- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.463
- 548
- Konu Sahibi KIR PAPATYASII
-
çokkk teşekkür ederim evet stres değil de kaygılanma diyebilirim biliyor musun çok uğraştım ve hemen beklemiyordum hani birşey için koşarsın elde edince panik olursun ya öyle bir durum :))Aaaaa papatya çok tebrik ederim istediğini okumuştum bikaç yorumunda, çok sevindim Allah tamamına erdirsinKalp atışı 7. haftanın içindeyken duyulur. Çalışıp çalışamayacağına karar vermen için bence biraz erken şu anda. Ayrıca gebelik şekeri tespiti 19.20. haftalarda yapılıyor. Öncesinde değerlerinde bir sıkıntı olursa muhtemelen diyetle takip edilirsin ilaç kullanman gerekeceğini düşünmüyorum. Bence çevrene ve işyerine söylemek için 3-4 ayı bekleyebilirsin. Stresini minimuma indirecek yapabileceğin şeyler (8 gebelik kaybından sonra son gebeliğimin ne kadar stresli olacağını tahmin edersin) ; olumlama yapmak, kitap okumak, mümkün mertebe gebelikten farklı konular konuşmak, film/dizi izlemek.. 3 haftalıkken öğrenmiş olduğun için şanslısın kendine özen gösterirsin, kötü alışkanlığın falan varsa erkenden bırakırsın iyi olmuş. Adetin kaçıncı günü kaç değerle öğrendin merak ettim (ben de 3 haftalıkken öğrenmiştim ama erken döllenmeymiş benimki mesela)?
çok teşeşkkür ederim inşallah en kısa zamanda en hayırlısıyla sizin de olsunÇok sevindim hayırlı olsun, darısı bama inşallah, bence daha çok erken bu kaygılar için biraz sakinlesin derim
Amin inşallah, teşekkür ederimçok teşeşkkür ederim inşallah en kısa zamanda en hayırlısıyla sizin de olsun
ben bu kaka olaylarını ayrıntılı bilmiyordum sağolun erkenden öğrendimBuranın sonunda banlanacağız biliyorsun di mi?
Bizim oğlanda uyarı düğmesi var
2 saat bekliyorum bezi açık yapsın diye yapmıyor
Ne zaman ki yeni bezi açıyorum hop kaka geliyor
Daha böyle cırtları bile açılmamış yepisyeni bez çöpe gidiyor
Prima almıyorum içime oturur bu düzen diye
abooo o ne ben en iyisi eskiden vardı ya poset bağlıyorlarmış onlara bakayımO mok için sabah akşam masaj yaptığımı bilirimyapamaması berbat bişey. Şimdi maşallah günlük bez masrafı 20₺
Daha rengi, tipi varben bu kaka olaylarını ayrıntılı bilmiyordum sağolun erkenden öğrendim
Hahahh.Daha rengi, tipi var
Ohoo
Bak gebelikle ilgili tüm kaygın gitmiştir
artık bambaşka kaygıların var
ay aman AllahımDaha rengi, tipi var
Ohoo
Bak gebelikle ilgili tüm kaygın gitmiştir
artık bambaşka kaygıların var
maşallah kondomdan etkilisinizHahahh.
Biz şeye gidelim bebek isteyenler bölümünegaliba doğurganlığı önleyecek yegane kişileriz arkadaşlar korunun lütfen
Kkayı çekip doktora atacaksın. Bebeğim yeşil mıçtı imdat diyeay aman Allahım
rengi tipi mi bi taraftan uykusuzluk çok teşekkür ederim gerçekten sayenizde artık kaygılar gitti
aklım bambaşka yerlerde
evet kovid izni de mi varmış iyi ki konu açmışım haklardan bi haberimGittiği yere kadar götürün. 24.haftadan sonra kovid iznine ayrılacaksınız zaten eğer kaldırılmaz ise. Çok ağır işiniz de yokmuş. Bulantı kusma yoksa söylemeyin
İkna timi oluyor yaHahahh.
Biz şeye gidelim bebek isteyenler bölümünegaliba doğurganlığı önleyecek yegane kişileriz arkadaşlar korunun lütfen
Ay dur bunu da diyeyim sonra susacağım sözay aman Allahım
rengi tipi mi bi taraftan uykusuzluk çok teşekkür ederim gerçekten sayenizde artık kaygılar gitti
aklım bambaşka yerlerde
işte analık bundan kutsalHahahh.
Aaa çatlatma iğnesinden sonraki 17. gün müüü? O zaman 3 haftalıktan fazla olmuyor mu adet tarihine göre hesaplanır yine diye biliyorum ama tabi doktor daha iyi bilir. Bu arada 475 çok güzel bir değer maşallah genelde 4 haftalıkken o değerler çıkar yani tam adet gününde 350-450 civarı çıkar. Yumurtan çoksa çoğul gebe bile olabilirsin haberin olsun demedi demeçokkk teşekkür ederim evet stres değil de kaygılanma diyebilirim biliyor musun çok uğraştım ve hemen beklemiyordum hani birşey için koşarsın elde edince panik olursun ya öyle bir durum :))
ingilizce çalışıyordum ona devam edeceğim kafamı güzel dağıtıyor
ben tam ne kadarlıkken öğrendim 17 günlükken tarihini de çatlatma iğnesinden dolayı emin gibiyim 17 günlükken progesteron 16 beta hcg 475 idi rahim duvarının kalınlığı iyi dedi
kesin bende ağlarım bu arada keyfime çok düşkünümbubendegilim beni bi güzel korkuttu
gerçektengiggles bubendegilim Ankee gözümü çok güzel korkuttunuz yaprakları dökülecek falan teşekkür ederim
Ahahahah ciddi misin küçük ama etkililer demek ki ay ofisin ortasında sesli güldümİkna timi oluyor ya
Öule kapı kapı gezelim
Ay dur bunu da diyeyim sonra susacağım söz
1.5 ayda kaç kere kafama kadar yaptı
Üstümü başımı değiştirmek zorunda kaldım
O kadar üstüme yaptı
Bez değiştirirken bi anda gazla beraber uzun menzilli gönderiyor
Kaka lekesini önce kosla da beklet sonra makineye at ancak çıkıyor
Hem de ne etkiliAhahahah ciddi misin küçük ama etkililer demek ki ay ofisin ortasında sesli güldüm
artık ağlaya ağlaya bir sene geçiririm
evet kovid izni de mi varmış iyi ki konu açmışım haklardan bi haberim
yok çok şükür kusma durumu inşallah olmaz
bu çoğul gebeliği herkes söylüyor çevremdeki sanırım adet gününden hesaplanınca beş hafta oluyorAaa çatlatma iğnesinden sonraki 17. gün müüü? O zaman 3 haftalıktan fazla olmuyor mu adet tarihine göre hesaplanır yine diye biliyorum ama tabi doktor daha iyi bilir. Bu arada 475 çok güzel bir değer maşallah genelde 4 haftalıkken o değerler çıkar yani tam adet gününde 350-450 civarı çıkar. Yumurtan çoksa çoğul gebe bile olabilirsin haberin olsun demedi demeİngilizce çalışman aynen kafanı dağıtır hız kesmeden devam et Seni çok iyi anlıyorum aynı kaygıları yaşadım çünkü :) Mümkün mertebe kafanı dağıtmaya çalış, gebelik ve hamilelik forumlarından uzak durmaya çalış Zaten kalp atışını duyduktan sonra emin ol bi rahatlama gelecek Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?