- Konu Sahibi ankara0619
-
Canım ben de görüyorum. İnşallah vardır sabah bir daha deneÇarşamba doktora gittim hcg 0.89 çıktı doktor daha 5 günün var yükselme ihtimali var gecikirsen gel dedi bende dayanamadım bugün test sipariş etmiştim o geldi az önce denedim böyle çıktı ben mi yanlış görüyorum emin olamadım kızlar
Ah inşallah canım sağol deneyeceğim bakalımCanım ben de görüyorum. İnşallah vardır sabah bir daha dene
Hakkında hayırlısı olsun diğer aya inşallah hormonlara falan baktırdınız mı her kontrol yapıldı mı ne kadar zamandır gebelik istiyordunuzDoğrudur ama bat a 3 gün var ve tamamen negatif çıktı silik bile yok o yüzden umudumi kaybettim bu ay icin
İnşallah hepimiz pozitif sonuç alırız teşekkür ederimGördüm silik olarak var gibi inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Aralık da hamile kaldım kaybettim. 2 aydır da deniyoruzHakkında hayırlısı olsun diğer aya inşallah hormonlara falan baktırdınız mı her kontrol yapıldı mı ne kadar zamandır gebelik istiyordunuz
Canım senin bat a kaç gün varÇarşamba doktora gittim hcg 0.89 çıktı doktor daha 5 günün var yükselme ihtimali var gecikirsen gel dedi bende dayanamadım bugün test sipariş etmiştim o geldi az önce denedim böyle çıktı ben mi yanlış görüyorum emin olamadım kızlar
Bende adet olacağım sanırım regl ağrım var,umutlar tükendiHiçbişey yok adet olacakmış gibi ara ara bi agrı var
Hayırlısı olsun bedenimiz bize oyun oynuyor çoğu zaman öyle istedigimiz icij yalancı belirtiler yaşıyoruz. Bende adet olacağımRegl oldum
Normalde yarın ama sabah peçete ile sildiğinde gelen az miktar bir kanama vardı devamı gelmedi dahaCanım senin bat a kaç gün var
Yerlesmedir o inşallah iyi sonuçlar alırsınNormalde yarın ama sabah peçete ile sildiğinde gelen az miktar bir kanama vardı devamı gelmedi daha
Yerleşme bu kadar geç olmaz diye biliyorum ama bilemedimYerlesmedir o inşallah iyi sonuçlar alırsın
Hayırlısı olsun.cnmYerleşme bu kadar geç olmaz diye biliyorum ama bilemedim
Hepimiz için inşallahHayırlısı olsun.cnm
Aslında arkası tez olur derler düşükle sonlandıysa gebelik inşallah olur tez vakit hayırlısıylaAralık da hamile kaldım kaybettim. 2 aydır da deniyoruz
Yok ya çok okudum burda seneler önce düşük yapmış sonra senelerce olmamış falan nasip bu işlerAslında arkası tez olur derler düşükle sonlandıysa gebelik inşallah olur tez vakit hayırlısıyla
Canım sen bana böyle yazdın bugün. Saat 11 de kanamam başladı ama çok kırmızı değildi 3 gibi falan peçete silince gelen pembe tarzdaydı akşamüzeri 5 gibi peçeteye silince gelen çok çok açık pembe yok gibi yani ve bitti sonra. Akıntım olduğunu farkettim şeffaf. Hayır reglim koyu kırmızı ve pıhtılı olur normalde sen öyle deyince böyle olunca bide iyice şüphelendim ben ya mümkün mü acaba böyle bişeyYerlesmedir o inşallah iyi sonuçlar alırsın
Canimregl kanaması kırmızı pıhtıli oluyo dediğin gibi yerlesme kahverengi peceteye gelir öyle dolu dolu kan.gelmez o yüzden olabilirCanım sen bana böyle yazdın bugün. Saat 11 de kanamam başladı ama çok kırmızı değildi 3 gibi falan peçete silince gelen pembe tarzdaydı akşamüzeri 5 gibi peçeteye silince gelen çok çok açık pembe yok gibi yani ve bitti sonra. Akıntım olduğunu farkettim şeffaf. Hayır reglim koyu kırmızı ve pıhtılı olur normalde sen öyle deyince böyle olunca bide iyice şüphelendim ben ya mümkün mü acaba böyle bişey
Demi yani tam regl oldum bir daha ki ay artık derken bide bu oldu şimdi bizim kafakara rahatlık yok valla ya. Bu da eğer yerleşme değilse hayatımın tek kısa reglini yaşamış olarak tarihe not düşeceğimCanimregl kanaması kırmızı pıhtıli oluyo dediğin gibi yerlesme kahverengi peceteye gelir öyle dolu dolu kan.gelmez o yüzden olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?