- 11 Mart 2025
- 649
- 133
- 18
- 29
- Konu Sahibi ankara0619
-
Bende sıfır belirti göğüs ağrısı falan yok sende var mıAlbi marka kaset test
Hiç yok sadece geçenlerde gaz problemi bide arada karın kasık agrısı okadarBende sıfır belirti göğüs ağrısı falan yok sende var mı
Canım hiç belirti yok bende sende var mıPrdoductor da iyi
Hiçbişey yok adet olacakmış gibi ara ara bi agrı varCanım hiç belirti yok bende sende var mı
Var gibi görüyorum benYapmışsın şimdi gördüm benim de 4 gün var.dun yaptım aynı böyle gözüküyor birbirimizi haberdar edelim benim umudum yok bak ekliyorum
Keşke canım ama 4 gün var bata sıfır belirti olsaydı belirtiler olurdu sanırımVar gibi görüyorum ben
Bugün de akıntım başladı yumurtlama akıntısı gibi sulu ve beyazımsı. Ben anlamadım bu işi tekrar mi yumurtluyorum. Öyle olsa doktor gormezmiydi ki çatlayacak yumurtan var diye.Adetime 4 gün var geçen hata cumartasi pazar pazartesi dediginiz gibiydim Sabah uyanıyorum dümdüz karnım akşama dogru 4 aylık hamile sanki gazı da zor yaptırıyor bu gebelik belirtisinde de olabilir üşütmenin belirtiside hangisi bilemiyorum
21. Günde falanmısın belli olmazBugün de akıntım başladı yumurtlama akıntısı gibi sulu ve beyazımsı. Ben anlamadım bu işi tekrar mi yumurtluyorum. Öyle olsa doktor gormezmiydi ki çatlayacak yumurtan var diye.
Benim de bat 11 nisan görünüyor ama düzenim bozulduğu için 32 güne kadar bekleyeceğim yani benim de 15. Sizlere bir şey danışmak istiyorumBat 15 Nisan
Bu ay umudum yok umut da etmek istemiyorum açıkçası ama.sizinle burdayım sizi takip ederim
Days doctor var.elimde
Gördüm silik olarak var gibi inşallah güzel sonuçlar alırsınızEki Görüntüle 3575002 benimki de böyle 6 gün var az önce yaptım ilk beyaz çizgi çıktı hemen ama şimdi pembeleşti yaa bana mı öyle geliyor pazar günü tekrar yapacağım test inşallah vardır hepimizde
Merhaba,
Bende de hem Klomen’den hem de Ovitrelle’den sonra karın şişkinliği, ödem oldu
22. Günüm bugün. Tam bir hafta önce yumurtam çatladı. 2 gün sonra yani bu pzt doktor kamera ile baktı. Yumurtalarının hepsi çatlamış sıvısı duruyor dedi. Duphaston kullanıyorum eğer döllenme olmuşsa tutunsun diye. Bu karnımdaki şişlik nefes aldırmıyor. Ve akıntı başladı çamaşırım ıslanıyor resmen o kadar yoğun.21. Günde falanmısın belli olmaz
Belirtiler genelde gebelik öğrenilince başlarKeşke canım ama 4 gün var bata sıfır belirti olsaydı belirtiler olurdu sanırım
İkinci şumurtlama o zamanlarda oluyo benimde geçen ay 21 . Gündede oldu adet olacagın tarihin üstüne ekliyorsun öyle oluncu 6 gün gecikmeli olmuştu inşallah sende tutar degerlendir22. Günüm bugün. Tam bir hafta önce yumurtam çatladı. 2 gün sonra yani bu pzt doktor kamera ile baktı. Yumurtalarının hepsi çatlamış sıvısı duruyor dedi. Duphaston kullanıyorum eğer döllenme olmuşsa tutunsun diye. Bu karnımdaki şişlik nefes aldırmıyor. Ve akıntı başladı çamaşırım ıslanıyor resmen o kadar yoğun.
Görüyorum ben awox mu benimde silik çizgi var ama kanda negatif inşallah ikimizdede 5 güne kadar pozitife döner umudum kalmamıştı ama bi kaç kişiyi okuyunca geri bekleme moduna geçtimÇarşamba doktora gittim hcg 0.89 çıktı doktor daha 5 günün var yükselme ihtimali var gecikirsen gel dedi bende dayanamadım bugün test sipariş etmiştim o geldi az önce denedim böyle çıktı ben mi yanlış görüyorum emin olamadım kızlar
Evet awox. Normalde 3 aydır deniyoruz hangi marka test yaptıysam silikten koyuya her türlü yalancı gördüm bir awox yalancı çıkarmadı hiç böyle olunca umutlandım birde akşam yaptım yani beklemiş durumda değildim öyle olunca doktor da yükselme ihtimali var deyince umutlandım işte. Bide ilk hamilelik sürecim gibi belirtilerim böyle reglden ayıran bir kaç durum vardı farketmemi sağlayan aynı olunca iyice şüphelendim inşallah vardır ikimizde de gecikme bekleyeceğimGörüyorum ben awox mu benimde silik çizgi var ama kanda negatif inşallah ikimizdede 5 güne kadar pozitife döner umudum kalmamıştı ama bi kaç kişiyi okuyunca geri bekleme moduna geçtim
Doğrudur ama bat a 3 gün var ve tamamen negatif çıktı silik bile yok o yüzden umudumi kaybettim bu ay icinBelirtiler genelde gebelik öğrenilince başlarYani ben oğluma hamile olduğumu öğrendiğimde sıfır belirti idi sekiz haftalıkken mide bulantısı afedersin kusma yaşadım ağrıyı mesela adet gecikmesinden yani bebeğin yerleşmesi için kese için o esnalar adet bayağı geçtikten sonra yaşadım falan herkesin bir olmaz tabi de belirtilere çok takılma dış gebelik yaşadım ben normal adet günümde adet oldum ama ne öncesi belirti vardı ne bir şey taki adetimin on birinci günü oldu şiddetli kasık ağrısından öğrendim gebe olup da dış gebelik yaşadığımı
İnşallah canım sürpriz oldu ilk defa yaşıyorum 2. Yumurtlamayıİkinci şumurtlama o zamanlarda oluyo benimde geçen ay 21 . Gündede oldu adet olacagın tarihin üstüne ekliyorsun öyle oluncu 6 gün gecikmeli olmuştu inşallah sende tutar degerlendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?