- 27 Ağustos 2021
- 497
- 216
- 33
- 28
- Konu Sahibi Oylesinwbirisii
-
Ben oğlumu agustosta öğrenmiştimay sağ ol ben hala umutluyum ama olmazsa da aslında yıldönümümüzde haberini alalım diye ağustosta istiyodum çok da takmıyom şu an kafaya(kafaya takmıyom diyip ilişkiden 9 gün sonra test yapmak)
Ay neden öyle düsünğyosun umarım sağlıklıdır ama ötle olmasa bile en azından hamile kalabiliyosun diye düşünürsğnZor bi süreç gecirmişsiniz umarım bende öyle olmam aslında hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum çok hayal kurdum çok dua ettim çok ümitlendim olmazsa da hakkımda hayırlısi öyleymiş ama ne bilim ya bir anne adayı için zor bı süreç
O zaman 1 haftaya gelmezse eczane yollari gozukuyor banaben geöen ay tek seferde hamile.kalmıştım
Haklısın da keşke şu düşüncelerimi susturabilsem kız adetimin geçmesini beklesem bile stresten adet olmam bak ben kendimi biliyorumAy neden öyle düsünğyosun umarım sağlıklıdır ama ötle olmasa bile en azından hamile kalabiliyosun diye düşünürsğn
zaten adeti düzenli olan insanlar genelde doğurgan bir yapıda oluyormuş ve de olmasa bile 1 yıla kadar normalmişşşO zaman 1 haftaya gelmezse eczane yollari gozukuyor bana
bende test yaptım mal gibi erken gebelik twsti bile değilmiş eşim yanlış almış sonradan fark ettim valla ben şu an regli bekliyorum gelirse gelir gelmezse yine testHaklısın da keşke şu düşüncelerimi susturabilsem kız adetimin geçmesini beklesem bile stresten adet olmam bak ben kendimi biliyorum
Bende daha once hamilelik yasan kisinin dogurganliginin daha yuksek oldugunu duydum oglumda 3 ay sonra olmustu o yuzden onemsemedim tek seferlik olan bisey dedim ama gogusumde agri var 1-2 gundur sanirim psikolojik olarak dogurganligin fazla olma ihtimali beni etkiledizaten adeti düzenli olan insanlar genelde doğurgan bir yapıda oluyormuş ve de olmasa bile 1 yıla kadar normalmişşş
Estağfurullah kız deme öyle hakkımızda hayırlısı olsun hayırlı sağlıklı bir evlat nasip olsun inşallahbende test yaptım mal gibi erken gebelik twsti bile değilmiş eşim yanlış almış sonradan fark ettim valla ben şu an regli bekliyorum gelirse gelir gelmezse yine test
Aceba pazar günü acile gidip test versem mi ya da beklesemmibende test yaptım mal gibi erken gebelik twsti bile değilmiş eşim yanlış almış sonradan fark ettim valla ben şu an regli bekliyorum gelirse gelir gelmezse yine test
Ay ama inşallah vardor istiyor muydun vardır diyorum amaBende daha once hamilelik yasan kisinin dogurganliginin daha yuksek oldugunu duydum oglumda 3 ay sonra olmustu o yuzden onemsemedim tek seferlik olan bisey dedim ama gogusumde agri var 1-2 gundur sanirim psikolojik olarak dogurganligin fazla olma ihtimali beni etkiledi
Duygularim cok karisik ama esim cok istiyorAy ama inşallah vardor istiyor muydun vardır diyorum ama
At bakalim biKızlar benim testte durdukça pembe bir çizgi oluşmuş acaba kuruma çizgisi mi
gözükmüyor li çekince çektim deAt bakalim bi
Efektlerle baktin mi siyah beyazda daha belli oluyor varsagözükmüyor li çekince çektim de
amaan yapın bi twne daha hem oğluna arkadaş olur oğlun kaç.yaşındaDuygularim cok karisik ama esim cok istiyor
baktım da hiç gözükmiyoe zaten biraz bekliycem bu kadar regl ağrısı çekip de hamile kalan yoktur sanırımEfektlerle baktin mi siyah beyazda daha belli oluyor varsa
3 yasini doldurdu istiyorum 2. Cocugu ama calisan anne olmak cok zor o dusunduruyor biraz esimde gelen rizkiyla geliyor diyor ben kaza olarak dusunuyorum ama sanirim bilerek yapti hemen ertesi sabah ben gece arastirdim kizimiz olursa karaca oglumuz olursa ogeday olsun diyor sanirim oyuna geliyorumamaan yapın bi twne daha hem oğluna arkadaş olur oğlun kaç.yaşında
Benim cok sanciliydi her seferinde aha dustu diye wc ye giderdim ic camasiri da siyah harici giymedigimden az hastanelerde sabahlamadim dustu mu bakin diyebaktım da hiç gözükmiyoe zaten biraz bekliycem bu kadar regl ağrısı çekip de hamile kalan yoktur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?