Birinci trimester i bitoriyorsun canim hic merak etme bebegine birsey olmamistir insaallah.Merhaba. Ben de 14+2 günlük hamileyim. Beş gündür sabah kusmalarım bitti. Sabahları hafif bir mide bulantısı oluyor ama. Kusmalar bitince bir tuhaf oldum, korkuyorum nedense ya bebek karnımda öldüyse diyeBöyle bir şey yoktur değil mi? İçimi ferahlatın hadiiiiii...
çok normal şeyler sen ne tarafa yatarsan bebeğn o tarafa daha çok kayıyo. endişelncek bişey yok :)merhaba. ben de gebeliğin 17. haftasını yarın doldurcam. 5 gündür karnımı çok değişik hissediyorum. sabahları sağ tarafıma yatmış olarak uyandığımda karnım sağa doğru sipsivri ve semsert oluyo. taş gibi. korkup sırt üstü dönüyorum. yavaş yavaş sertlik gidiyo. bir de karnımın alt tarafı çok sert ve acıyo. sanki bebeğin kafası aşağıda gibi .yani aşağıdan göbek deliğime doğru semsert bir uzantı. yarın kontrole gidicem ama 3-4 gündür çok stresliyim. anormal bişey yoktur umarım(
çok normal şeyler sen ne tarafa yatarsan bebeğn o tarafa daha çok kayıyo. endişelncek bişey yok :)[/QUO
bugün doktora gittim ama doktor kasılmalar başlamış dedi. ama yüz ifadesi cok öenmli değil olur böyle şeyler diyordu. magnezyum verdi her şey normal dedi. mutluyum :))
Çok teşekkür ederim yaaa bunu duymaya ihtiyacım vardı gerçektenBirinci trimester i bitoriyorsun canim hic merak etme bebegine birsey olmamistir insaallah.
Amiiin inşaallah. Teşekkür ederim canım. Evet ya iyice paranoyak oldum ben de pfffAllah sağ salim kucağmıza almamızı nasip etsin canım ya. içini ferah tut her zamn aklına kötü şeyler getrme
İlk 12 hafta cok sıkıntılı geçiyor bu dönemi rahat atlattıysan 20. Haftaya kadar hiç korkma çook rahat gececek. Daha ileriki haftaları yaşamadığım için bende bilmiyorum. Ancak bu haftaya kadar yorum yapabildim:))12 haftalık hamileyimm.bendede hiç kusma bulantı halsizlik yorgunluk olmadı.Çalışıorumda allaha şükür hiç etkilemedi..peki 12 haftadan sonra karşılaşabileceğim sorunlar var mı bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim...
çok teşekkür ederimm.inşalah benimde ümidim sıkıntı yaşamamakta.siz kaç haftalık hamilesiniz:)[/QUOTE
bence normal tabi bebek zaten kaç gıramki şimdi .son 3 ayda birden kilo alırsın bebek aldığı için...ben 13 haftadayım 54 kilo ile hamile kaldım şuan 53 kiloyum sizce normal mi?
canım çok mide bulantısı bildiğim kadarıyla iyi değil.benim doktorum bunun önüne geçmek adına bana ilaç vermişti.gerçi bir kez kullandım gerek kalmadı bende ama senin doktorun ne diyor bu duruma o önemli.kaçıncı haftada olduğumuzu ve kaç kilo aldığımzı-verdiğimizi de paylaşalım mı lütfen??
Ben 17.haftadayım 8 kilo verdim maalesef.mulantılarım da hala devam ediyor.
Doktorum gerekirse rapor veririm çalışmazsın ama mide bulantısı hapı vermem dedi dediği gibi de yaptı heyet raporum var bulantım geçene kadar da raporumu uzatacak.Bebeğin gelişimi de normal çok şükürcanım çok mide bulantısı bildiğim kadarıyla iyi değil.benim doktorum bunun önüne geçmek adına bana ilaç vermişti.gerçi bir kez kullandım gerek kalmadı bende ama senin doktorun ne diyor bu duruma o önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?