• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testine KAN damlatanlar 😮

Ben tüp sandım niyeyse 🙈 anladım hayırlısı olsun insalalh ama kesmeyin ya yinede kendinizi 😁🥰
Yok canım ne kesmesi cesaret edebilirsem eğer şeker ölçmek için kullanılan kalem gibi bişey var şak diye batıyor ya onlar yapıcam 🙏⭐

Ben bu hanımefendi den gördüm bugün 🌞 T tulperde

Eklentiler

• Capture+_2021-03-02-00-40-03.webp
    Capture+_2021-03-02-00-40-03.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 71
Ben testi dün yaptım negatifti kanla yaptım karıştırıp tek anda yaptım negatifti, bugün adet oldum zaten....😢

Kızlar burda okudum şoktayım bi ki işi sonuçta almış hatta doğru sonucu kanla idrarı karıştırıp yapan da var sadece kanla yapan da var mı ???? Komşudan şeker testinde kullanılan ilkelerden aldım şak diye batıyor ya cesaret edebilirsem yapılan her iki şekilde de denicem başka deneyen varmı yada deneyen tanıdığınız??
Her duyduğunuz seyı denıcek mısınız, Allah askına şöyle cahilce şeyler yapmayın ne olur, adı ustunde idrar testi

Ben de anlamadım canım ama doktora gittim ultrasonla baktı bir şey demedi. Tedavi için test istedi onları toplamaya çalışıcam bu ay.
İnş testlerinde bi sorun çıkmaz ayrıca bişey sormak isterim adet kanım ni kaç aydır pembe geliyor kızrmızıyla karışık nedeni ne olabilir

Ya kızlar yapmayın şunu vallahi millet kendini kesecek 😅 görüntü bile çok kötü değil mi 😱
Ayy allah korusun kız yazmışız zaten şeker ölçüm cihazlarında oluyor ya kalem gibi onunla yapıyorsun zaten bunun için kendini bıçakla kesen hastaneye yatsın zaten 😋

Back
X