Gebelik, kaygılar ve iş yeri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok teşekkür ederim bende bu durumdan korkuyorum
sanırım siz doktorsunuz bugün görmüştüm tam olarak kese görünce mi yoksa kalp atışıyla mı emin olabilirim
birde doktorum glikofen kullanmaya devam etmemi söyledi ve sadece bol su iç dedi :))
acaba başka doktora da mı görünsem

Bebek icin en masrafli sey bence mamasi ve bezi dogunca.. yoksa aslinda hersey minimal bir sekilde alinip yapilsaanne babayada kolaylik.. bazi seyleri cidden abartiyoruz. 10 tane carsafa gerek yok mesela.. ya da en pahali
Yataga vs.

Kese görüldüğünde ektopik gebelik yok demektir yani gebelik kesinleşir. Kalp atışları daha sonra duyulur kadın doğumcu değilim ama bu şekilde diye biliyorum. Glukofen gebelikte devam edilebilen ilaçlardan öncesinde kullanılıyorsa genelde kesilmiyor. Ama gebelik şekerinde genelde insulin tercih ediliyor. Siz de sanırım şeker hastalığı yok insulin direnci demişsiniz diyet ve ilaçla sıkıntısız geçer diye düşünüyorum. Ama şeker aletiniz varsa ara ara kendiniz de ölçebilirsiniz. Zamanı gelince yükleme yaptırın mutlaka. Diyet çok önemli. Bence başka bir doktora gerek yok doktorunuz gerekli olanı yapmış ordan oraya kendinizi yormayın

çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Doktorum erkek :)) hani kadın doktorlar böyle bir tık dah konuşkan olur ya işinde kesinlikle çok iyi ama sert biri muayene ve konuşmamız on dk bulmuyor bazen o kadar kısa kesiyor ki gelirken soracağım şeyi unutuyorum

Ne demek
Biraz heyecanda yapıyorsanız ondan unutuyorsunuzdur.
Doktorunuza güveniyorsanız ki öyle gözüküyor devam edin aynı doktordan bence değişikliğe gitmeyin o daha çok kafa karışıklığı yapar.
Sıkıntısız atlatırsınız inşallah hayırlı olsun

Ben 10 hafta dolunca haber vermiştim hamile kaldığınız anda söylemek gibi bir zorunluluk yok zaten
32. Haftaya kadar yasal olarak çalışma hakkınız var
37. Haftaya kadarda doktor çalışabilir raporu verirse yine çalışma hakkınız var
37 den sonra yasak
Ben 37 de izne çıktıktan 42. Haftada doğurdum o ayrı
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

çok çok teşekkür ederim inşallah öyle olurr

giggles ve Susmuyorr da uykuyu çok seviyordu bak DU diyorum bol bol uyu ve boş boş duvara bak ikisini özleyeceksin.
Geçen gece (gece diyorum ama lafın gelişi ) 7 de uyudum ilk kez
Sabah 7
07.00
7 a.m.
Uyudum da lafın gelişi zaten
Yarım saatcik gözümü yumdum yani

kır papatyasının yeni nicki uyumuyor yemiyor emmiyor s*çmıyor ve türevleri olmasın da bubendegilim
Tüm hamileler konumdan sonra depresyonda
Hepsi şey sanıyor böyle minnoş minnoş uyuyacak falan bebeklerini izleyecekler jxjdjd
Bu arada mıçma önemli 1 hafta kaka beklemişliğim , yapınca da mutluluktan ağlamışlığım var

Geçen gece (gece diyorum ama lafın gelişi ) 7 de uyudum ilk kez
Sabah 7
07.00
7 a.m.
Uyudum da lafın gelişi zaten
Yarım saatcik gözümü yumdum yani
Mememi keşke seyyar yaptırsaydım. Ameliyat olabilirdim bunun için gece ağzına tıkmak istiyorumm !

maşallah gerçekten iyi çalışmışsınız
bende inşalah çalışırım evde oturunca kendimi biliyorum patlarım pek ev insanı sayılmam
Amin inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…