Gebelik isteyenler bat 19 nisan olanlar belirti bekleyelim🤭

Albi test daha önce 10 dan küçük beta değerimi bulmuştu hemde hayalet çizgiyle çok güveniyodum kuruma bile çıkarmazdı ona istinaden bugün görünce gittim kan verdim kan negatif aranızdan ayrılıyorum

benimki de böyle 6 gün var az önce yaptım ilk beyaz çizgi çıktı hemen ama şimdi pembeleşti yaa bana mı öyle geliyor pazar günü tekrar yapacağım test inşallah vardır hepimizde

Bugün de akıntım başladı yumurtlama akıntısı gibi sulu ve beyazımsı. Ben anlamadım bu işi tekrar mi yumurtluyorum. Öyle olsa doktor gormezmiydi ki çatlayacak yumurtan var diye.

Bat 15 Nisan
Bu ay umudum yok umut da etmek istemiyorum açıkçası ama.sizinle burdayım sizi takip ederim
Benim de bat 11 nisan görünüyor ama düzenim bozulduğu için 32 güne kadar bekleyeceğim yani benim de 15. Sizlere bir şey danışmak istiyorum

solda pcos sağ yumurtalığımda ise reglle kendiliğinden yok olabilecek bi kist gördü doktor. Bu ay soğan kürü uyguladım. 9 ay önce ilk denememizde hamile kalmıştım 5 haftalıkken kendiliğimden düşük yaptım. Şimdi ilk kez bu ay tekrar denedik, 28. döngü günümdeyim henüz regl olmadım ama sağ kasığımda bıçak saplanması var ara sıra gidip geri geliyor 4-5 kere. Bir de gece yatarken regl sancısı ve göğüs ağrısı yaşıyorum gün içinde hiç yok gece yatarken oluyor. Acaba kist yüzünden regl öncesi belirtiler mi bunlar yoksa gebelik belirtileri mi? Döngüm düzensiz olduğu için 32 gün olmadan gecikti diyemiyorum.

Çarşamba doktora gittim hcg 0.89 çıktı doktor daha 5 günün var yükselme ihtimali var gecikirsen gel dedi bende dayanamadım bugün test sipariş etmiştim o geldi az önce denedim böyle çıktı ben mi yanlış görüyorum emin olamadım kızlar

Eklentiler

• IMG_20250411_212116.webp
    54 KB · Görüntüleme: 61
Merhaba,
Bende de hem Klomen’den hem de Ovitrelle’den sonra karın şişkinliği, ödem oldu

21. Günde falanmısın belli olmaz
22. Günüm bugün. Tam bir hafta önce yumurtam çatladı. 2 gün sonra yani bu pzt doktor kamera ile baktı. Yumurtalarının hepsi çatlamış sıvısı duruyor dedi. Duphaston kullanıyorum eğer döllenme olmuşsa tutunsun diye. Bu karnımdaki şişlik nefes aldırmıyor. Ve akıntı başladı çamaşırım ıslanıyor resmen o kadar yoğun.

Keşke canım ama 4 gün var bata sıfır belirti olsaydı belirtiler olurdu sanırım
Belirtiler genelde gebelik öğrenilince başlar Yani ben oğluma hamile olduğumu öğrendiğimde sıfır belirti idi sekiz haftalıkken mide bulantısı afedersin kusma yaşadım ağrıyı mesela adet gecikmesinden yani bebeğin yerleşmesi için kese için o esnalar adet bayağı geçtikten sonra yaşadım falan herkesin bir olmaz tabi de belirtilere çok takılma dış gebelik yaşadım ben normal adet günümde adet oldum ama ne öncesi belirti vardı ne bir şey taki adetimin on birinci günü oldu şiddetli kasık ağrısından öğrendim gebe olup da dış gebelik yaşadığımı

İkinci şumurtlama o zamanlarda oluyo benimde geçen ay 21 . Gündede oldu adet olacagın tarihin üstüne ekliyorsun öyle oluncu 6 gün gecikmeli olmuştu inşallah sende tutar degerlendir

Görüyorum ben awox mu benimde silik çizgi var ama kanda negatif inşallah ikimizdede 5 güne kadar pozitife döner umudum kalmamıştı ama bi kaç kişiyi okuyunca geri bekleme moduna geçtim

Görüyorum ben awox mu benimde silik çizgi var ama kanda negatif inşallah ikimizdede 5 güne kadar pozitife döner umudum kalmamıştı ama bi kaç kişiyi okuyunca geri bekleme moduna geçtim
Evet awox. Normalde 3 aydır deniyoruz hangi marka test yaptıysam silikten koyuya her türlü yalancı gördüm bir awox yalancı çıkarmadı hiç böyle olunca umutlandım birde akşam yaptım yani beklemiş durumda değildim öyle olunca doktor da yükselme ihtimali var deyince umutlandım işte. Bide ilk hamilelik sürecim gibi belirtilerim böyle reglden ayıran bir kaç durum vardı farketmemi sağlayan aynı olunca iyice şüphelendim inşallah vardır ikimizde de gecikme bekleyeceğim

Doğrudur ama bat a 3 gün var ve tamamen negatif çıktı silik bile yok o yüzden umudumi kaybettim bu ay icin

İkinci şumurtlama o zamanlarda oluyo benimde geçen ay 21 . Gündede oldu adet olacagın tarihin üstüne ekliyorsun öyle oluncu 6 gün gecikmeli olmuştu inşallah sende tutar degerlendir
İnşallah canım sürpriz oldu ilk defa yaşıyorum 2. Yumurtlamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…