- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.463
- 548
- Konu Sahibi KIR PAPATYASII
-
çok teşekkür ederim bende bu durumdan korkuyorumBence önce biraz sakinleşin ve biraz bekleyin haber vermek için erken. Bir netleşsin gebeliğiniz ektopik vs bir sürü şey olabilir o yüzden netleşmeden kimseye haber vermezdim yerinizde olsam.
Haberi yeni aldınız onun gerginliğidir alışırsınız kısa sürede
korkutma gözümüüü ben uykuyu çok severimBence ne dilediğine dua ettatlılık evet var ama uyku yok jxjsjd
Kıaz 40. Haftaya kadar çalışözgürlüğün tadını çıkart. Sonra benim topic e gel
Bebek icin en masrafli sey bence mamasi ve bezi dogunca.. yoksa aslinda hersey minimal bir sekilde alinip yapilsaanne babayada kolaylik.. bazi seyleri cidden abartiyoruz. 10 tane carsafa gerek yok mesela.. ya da en pahaliTebrik ederim. Çok zorlanmazsaniz sgk daki hakkinizi kullanin isten cikmayin da. 4 ay maas ve doğum parasi alacaksiniz. Cok kalpsiz degilseler karniniz buyuyunce herkes biraz daha yumusak davranir zaten. Bir de hamileyken calismak evde oturup abur cubur yeme, ağrilarini dinleme gibi seyleri de engelliyor iyi oluyor biraz. Maddi durum cok musait degilse bebek odasini filan bir sene sonra alirsiniz, bazi seyleri 2.el alirsiniz. Insan hevesle cosabiliyor hic gerek yok gercekten :)
Kese görüldüğünde ektopik gebelik yok demektir yani gebelik kesinleşir. Kalp atışları daha sonra duyulur kadın doğumcu değilim ama bu şekilde diye biliyorum. Glukofen gebelikte devam edilebilen ilaçlardan öncesinde kullanılıyorsa genelde kesilmiyor. Ama gebelik şekerinde genelde insulin tercih ediliyor. Siz de sanırım şeker hastalığı yok insulin direnci demişsiniz diyet ve ilaçla sıkıntısız geçer diye düşünüyorum. Ama şeker aletiniz varsa ara ara kendiniz de ölçebilirsiniz. Zamanı gelince yükleme yaptırın mutlaka. Diyet çok önemli. Bence başka bir doktora gerek yok doktorunuz gerekli olanı yapmış ordan oraya kendinizi yormayınçok teşekkür ederim bende bu durumdan korkuyorum
sanırım siz doktorsunuz bugün görmüştüm tam olarak kese görünce mi yoksa kalp atışıyla mı emin olabilirim
birde doktorum glikofen kullanmaya devam etmemi söyledi ve sadece bol su iç dedi :))
acaba başka doktora da mı görünsem
çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Doktorum erkek :)) hani kadın doktorlar böyle bir tık dah konuşkan olur ya işinde kesinlikle çok iyi ama sert biri muayene ve konuşmamız on dk bulmuyor bazen o kadar kısa kesiyor ki gelirken soracağım şeyi unutuyorumKese görüldüğünde ektopik gebelik yok demektir yani gebelik kesinleşir. Kalp atışları daha sonra duyulur kadın doğumcu değilim ama bu şekilde diye biliyorum. Glukofen gebelikte devam edilebilen ilaçlardan öncesinde kullanılıyorsa genelde kesilmiyor. Ama gebelik şekerinde genelde insulin tercih ediliyor. Siz de sanırım şeker hastalığı yok insulin direnci demişsiniz diyet ve ilaçla sıkıntısız geçer. Diyet çok önemli. Bence başka bir doktora gerek yok doktorunuz gerekli olanı yapmış ordan oraya kendinizi yormayın
Alışıyorsun canım. Ama bebeğe değil , uyumamayaayy hayatımda hiç yedi saatten az uyumadım görümcecim uyuyunca saf gibi oluyorum artık bebekliğini hatırlamam çocuğun
çok kötüsünAlışıyorsun canım. Ama bebeğe değil , uyumamaya
Ne demekçok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Doktorum erkek :)) hani kadın doktorlar böyle bir tık dah konuşkan olur ya işinde kesinlikle çok iyi ama sert biri muayene ve konuşmamız on dk bulmuyor bazen o kadar kısa kesiyor ki gelirken soracağım şeyi unutuyorum
Ben 10 hafta dolunca haber vermiştim hamile kaldığınız anda söylemek gibi bir zorunluluk yok zatenMerhaba hanımlar;
Aslında çok mutlu bir haber aldım bu cuma üç haftalık hamileymişimm..Bu haber bana o kadar iyi geldi ki pko dan dolayı bir yıldır ilaç kullanıyordum son iki aydır iğneler ilaçlar takipler kilo , haşimato, kansızlık ,vitaminsizlik derken doktorum bile tedaviyle pek ihtimal vermiyordu gebeliğe . Bende tüp bebeğe kendimi zihnen hazırlamıştım
Öğrendiğimde çok mutlu oldum ama kaygılar başladı kiloyu yeteri kadar verememiştim şu an hala şeker direncim için ilaç kullanıyorum .Keseyi görecek miyim sağlıklı bir gebelik mi gibi korkular yaşıyorum. Gerçekten tedavi döneminde bu kadar hiç panik değildim ani öğrenmek çok tetikledi gece insan kendini esnetir ya bacaklarını kastığım için korkup birden sıçrayıp uyanıyorum bir şey olursa diye.
İş yerine ne zaman haber vermeliyim yedi ay çalışmak mümkün mü yoksa belli bir aydan sonra ayrılmalı mıyım ?Bu da en merak ettiğim konu şu an daha çok erken üç haftalık kese görmeden ve kalp atışı duymadan bilgi vermek de istemiyorum.
ayy hayatımda hiç yedi saatten az uyumadım görümcecim uyuyunca saf gibi oluyorum artık bebekliğini hatırlamam çocuğun
çok çok teşekkür ederim inşallah öyle olurrNe demek
Biraz heyecanda yapıyorsanız ondan unutuyorsunuzdur.
Doktorunuza güveniyorsanız ki öyle gözüküyor devam edin aynı doktordan bence değişikliğe gitmeyin o daha çok kafa karışıklığı yapar.
Sıkıntısız atlatırsınız inşallah hayırlı olsun
Tüm hamileler konumdan sonra depresyonda
Mememi keşke seyyar yaptırsaydım. Ameliyat olabilirdim bunun içinGeçen gece (gece diyorum ama lafın gelişi) 7 de uyudum ilk kez
Sabah 7
07.00
7 a.m.
Uyudum da lafın gelişi zaten
Yarım saatcik gözümü yumdum yani
Güzel şakaymış beğendimayy hayatımda hiç yedi saatten az uyumadım görümcecim uyuyunca saf gibi oluyorum artık bebekliğini hatırlamam çocuğun
maşallah gerçekten iyi çalışmışsınızBen 10 hafta dolunca haber vermiştim hamile kaldığınız anda söylemek gibi bir zorunluluk yok zaten
32. Haftaya kadar yasal olarak çalışma hakkınız var
37. Haftaya kadarda doktor çalışabilir raporu verirse yine çalışma hakkınız var
37 den sonra yasak
Ben 37 de izne çıktıktan 42. Haftada doğurdum o ayrı
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Harika. Cinnet geçirmek özellikleçok kötüsün
ama kafası güzel değil mi
Oje şakası daha iyiydi gigişGüzel şakaymış beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?