- Konu Sahibi KIR PAPATYASII
-
Tüm hamileler konumdan sonra depresyonda
Hepsi şey sanıyor böyle minnoş minnoş uyuyacak falanbebeklerini izleyecekler jxjdjd
Bu arada mıçma önemli1 hafta kaka beklemişliğim , yapınca da mutluluktan ağlamışlığım var
Neyse şükürsüzlük yapmayalımMememi keşke seyyar yaptırsaydım. Ameliyat olabilirdim bunun içingece ağzına tıkmak istiyorumm !
Mememi keşke seyyar yaptırsaydım. Ameliyat olabilirdim bunun içingece ağzına tıkmak istiyorumm !
ahahaha o aşamaya getirip gülüyorlar bide ahahahHarika. Cinnet geçirmek özelliklesen ağlarken onun manasız gülmesi
Papatyanın teker teker çiçekleri kopartacaklartabi tabi mıçma önemsiz olur mu
hatta ay yazmıyım kaba tabir olacak dedim sonra bundan büyük problem mi var yaz ayol yapıştır dedim
gerçi nick olarak almak tabi hoş olmaz, hele papatyalardan sonra
Ben onu sürdüm anacımOje şakası daha iyiydi gigiş
Keşke birde yaşasan. Öyle güzel anlar kiNe güzel şeyler anlatıyorsun sağ ol
Gigiciğim keşke hedeflerimiz bebeklerimizin uyması olsaydıBen onu sürdüm anacım
Size resim bile attım
Lohusalık hedefimi tamamladım
Sadece direktm doğumdan sonraya kısmet olmadı
Keşke birde yaşasan. Öyle güzel anlar kidün emziği ağzıma taktı. Ben ağlıyordum çünkü, düşünceli yavrum
Ya bak bu da ayrı bi yaramPapatyanın teker teker çiçekleri kopartacaklarmıçıyorr , mıçmıyor diye dhhehdhdhd
ayy gülerek üzüldüm bende bu duruma ahahaha insanları korkutuyorsunuz amaGeçen gece (gece diyorum ama lafın gelişi) 7 de uyudum ilk kez
Sabah 7
07.00
7 a.m.
Uyudum da lafın gelişi zaten
Yarım saatcik gözümü yumdum yani
Canım kimse dana düşünme demiyor , yine düşünBende hep pozitif düşünmeye çalışıyorum ama buradaki topikleri okuyunca hevesim sönüyor
Aaaaa papatya çok tebrik ederim istediğini okumuştum bikaç yorumunda, çok sevindim Allah tamamına erdirsinMerhaba hanımlar;
Aslında çok mutlu bir haber aldım bu cuma üç haftalık hamileymişimm..Bu haber bana o kadar iyi geldi ki pko dan dolayı bir yıldır ilaç kullanıyordum son iki aydır iğneler ilaçlar takipler kilo , haşimato, kansızlık ,vitaminsizlik derken doktorum bile tedaviyle pek ihtimal vermiyordu gebeliğe . Bende tüp bebeğe kendimi zihnen hazırlamıştım
Öğrendiğimde çok mutlu oldum ama kaygılar başladı kiloyu yeteri kadar verememiştim şu an hala şeker direncim için ilaç kullanıyorum .Keseyi görecek miyim sağlıklı bir gebelik mi gibi korkular yaşıyorum. Gerçekten tedavi döneminde bu kadar hiç panik değildim ani öğrenmek çok tetikledi gece insan kendini esnetir ya bacaklarını kastığım için korkup birden sıçrayıp uyanıyorum bir şey olursa diye.
İş yerine ne zaman haber vermeliyim yedi ay çalışmak mümkün mü yoksa belli bir aydan sonra ayrılmalı mıyım ?Bu da en merak ettiğim konu şu an daha çok erken üç haftalık kese görmeden ve kalp atışı duymadan bilgi vermek de istemiyorum.
O mok için sabah akşam masaj yaptığımı bilirimYa bak bu da ayrı bi yaram
Kocamla tüm sohbetimüzerine oluyor
Eskiden canım cicimken şimdi oo ne güzel gaz çıkardı oo ne güzel kaka yaptı
Ya salla gitsin uyuma işiniGigiciğim keşke hedeflerimiz bebeklerimizin uyması olsaydı
Olan oldu artıjayy gülerek üzüldüm bende bu duruma ahahaha insanları korkutuyorsunuz ama
Çok sevindim hayırlı olsun, darısı bama inşallah, bence daha çok erken bu kaygılar için biraz sakinlesin derimMerhaba hanımlar;
Aslında çok mutlu bir haber aldım bu cuma üç haftalık hamileymişimm..Bu haber bana o kadar iyi geldi ki pko dan dolayı bir yıldır ilaç kullanıyordum son iki aydır iğneler ilaçlar takipler kilo , haşimato, kansızlık ,vitaminsizlik derken doktorum bile tedaviyle pek ihtimal vermiyordu gebeliğe . Bende tüp bebeğe kendimi zihnen hazırlamıştım
Öğrendiğimde çok mutlu oldum ama kaygılar başladı kiloyu yeteri kadar verememiştim şu an hala şeker direncim için ilaç kullanıyorum .Keseyi görecek miyim sağlıklı bir gebelik mi gibi korkular yaşıyorum. Gerçekten tedavi döneminde bu kadar hiç panik değildim ani öğrenmek çok tetikledi gece insan kendini esnetir ya bacaklarını kastığım için korkup birden sıçrayıp uyanıyorum bir şey olursa diye.
İş yerine ne zaman haber vermeliyim yedi ay çalışmak mümkün mü yoksa belli bir aydan sonra ayrılmalı mıyım ?Bu da en merak ettiğim konu şu an daha çok erken üç haftalık kese görmeden ve kalp atışı duymadan bilgi vermek de istemiyorum.
Canım kimse dana düşünme demiyor , yine düşünbende mesela bazen kendimi hawaide elimde bir kokteyl ile hayal ediyorum. Öyleymişim gibi düşünüyorum düşünmek güzeldir ama benanaaaaa
Buranın sonunda banlanacağız biliyorsun di mi?O mok için sabah akşam masaj yaptığımı bilirimyapamaması berbat bişey. Şimdi maşallah günlük bez masrafı 20₺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?