- 12 Temmuz 2023
- 601
- 165
- 23
- Konu Sahibi Oylesinwbirisii
-
Ay çok amin çokkkMaşallah ne güzel bayılırımmm böyle insanlara
Amin amin evet erkek çocuğu zor derler ama pekte tatlııdıırr inşallah Rabbim bir kız kardeş nasip eder
Benımkide benden tırsaklıyo hahhahaha boşver kız böyle olsunlaray sormaama gazabımdan korktuğu için sesini de çıkaramıyor garibim bu süreçte en çok o yorulcak belliii
Amiiiin inşallahAy çok amin çokkkİnşallah seninde sağlıkla doğar
İnşallah yükselir evde koyulaşmasına bak bide testten istersenKızlar dün Beta hcg tahlili verdim sonuç 3 çıktı ama günüm daha geçmedi regl olmadım yani pazartesi olmam gerekiyor sizce yükselme ihtimali var mı 10 gün önce de 0.5 çıkmıştı tekrar tahlil verince 3 çıktı doktor 2 gün sonra tekrarla dedi az da olsa yükselme var dedi sizce gebe olabilir miyim?
Nasıl yani evde yapılan erken gebelik testinimi yapıyımİnşallah yükselir evde koyulaşmasına bak bide testten istersen
Normal kaset testle takip et erken gebelik yanlış verıyoNasıl yani evde yapılan erken gebelik testinimi yapıyım
Ya eşim şimdi test almıs ne zaman yapsam şimdi mi yarın mı yapsamAmiiiin inşallah
İçinde kalacaksa yap ama çıkmassa da üzülme benceYa eşim şimdi test almıs ne zaman yapsam şimdi mi yarın mı yapsam
Bilemedim ya içinden geceni söyleİçinde kalacaksa yap ama çıkmassa da üzülme bence
O zaman ilk idrarın olsun yarın sabah deneBilemedim ya içinden geceni söyle
Canım testim böyle çıktı markası albi inanamıyorum halaO zaman ilk idrarın olsun yarın sabah deneama üzülmek yok çıkmassa
Yaaaaaaaaaa çıkmııış canım çok sevindimCanım testim böyle çıktı markası albi inanamıyorum hala
Albi markası güvenilir mi salak gibi kalmıyım anında cıktıYaaaaaaaaaa çıkmııış canım çok sevindim
Anında çıktıysa vardır canım ya bu markayı hiç duymadım ama anında çıkması önemliAlbi markası güvenilir mi salak gibi kalmıyım anında cıktı
Suanda daha da koyulaştı hatta çizgi ayy allahım ınanmıyorum oğlum 3 sene sonra oldu bu bebegım ilkinde çok şükür Allahım isteyen herkese nasip eyleAnında çıktıysa vardır canım ya bu markayı hiç duymadım ama anında çıkması önemli
Maşallah çok sevindim yaSuanda daha da koyulaştı hatta çizgi ayy allahım ınanmıyorum oğlum 3 sene sonra oldu bu bebegım ilkinde çok şükür Allahım isteyen herkese nasip eyle
Yarın sabahta ilk idrarla yapcam bakalım koyulaşçak mı inşallah bu test yanıltmaz ya bi iyi bi kötü yorumları var anlamadım ama olmasa saniyede çıkarmazdı dımıMaşallah çok sevindim ya
Olmasa anında Çıkmazdı tabiki ya anında çıkmış ve gayette belirgin yarın bir daha dene ama bence varYarın sabahta ilk idrarla yapcam bakalım koyulaşçak mı inşallah bu test yanıltmaz ya bi iyi bi kötü yorumları var anlamadım ama olmasa saniyede çıkarmazdı dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?