• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testine KAN damlatanlar 😮

Fatosss_mustafa

hoşgeldin Melisa'm 🍼 2022
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2020
1.862
768
123
Kızlar burda okudum şoktayım bi ki işi sonuçta almış hatta doğru sonucu kanla idrarı karıştırıp yapan da var sadece kanla yapan da var mı ???? Komşudan şeker testinde kullanılan ilkelerden aldım şak diye batıyor ya cesaret edebilirsem yapılan her iki şekilde de denicem başka deneyen varmı yada deneyen tanıdığınız??

Kızlar burda okudum şoktayım bi ki işi sonuçta almış hatta doğru sonucu kanla idrarı karıştırıp yapan da var sadece kanla yapan da var mı ???? Komşudan şeker testinde kullanılan ilkelerden aldım şak diye batıyor ya cesaret edebilirsem yapılan her iki şekilde de denicem başka deneyen varmı yada deneyen tanıdığınız??
İlk defa duyuyorum abla...🙄 İçim bi kötü oldu kan damlatma falan... Kan verirken bile ölüp ölüp diriliyorum hahahaha. Evde yapılan testlerin de yanılma payı çok çok fazla olduğundan direk kan vermek daha iyi gibi bilemedim😐

İyi de o tersler sadece idrara duyarlı benim bildiğim. Bence çok zor bir ihtimal bu 😅

Al benden de o kadar bu kk de bi şırıngayla gebelik konusu ağzımı açık bırakmıştı şimdi bide bunu duydum o akıl işi değil tabi dalga geçmiştik burda ama yarın nasipse deneyeğim bunu yaa

Merhaba, ben denedim adete 6 gün kala silik ikinci çizgi çıktı. Şuan 2 gün kaldı. Doğru çıkarsa yazarım.

Yaaaa⭐💚💜💙💛 hadi inşallah benimde patlamadan sonraki 9. Günüm yarın inşallah pozitif i görürüm yarın ...muhakkak yaz bana olur mu
Tamam canım İnşaAllah:) unutursam hatırlat :) Rabbim pozitif haberlerle gelmeyi nasip etsin hepimize. ❤️🌹
Kanla yapıca testin birinde kontrol çizgisi bile görünmedi 🤣
Tavsiye etmiyorum aslında ama bir denemek istedim ben de. İlk defa duymuştum. Merak ettim. O şeker iğnesi yanlışlıkla baya derin kesti parmağımı hala acıyor 🤣🤣
Delilik benim yaptığım biliyorum ama umut işte 🙃

Yani kızmayın da hanımlar
Niye eziyet ediyorsunuz kendinize ya🤭
Birincisi transferden sora en az 5 gün içinde beta belli olur buda normal kaset testte veya erken gebelik testinde bile belli oluyor 6.7 günler dede.. kan testi olarak kullanıldığını ilk defa duydum idrar testi degilmi 🤭

Yok 3

Damla kan ile 3 Damla idrarı karıştırıp yapmışlar doğru sonuçlar almışlar. Öyle yazmışlar
Anlıyorum ama ben size bir şey söylemek istiyorum ☺️Belli ki başlığı çok heyecanlanıp açmışsınız ama sakın evde denemeyin diye not edebilirsiniz bence 🤗 sonuçta hem tehlikeli hem de garantisi olmayan bir şey ☺️ Millet kendini kesmesin şimdi 😁

• Beğen
Reactions: H M
Back
X