Gebelik isteyenler bat 19 nisan olanlar belirti bekleyelim🤭

Canım ben de görüyorum. İnşallah vardır sabah bir daha dene

Doğrudur ama bat a 3 gün var ve tamamen negatif çıktı silik bile yok o yüzden umudumi kaybettim bu ay icin
Hakkında hayırlısı olsun diğer aya inşallah hormonlara falan baktırdınız mı her kontrol yapıldı mı ne kadar zamandır gebelik istiyordunuz

Kizlar regl tarihim 20 nisan, dün kan verdim negatif çıktı. Yumurtlama tarihim 4-5 nisan gibiydi cevremdekiler gebelik varsa bile kanda negatif çıkması normal olduğunu söylüyor. Ama yine de üzüldüm, normal mi negatif çıkması gerçekten acaba gebelik olmuş mudur

Hakkında hayırlısı olsun diğer aya inşallah hormonlara falan baktırdınız mı her kontrol yapıldı mı ne kadar zamandır gebelik istiyordunuz
Aralık da hamile kaldım kaybettim. 2 aydır da deniyoruz

Canım senin bat a kaç gün var

Selam kızlar benim de bat 20 Nisan klomen+ 2 iğne ve 19 mm tek yumurta ile ovıtrelle vuruldum bu ay ve çok hevesle bekliyorum. Emek veriyoruz ve bizi bu duyguları bilmeyen kimse anlamıyor ovıtrelle 6.gün silik çıkmıştı bugün 10.gün ve erken testte bile negatif umarım geri pozitife döner beklemedeyim kan vermemek için zor tutuyorum kendimi

Yerlesmedir o inşallah iyi sonuçlar alırsın
Canım sen bana böyle yazdın bugün. Saat 11 de kanamam başladı ama çok kırmızı değildi 3 gibi falan peçete silince gelen pembe tarzdaydı akşamüzeri 5 gibi peçeteye silince gelen çok çok açık pembe yok gibi yani ve bitti sonra. Akıntım olduğunu farkettim şeffaf. Hayır reglim koyu kırmızı ve pıhtılı olur normalde sen öyle deyince böyle olunca bide iyice şüphelendim ben ya mümkün mü acaba böyle bişey

Canimregl kanaması kırmızı pıhtıli oluyo dediğin gibi yerlesme kahverengi peceteye gelir öyle dolu dolu kan.gelmez o yüzden olabilir

Canimregl kanaması kırmızı pıhtıli oluyo dediğin gibi yerlesme kahverengi peceteye gelir öyle dolu dolu kan.gelmez o yüzden olabilir
Demi yani tam regl oldum bir daha ki ay artık derken bide bu oldu şimdi bizim kafakara rahatlık yok valla ya. Bu da eğer yerleşme değilse hayatımın tek kısa reglini yaşamış olarak tarihe not düşeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…