gebelik mi

Ay neden öyle düsünğyosun umarım sağlıklıdır ama ötle olmasa bile en azından hamile kalabiliyosun diye düşünürsğn

Haklısın da keşke şu düşüncelerimi susturabilsem kız adetimin geçmesini beklesem bile stresten adet olmam bak ben kendimi biliyorum
bende test yaptım mal gibi erken gebelik twsti bile değilmiş eşim yanlış almış sonradan fark ettim valla ben şu an regli bekliyorum gelirse gelir gelmezse yine test

zaten adeti düzenli olan insanlar genelde doğurgan bir yapıda oluyormuş ve de olmasa bile 1 yıla kadar normalmişşş
Bende daha once hamilelik yasan kisinin dogurganliginin daha yuksek oldugunu duydum oglumda 3 ay sonra olmustu o yuzden onemsemedim tek seferlik olan bisey dedim ama gogusumde agri var 1-2 gundur sanirim psikolojik olarak dogurganligin fazla olma ihtimali beni etkiledi

bende test yaptım mal gibi erken gebelik twsti bile değilmiş eşim yanlış almış sonradan fark ettim valla ben şu an regli bekliyorum gelirse gelir gelmezse yine test
Aceba pazar günü acile gidip test versem mi ya da beklesemmi ayy çok sabırsızimmm pazar günü test vermek istiyorum sonra az daha bekle diyorum kendime kafayı yicem az kaldı

Ay ama inşallah vardor istiyor muydun vardır diyorum ama

amaan yapın bi twne daha hem oğluna arkadaş olur oğlun kaç.yaşında
3 yasini doldurdu istiyorum 2. Cocugu ama calisan anne olmak cok zor o dusunduruyor biraz esimde gelen rizkiyla geliyor diyor ben kaza olarak dusunuyorum ama sanirim bilerek yapti hemen ertesi sabah ben gece arastirdim kizimiz olursa karaca oglumuz olursa ogeday olsun diyor sanirim oyuna geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…