Gebelik şekeri olup diyet yapanlar bakarmısınız?

benimde gebelik şekerim var ama artık diyete pek uymuyorum tabi şeker ve şeker içeren ürünler tüketmiyorum ama diyetteki gibi kibrit kutusu kadar peynir vs uymuyorum zaten 9 kilo aldım kilomda yok bebeğimin kilosu 1 hafta önde haftada birde kendi ödüllendirip azcık tatlı kaçırıyorum artık sıkıldım çünkü hamileyim ve bir sürü şey istiyor canım, hergün her yementen sonra ölçmektende sıkıldım zaten ölçdüğüm zamanda çıkmıyor, sadece ısrarla hergün bisiklet çeviriyorum 10-15 dak bazen 30 dak. nerden çıktı bu şeker anlamadım ki :-( sizler neler yapıyorsunuz birebir hala uyan var mı ?

ben de diyetteyim malesef her gun 4 defa olcum yapiyorum evde. bi kac kez yuksek cikti sadece ona da dr olur arada onemli degil dedi. hamilelik gecsin herseyi doya doya yemek istiyorum yaaaa

buna sevinilmez ama en azından yalnız olmadığımı bilmek güzel
bende 4 kez ölçüyorum şekerimi ama artık dayanamıyorum desem yeridir sabah ki, açlığa uyanamıoyrum artık kahvaltı hep aynı şeyler bıkıyorum kendi kendime başka şeyler uyduruyorum bir de yemekten sonra hangi öğün olursa olsun 30 dk kadar kendime işler buluyorum hemen yatışa geçmiyorum o zaman dengeleniyor
bazen ceviz badem vs kuruyemişleri kendim artırıyorum ne yapayım onu yeme bunu yeme zaten bende yüksek tansiyonda var bebeğim kilo alamıyor
şeker yükselmesi stresle çok alakalı bence çok taktığımda felaket yükseliyor
2 aydır ilk kez geçen gün bir lokma çikolata yedim aynı gün beyaz ekmek arası balık yedim ve şekerim 116 falandı
ama bazen tam diyetlik yiyorum ama yüksek çıkıyor anlamadım ki

benimde geçen gün yapılan şeker yüklemesinde değerlerim yüksek çıkınca doktorum dahiliyeye yönlerdiridi oda insüline başlıycaz dei sabah öğlen akşm gece insülin kullanıyorum toplam 24 ünite 1800 kal diyet verdi bide tatlıyıda çok seviyorum ölçümlerim biraz karışık çıkıyor bazen çok açlık özellikle yüksek çıkıyor 147 ölçtüm sabah yemeklerden sonra bol bol hareket ediyorum yoksa tokluk şekerim yüksek çıkıyor bide ara öğünlerede neler tüketiyorsunuz acaba 3 gündür biraz zor geçti 3 ay nasıl geçicek

bende de gebelik sekeri var ve bu yuzden iki hafta onceden yani bir hafta sonra 38 inci haftada dogum yapicam.ben de insulin kullaniyorum yedigime dikkat etsem bile 160 filan cikabiliyor bazen.ben ana yemegin yanina bulgur plavi yapiyorum ve plavi koyu ayranla karistirip ana yemekle yiyorum.inanin tokluk sekerim 120 130 filan cikiyo.ekmek yemiyorum oglen ve aksam yemeklerinde.tavsiye ederim.

arkdaşlar günde kaç doz oluyorsunuz insülini ? bizimde 1 hafta önde gidiyor ama doktor şekerden olabilir demedi .. benim 2. gebeliğim ilkinde şekerim çıkmadı ama oda hep önden gidiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…