diyetinle alakalıdır canm herhalde, ödemin varsa o gitmiştir bir de. insülinden kilo verilmez çünkü. normal şeker hastaları kilo verir,vücutlarına giren şeker kullanılamadığından,hücreye giremediğinden ama insüline başlamışsın artık, öyle bir şey olmaması lazım. doktorun diyetine sıkı sıkı bağlıysan ödem filan kalmıyor,çok kilo da almıyorsun. benim de şeker sıkıntım var, hamilelik öncesinde de vardı, başından beri diyet yapıyorum, ilk zamanlar kilo verdim, şimdi de diyetimi bozmazsam haftalarca almıyorum, bozduğum an, öğün atladığım an,2-3 günde 1 kilo geliyor. devam edersen kilo vermeye diyet listeni değiştirirler. şekerin normal sınırlardaysa, düşmüyorsa, yükselmiyorsa sıkıntı yapma çok.çarşamba diyet ve insülin iğnesine başladım.bugün sabah bi baktım 1.5 kilo vermişim.bu normal mi?kilo almamak tamamda neden veriyorum?
bende de şeker yüksek çıktı doktorum dahiliyeye yönlendirdi dahiliye dokturu ile görüşmemiz güzel geçti ve şekerimin çok yüksek olmadığını söyledi
yürüyüş ve yediklerime dikkat etmemi söyledi ama diyet listesi vermedi. her hafta şeker ölçümü yapıyorum evde.ilk hafta insüline başlamadılar
ikinci hafta akşam aç karnına iki ünite insüline başladım.daha sonraki haftada gece de insüline başladım.her hafta ölçümler olacak doğuma kadar.
bu hafta kendi doktoruma gittim bebişim 1.250 gram olmuş normal dedi ama dikkat et dedi. doğumu sorduk eşimle sezeryan dedi şeker olduğu için
38. haftada.
şekerim aslında çok yüksek değil ama hem insüline başladılar hem de sezeryan
sizde durumlar nasıl ???
benim akşam 2 gece 2 ama bu sefer ölçümüm yüksek çıktı dozu artırıcaz dedi yarın arıcaklar çok üzüldüm
bir de idrar tahlili istedi idrar yollarında enfeksiyon olabilir o yüzden de yüksek çıkmış olabilir dedi.enfeksiyonun çocuğuda zararı oluyormuş.
yarın hemen tahlil yaptırıcam bakalım..
diyet yapanlar liste verildmi size ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?