Gebelik, kaygılar ve iş yeri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çokkk teşekkür ederim evet stres değil de kaygılanma diyebilirim biliyor musun çok uğraştım ve hemen beklemiyordum hani birşey için koşarsın elde edince panik olursun ya öyle bir durum :))

ingilizce çalışıyordum ona devam edeceğim kafamı güzel dağıtıyor
ben tam ne kadarlıkken öğrendim 17 günlükken tarihini de çatlatma iğnesinden dolayı emin gibiyim 17 günlükken progesteron 16 beta hcg 475 idi rahim duvarının kalınlığı iyi dedi

ben bu kaka olaylarını ayrıntılı bilmiyordum sağolun erkenden öğrendim

Gittiği yere kadar götürün. 24.haftadan sonra kovid iznine ayrılacaksınız zaten eğer kaldırılmaz ise. Çok ağır işiniz de yokmuş. Bulantı kusma yoksa söylemeyin

Daha rengi, tipi var
Ohoo
Bak gebelikle ilgili tüm kaygın gitmiştir
artık bambaşka kaygıların var
ay aman Allahım
rengi tipi mi bi taraftan uykusuzluk çok teşekkür ederim gerçekten sayenizde artık kaygılar gitti
aklım bambaşka yerlerde

ay aman Allahım
rengi tipi mi bi taraftan uykusuzluk çok teşekkür ederim gerçekten sayenizde artık kaygılar gitti
aklım bambaşka yerlerde
Kkayı çekip doktora atacaksın. Bebeğim yeşil mıçtı imdat diye kakayı kontrol etmek bi ananın görevidir.

Gittiği yere kadar götürün. 24.haftadan sonra kovid iznine ayrılacaksınız zaten eğer kaldırılmaz ise. Çok ağır işiniz de yokmuş. Bulantı kusma yoksa söylemeyin
evet kovid izni de mi varmış iyi ki konu açmışım haklardan bi haberim
yok çok şükür kusma durumu inşallah olmaz

Hahahh.
Biz şeye gidelim bebek isteyenler bölümüne galiba doğurganlığı önleyecek yegane kişileriz arkadaşlar korunun lütfen
İkna timi oluyor ya
Öule kapı kapı gezelim
ay aman Allahım
aklım bambaşka yerlerde
Ay dur bunu da diyeyim sonra susacağım söz
1.5 ayda kaç kere kafama kadar yaptı
Üstümü başımı değiştirmek zorunda kaldım
O kadar üstüme yaptı
Bez değiştirirken bi anda gazla beraber uzun menzilli gönderiyor

Kaka lekesini önce kosla da beklet sonra makineye at ancak çıkıyor

Aaa çatlatma iğnesinden sonraki 17. gün müüü? O zaman 3 haftalıktan fazla olmuyor mu adet tarihine göre hesaplanır yine diye biliyorum ama tabi doktor daha iyi bilir. Bu arada 475 çok güzel bir değer maşallah genelde 4 haftalıkken o değerler çıkar yani tam adet gününde 350-450 civarı çıkar. Yumurtan çoksa çoğul gebe bile olabilirsin haberin olsun demedi deme İngilizce çalışman aynen kafanı dağıtır hız kesmeden devam et Seni çok iyi anlıyorum aynı kaygıları yaşadım çünkü :) Mümkün mertebe kafanı dağıtmaya çalış, gebelik ve hamilelik forumlarından uzak durmaya çalış Zaten kalp atışını duyduktan sonra emin ol bi rahatlama gelecek Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

kesin bende ağlarım bu arada keyfime çok düşkünüm bubendegilim beni bi güzel korkuttu

valla benim ilk 6-7 ay rahattı be papatya
yani uyku hep 2 saatlik uyudum ama problem olmadı artık hazırlamış mıydım kendimi ne..
ben hep 2 saatlik uyuduğumdan
ama şu an işte "1 kahve bile içemiyorum" geyiği başladı.
ben işteyim gerçi burada içiyorum
gerçekten giggles bubendegilim Ankee gözümü çok güzel korkuttunuz yaprakları dökülecek falan teşekkür ederim

he bi de önceden kendini kötüye hazırla ki sonra o kadar zor değilmiş be dersin.
benim bir arkadaşım kendisinden allah razı olsun, benimki kolik seninki de kolik olursa yandın, mahvoldum bittim öldüm ben diye beni öyle bir motive etti ki, bi baktım e bu bebek arada emiyor e uyuyor, e gazı da vurunca çıkıyormuş yaa falan olmuştum şimdi de sürekli masaların tepesinde zaten.

bir de uykunun ennn tatlı yerinde çocuğun uyanması ve uyuyamaması yok muu işte o çok çok fena.

Ahahahah ciddi misin küçük ama etkililer demek ki ay ofisin ortasında sesli güldüm
artık ağlaya ağlaya bir sene geçiririm

Ahahahah ciddi misin küçük ama etkililer demek ki ay ofisin ortasında sesli güldüm
artık ağlaya ağlaya bir sene geçiririm
Hem de ne etkili
Ne kadar uzağa yapabildiğini bilsen şaşarsın

Ama korkma bak ağlamıyorsun
O kadar uykusuz oluyorsun ki bi yerden sonra kafa kırılıyor zaten gülme krizine giriyorsun
Boynuna kadar kakaya batmışsın ama oturmuş gülüyorsun

bu çoğul gebeliği herkes söylüyor çevremdeki sanırım adet gününden hesaplanınca beş hafta oluyor
ayy inşallah canım inşallah hayırla sonuçlansın ben ki iğneden kaçarken kendine sekiz iğne yapmış insanım hiç bu kadar tırstığımı hatırlamıyorum .çok teşekkür ederim bu arada içimi rahatlattın
Yumurtam bir tane oluşmuştu aslında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…