- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.463
- 548
- Konu Sahibi KIR PAPATYASII
-
çok teşekkür ederimYAAAA çok sevindim ne güzel bir haber
sana tavsiyem kesinlikle stres yapma bu bir
2. si 3 aylık olana kadar söyleme bence, hatta genel olarak çok dillendirme de diyebilirim.
ama bir noktada doktora izin alman gerekecek zaten söylemek durumunda kalacaksın.
sağlıcakla gelsin miniş her şey hallolur inan
Tedbir senden takdir Allahtan. Agrilar olur adet zamanlarinda ozellikle gaz yapar birde genelde..ağrılarım var ama onun haricinde sıkıntı yok çok şükür
evet ağır kaldırmıyorum yüksklere elimi kaldırmıyorum çok
Aynen öyle bende kendi kendime aynı şeyi tekrar ediyorum.Tedbir senden takdir Allahtan. Agrilar olur adet zamanlarinda ozellikle gaz yapar birde genelde..
Annelik zor ama kotu dusunme.. yani hepimiz yaptiysak sende yaparsin, ne eksigin var oyle dusun. Bi sekilde Allah sabrini verir, dusunme anin tadini cikar.Aynen öyle bende kendi kendime aynı şeyi tekrar ediyorum.
Bir yandan zor olacak dendiği için olmasının şoku ve mutluluğu heyecanı var diğer taraftan da korkular çok karışığım Tontrikobana aklına geldikçe dua et
doğru söylüyorsun çok teşekkür ederimAnnelik zor ama kotu dusunme.. yani hepimiz yaptiysak sende yaparsin, ne eksigin var oyle dusun. Bi sekilde Allah sabrini verir, dusunme anin tadini cikar.
çok teşekkür ederim
Ailelerimiz duydu biraz fazla dillendi
bende o kadar heyecanlıyım ki
evet iş yerinde hastane olayı falan sıkıntı olack ama iki aylık olana kadar haber vermeyi düşünmüyorum
inşallah Mila sağlıkla gelsin içim böyle kıpır kıpır
Sonra işten çıkmam etik olur mu acaba bilmiyorum ki çünkü bir yıl bir buçuk yıl çalışmayı düşünmüyorumTebrik ederim. Çok zorlanmazsaniz sgk daki hakkinizi kullanin isten cikmayin da. 4 ay maas ve doğum parasi alacaksiniz. Cok kalpsiz degilseler karniniz buyuyunce herkes biraz daha yumusak davranir zaten. Bir de hamileyken calismak evde oturup abur cubur yeme, ağrilarini dinleme gibi seyleri de engelliyor iyi oluyor biraz. Maddi durum cok musait degilse bebek odasini filan bir sene sonra alirsiniz, bazi seyleri 2.el alirsiniz. Insan hevesle cosabiliyor hic gerek yok gercekten :)
Çok teşekkür ederim Beth inşallahNe guzel bir haber hayirli olsun saglikla gelsin:)
Evet bende düşündükçe çok heyecanlanıyorumya çok da darlayacaklarını düşünmüyorum hamilesin sonuçta
valla çok büyük heyecan gerçekten, ben de bazen öğrendiğim an falan aklıma gelince o günkü gibi heyecanlanıyorum
Hayirli olsun, en az 12 hafta bekleyinMerhaba hanımlar;
Aslında çok mutlu bir haber aldım bu cuma üç haftalık hamileymişimm..Bu haber bana o kadar iyi geldi ki pko dan dolayı bir yıldır ilaç kullanıyordum son iki aydır iğneler ilaçlar takipler kilo , haşimato, kansızlık ,vitaminsizlik derken doktorum bile tedaviyle pek ihtimal vermiyordu gebeliğe . Bende tüp bebeğe kendimi zihnen hazırlamıştım
Öğrendiğimde çok mutlu oldum ama kaygılar başladı kiloyu yeteri kadar verememiştim şu an hala şeker direncim için ilaç kullanıyorum .Keseyi görecek miyim sağlıklı bir gebelik mi gibi korkular yaşıyorum. Gerçekten tedavi döneminde bu kadar hiç panik değildim ani öğrenmek çok tetikledi gece insan kendini esnetir ya bacaklarını kastığım için korkup birden sıçrayıp uyanıyorum bir şey olursa diye.
İş yerine ne zaman haber vermeliyim yedi ay çalışmak mümkün mü yoksa belli bir aydan sonra ayrılmalı mıyım ?Bu da en merak ettiğim konu şu an daha çok erken üç haftalık kese görmeden ve kalp atışı duymadan bilgi vermek de istemiyorum.
Evet herkes aynı şekilde düşünüyor sanırım düşük tehlikesi atlatılsin diyeHayirli olsun, en az 12 hafta bekleyin
6+1 de kalp atisini gördükçok teşekkür ederimm
kalp atışını ne zmaan duydunuz hatırlıyor musunuz
O parayi o sirket odemiyor,devlet gecmiste sizden aldiği primlerin karsiligini veriyor size. Etik olmayan hicbir durum yok rahat olun :)Sonra işten çıkmam etik olur mu acaba bilmiyorum ki çünkü bir yıl bir buçuk yıl çalışmayı düşünmüyorum
Ama dediğiniz gibi su hamilelik döneminde evde oturmak da istemiyorum hiç alışık değilim eve
Merhaba hanımlar;
Aslında çok mutlu bir haber aldım bu cuma üç haftalık hamileymişimm..Bu haber bana o kadar iyi geldi ki pko dan dolayı bir yıldır ilaç kullanıyordum son iki aydır iğneler ilaçlar takipler kilo , haşimato, kansızlık ,vitaminsizlik derken doktorum bile tedaviyle pek ihtimal vermiyordu gebeliğe . Bende tüp bebeğe kendimi zihnen hazırlamıştım
Öğrendiğimde çok mutlu oldum ama kaygılar başladı kiloyu yeteri kadar verememiştim şu an hala şeker direncim için ilaç kullanıyorum .Keseyi görecek miyim sağlıklı bir gebelik mi gibi korkular yaşıyorum. Gerçekten tedavi döneminde bu kadar hiç panik değildim ani öğrenmek çok tetikledi gece insan kendini esnetir ya bacaklarını kastığım için korkup birden sıçrayıp uyanıyorum bir şey olursa diye.
İş yerine ne zaman haber vermeliyim yedi ay çalışmak mümkün mü yoksa belli bir aydan sonra ayrılmalı mıyım ?Bu da en merak ettiğim konu şu an daha çok erken üç haftalık kese görmeden ve kalp atışı duymadan bilgi vermek de istemiyorum.
Öyle mii hiç bilgim yoktu bunu öğrendiğim iyi oldu çok teşekkür ederimO parayi o sirket odemiyor,devlet gecmiste sizden aldiği primlerin karsiligini veriyor size. Etik olmayan hicbir durum yok rahat olun :)
yaa görümceciiim çok teşekkür ederim senin kız kadar tatlı bir bebek gelsin inşallah bana daKıaz kıaz kıazzz hayırla kucağına al inşallah. Ben değil ama bizim bi arkadaş vardı. 7 ay boyunca hafif kilo almıştı. Asla kimseye söylemedi. İş veren çok sinirlenmişti ama kadın da haklıydı, öğrendikleri an mobbing yapılıyordu resmen.
Ben yerinde olsam 3/4 ay olana kadar söylemem.
Bence ne dilediğine dua etyaa görümceciiim çok teşekkür ederim senin kız kadar tatlı bir bebek gelsin inşallah bana da
o zaman bekleyeyim bizimkiler de çok gıcık iki ay diye düşünürken gözüm korktu acaba arttırsam mı süreyii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?