Gebelik, kaygılar ve iş yeri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tabi tabi mıçma önemsiz olur mu
hatta ay yazmıyım kaba tabir olacak dedim sonra bundan büyük problem mi var yaz ayol yapıştır dedim
gerçi nick olarak almak tabi hoş olmaz, hele papatyalardan sonra

Mememi keşke seyyar yaptırsaydım. Ameliyat olabilirdim bunun için gece ağzına tıkmak istiyorumm !
Neyse şükürsüzlük yapmayalım
Ben zaten bikaç kişiyi çoktan vazgeçirdim çocuk fikrinden
Cumhurbaşkanı beni bulabilir nüfus artmasına engel olduğum için

tabi tabi mıçma önemsiz olur mu
hatta ay yazmıyım kaba tabir olacak dedim sonra bundan büyük problem mi var yaz ayol yapıştır dedim
gerçi nick olarak almak tabi hoş olmaz, hele papatyalardan sonra
Papatyanın teker teker çiçekleri kopartacaklar mıçıyorr , mıçmıyor diye dhhehdhdhd

Papatyanın teker teker çiçekleri kopartacaklar mıçıyorr , mıçmıyor diye dhhehdhdhd
Ya bak bu da ayrı bi yaram
Kocamla tüm sohbetim üzerine oluyor
Eskiden canım cicimken şimdi oo ne güzel gaz çıkardı oo ne güzel kaka yaptı

Geçen gece (gece diyorum ama lafın gelişi ) 7 de uyudum ilk kez
Sabah 7
07.00
7 a.m.
Uyudum da lafın gelişi zaten
Yarım saatcik gözümü yumdum yani
ayy gülerek üzüldüm bende bu duruma ahahaha insanları korkutuyorsunuz ama

Bende hep pozitif düşünmeye çalışıyorum ama buradaki topikleri okuyunca hevesim sönüyor
Canım kimse dana düşünme demiyor , yine düşün bende mesela bazen kendimi hawaide elimde bir kokteyl ile hayal ediyorum. Öyleymişim gibi düşünüyorum düşünmek güzeldir ama benanaaaaa

Aaaaa papatya çok tebrik ederim istediğini okumuştum bikaç yorumunda, çok sevindim Allah tamamına erdirsin Kalp atışı 7. haftanın içindeyken duyulur. Çalışıp çalışamayacağına karar vermen için bence biraz erken şu anda. Ayrıca gebelik şekeri tespiti 19.20. haftalarda yapılıyor. Öncesinde değerlerinde bir sıkıntı olursa muhtemelen diyetle takip edilirsin ilaç kullanman gerekeceğini düşünmüyorum. Bence çevrene ve işyerine söylemek için 3-4 ayı bekleyebilirsin. Stresini minimuma indirecek yapabileceğin şeyler (8 gebelik kaybından sonra son gebeliğimin ne kadar stresli olacağını tahmin edersin) ; olumlama yapmak, kitap okumak, mümkün mertebe gebelikten farklı konular konuşmak, film/dizi izlemek.. 3 haftalıkken öğrenmiş olduğun için şanslısın kendine özen gösterirsin, kötü alışkanlığın falan varsa erkenden bırakırsın iyi olmuş. Adetin kaçıncı günü kaç değerle öğrendin merak ettim (ben de 3 haftalıkken öğrenmiştim ama erken döllenmeymiş benimki mesela)?

Ya bak bu da ayrı bi yaram
Kocamla tüm sohbetim üzerine oluyor
Eskiden canım cicimken şimdi oo ne güzel gaz çıkardı oo ne güzel kaka yaptı
O mok için sabah akşam masaj yaptığımı bilirim yapamaması berbat bişey. Şimdi maşallah günlük bez masrafı 20₺

Çok sevindim hayırlı olsun, darısı bama inşallah, bence daha çok erken bu kaygılar için biraz sakinlesin derim

O mok için sabah akşam masaj yaptığımı bilirim yapamaması berbat bişey. Şimdi maşallah günlük bez masrafı 20₺
Buranın sonunda banlanacağız biliyorsun di mi?

Bizim oğlanda uyarı düğmesi var
2 saat bekliyorum bezi açık yapsın diye yapmıyor
Ne zaman ki yeni bezi açıyorum hop kaka geliyor
Daha böyle cırtları bile açılmamış yepisyeni bez çöpe gidiyor
Prima almıyorum içime oturur bu düzen diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…