim 10 aylik ve psikolojim berbat ama pek anlamiyo ve en son kavgamiz dundu ve bi pazar gunu hic degilse kizimiza azcik sen bak ben uyuyayim dedim diye oldu ve hasta degilsin bisey degilsin herkes kendi isini yapicak dedi kaynanayla birlikte yasiyoruz annem bakar sabah uyumak istiyosan diyo bende onun bakmasini degil senin ilgilenmeni istiyorum dedim daha kotu oldu benim derdim baskaymis ona is yaptirmakmis cok zor calisiyomus bizim beklentilerimiz farkli onlarin dusuncesi farkli belkide kabahat bizde onlardan cok sey bekliyoruz sonucda ne gordulerse onu yapiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…