Ben sütlaç istiyorumblenderin varsa muzu doğra buzluğa at donsun ..sonra iki muz çay bardağının yarısından az süt bir iki tatlı kaşığı kakao yu blenderden geçirin dondurma gibi yiyebilirsiniz....
ya da sadece muza kakao katıp tuketebilirsiniz buna muz çikolatası deriz...
ya da bildiğiniz medine hurmasını tava da bir tatlı kaşığı su az kakao serpip azıcık kızartabilirsiniz kayısı da olur bu da çikolata gibidir..
ya da ya da diye gider bende tarif bol ...istediğiniz tatlı türevini söyleyin yazarım, şekersiz muadillerini.
24 kilo verdim ben bu tariflerle..ve insülin direncim vardı onu kırdım ..şekeri rafine şeker gibi etkilemez.
Lindt marka %99 kakao oranı olan çikolata var. Migros ve rossmanlarda oluyor.
Eğer bulamazsanız %80 kakaolu Nestle var.
Diyet açısından bunlar oluyor ama gebelik şekerini bilemiyorum. Doktorunuza sorabilirsiniz bunlar olur mu diye
Ben sütlaç istiyorum
paketli gıdalarda yazılandan fazlası var bana güven gıda tarım ve hayvancılık personeliDiablo var kakao oranı baya yüksek şekeri de minimumda,diyabetik ürünlerin bulunduğu reyonlara bakabilirsiniz ben migrostan alıyorum. Şekersiz kurabiyeleri falanda var. Cikolatasından minicik yemeniz yetiyor aroması baya güçlü. Öyle 1 paket yiyemezsiniz.
Benim de yarın açlık tokluk şekerime bakılacak. Bakalım bende durumlar ne olacak.
Biliyorum kuzum. Ben kafa olarak Karataycıyım. Minimumda tüketeceksem de içerik bakarım,en temizini almaya çalışırım. Kendim yaparım yada içine bildiğim yağı şekeri ekleyerek.paketli gıdalarda yazılandan fazlası var bana güven gıda tarım ve hayvancılık personeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?