gelişim normalse sıkıntı yok onun için sordum zaten.. allah kolaylık versin ilk 3 ay bittikten sonra zaten bulantı azalmaya başlıyor..Doktorum gerekirse rapor veririm çalışmazsın ama mide bulantısı hapı vermem dedi dediği gibi de yaptı heyet raporum var bulantım geçene kadar da raporumu uzatacak.Bebeğin gelişimi de normal çok şükür
Amin Allah hepimize kolaylık versin hamilelik güzel bir duygu olduğu kadar zor da..Benim 4. aydan sonra biraz hafifledi ama hala çalışamayacak kadar kötüyümgelişim normalse sıkıntı yok onun için sordum zaten.. allah kolaylık versin ilk 3 ay bittikten sonra zaten bulantı azalmaya başlıyor..
malesef bazı gebeliklerde 9 ay bile sürebiliyor. ama azalmıştır mutlaka ki. senin kızmı yoksaAmin Allah hepimize kolaylık versin hamilelik güzel bir duygu olduğu kadar zor da..Benim 4. aydan sonra biraz hafifledi ama hala çalışamayacak kadar kötüyüm
tam dört ay olduktan sonra azaldı çok şükür ama azaldı dediğim bile hiç az değil.erkek benimki kız olunca daha mı çok bulanırmış ki?malesef bazı gebeliklerde 9 ay bile sürebiliyor. ama azalmıştır mutlaka ki. senin kızmı yoksa
yok hayatım ben kızda çok bulantı oluyo diye duydumda ondan sordum. benimki erkek .oldu da 3 aydan sonra bitti bulantı.demekki bu cinsiyete göre değişen bir durum değil.. sabah bulantın oluyosa beyaz leblebi yemeni öneririm kesiyo bulantıyı bana çok iyi gelmişti bi dene istersen...tam dört ay olduktan sonra azaldı çok şükür ama azaldı dediğim bile hiç az değil.erkek benimki kız olunca daha mı çok bulanırmış ki?
ayy evet onu çok duydum.Denedim de aslında ama mide bulantımın çok şiddetli olduğu dönemde hiçbir şey bastırmadı ne yesem çıkardım ama şimdi midem daha az bulanıyo hatırlarttığın iyi oldu sağol :)yok hayatım ben kızda çok bulantı oluyo diye duydumda ondan sordum. benimki erkek .oldu da 3 aydan sonra bitti bulantı.demekki bu cinsiyete göre değişen bir durum değil.. sabah bulantın oluyosa beyaz leblebi yemeni öneririm kesiyo bulantıyı bana çok iyi gelmişti bi dene istersen...
valla her hamilelik bir değil tabi ama sana beyaz leblebi öneririm bana iyi geldi.Kizlar bnm bulantim kalmadi pek ama kusma devam ediyor 2gune bisogudum yasamaktan gercekten bulanti yokken kahvaltimi yapiyorum 2dk surmuyo daha kalkmadan sofradan cikariyorum sonra ac kaliyorum bunaldmmm iyice morale ihtiyacim var
Bende 6. ayım dayım şimdiye kadar hiç bulantım olmadı amadür şimdi sanırım biraz fazla kaçırdığım için çıkarıyorum 2 gündüraşırı yağlı baharatlı gıda yememek gerekiyor yemek yedikten sonra hemen uzanmamak gerekiyor
bebek büyüdükçe midene baskı yaptığından oluyormuş
merhaba hamişler,
2.trimestere yeni girmiş biri olarak bazı sorularım var yardımcı olursanız çok sevinirim
amniyon sentez yaptırdınız mı? yaptırdıktan sonra olumsuz bir durumla karşılatınız mı acaba?ikili testimi yeni yaptırdım doktorum bir sonraki randevumda yapacak ama forumda bazı yazıları okuyunca korkmaya başladımm
Arkadaşlar ayrıntılı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırdınız ve ayrı randevu almak mı gerekiyor yoksa doktor muayenesinde mi oluyor?
13.haftadayım mide bulantısı kusma devam baş ağrım da oluyo inşallah ilerleyen günlerde geçer çalışıyorum daha zor oluyoKızlar bu haftalar nasıl geçiyor ?
Ben 17. haftamdayım .bulantılarım bitti ama mide yanmalarım tam gaz devam öğürtüler arttı. Birde az önce bacağıma iğne batırmış gibi bir his girdi bacağımı aniden seyirtti bunu sizde yaşadınız mı?
Sizlerde yaşadıklarınızı paylaşın birlikte tecrübe edinelim
Birde bebeklerimiz ne durumda kilo boy ?
20. hafta ve 22. haftalar arasında yapılması gerekiyor. doktorunuz zaten size hangi tarihler arasında yaptırmanız gerektiğini söylüyor. özelde de yaptırsanız devlette de yaptırsanız mutlaka randevu almanız gerekiyor.ben randevu almıştım
kaçıncı haftada yaptırdığımı hatırlayamıyorum net olarak normal ultrason muayenesi gibi biraz daha uzun
sadece
bütün organlarına bakılıyor parmaklar vs sayılıyor
ölçümler yapılıyor
bu şekilde internette yazması gerekir kaçıncı haftalar arası yapıldığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?