Gebelikte 14 - 26. Hafta Arası (2. Trimester )

24+2 olduk bugün bakalım .Çogu gitti azı kaldı allahın izniyle.Son üç aya girmeyede 2 haftamız falan kalmış vay be nasılda çabuk geçmiş zaman.

24+2 olduk bugün bakalım .Çogu gitti azı kaldı allahın izniyle.Son üç aya girmeyede 2 haftamız falan kalmış vay be nasılda çabuk geçmiş zaman.

Aynen valla bende hiç anlamadım :) geçsin zaman daha iyi :)

note3 kadinlar_klubü

Aynen valla bende hiç anlamadım :) geçsin zaman daha iyi :)

note3 kadinlar_klubü

Öyle tabi :) hayırlısıyla şu 9 haftayıda bir atlatsam çok çok rahat olucamda.En azından erken dogum evresini atlatmış olucaz.

Offff sıcak beni mahfetti ya.Sürekli terliyorum hararet basıyor ne gece ne gündüz uyuyamıyorum.Nasıl geçicek bu 2 ay üstüne birde mide yanmaları başladı

Nerde bu hamişler:) sıcak hava kesilen nefesler vücuttan atılan su sürekli seni tekmeleyen bir sıpa :) güzel beh hamilelik.Birde şu kaç aylık hamilesin diyenlere cevap verebilsem.Hiçte anlamam ay hesabı nasıl oluyorki.

merhaba hanımlar ben de hamileliğimin 20. haftasındayım. acayip değiştim 2 hafta içinde göbeğim iyice büyüdü pantolanlarım olmuyor baldırlarım genişledi ama kilo olarak 1 kilo almışım toplamda ise 4 kilo almışım neden bu kadar genişledim anlamıyorum. sonra eller ayaklar kollar şişti. ayakkabı ayağıma dar geliyor. sizde durum nedir. ben bu kadar olacağını beklemeiyordum. zaten kiloluydum şimdi az kilo alsam bile çok şiştim. bir sorumda şu. ben arkadaşıma 5 aylık hamileyim dedim oda hayor sen 4 aylık oluyorsun beşinci ayı tamamlamadın diyor. 20. haftaya göre kaç aylık hamile olurum. ve son olarak hamilelik egzersizi yapan varmı. tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bu haftalrdan sonra dahada çıkıcak göbişler:) Ay olarak 4 degil 5 içindesin canım.Ama bu el kol şişmelerine dikkat et bu aylarda fazla olması iyi degil.Ben egzersiz yapamıyorum ama herhangi bir problemin yoksa başlaman iyi olur.hem egzersiz yapmak vücududa rahatlatıyor.Kilo alımında haftana göre olagan bence.

Cnm 5 ayın dolmuş olurmu hıc hem aya takılma hafta hesapla hFtaya gore dogum gerceklesıyor cok fazla ayskta kalmanında ayaklarda ve bacakta ödem ysptıgını duydum kiloya baglı olarakta karnınız daha şiş gözükebılır ama normal bnce bn zayıf olmama ragmen pantolonlar olmuyo tulum ya da elbıse gıyınıyorum en rahatı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba tacyapraklar

Benim de gebeliğimin 13. Haftasında kasık bölgemde bacagıma yakın uyuşmalar oldu siyatik olduğu anlaşıldı.fizik tedavi seansı uygulanamayacağı için hergün 5 dk aralıklarla 20 dk buz kompleksi yapıyorum yürüyüş yapmam gerekiyor ayrıca iş yerine simit şeklinde yastık aldım sert zemine kesinlikle oturmamak gerekiyor..kuyruk sokumumda batma oluyor ve bazen yere çöküyorum İnşallah düzeliriz

merhaba kızlar bende bu gün 22.haftama başladım, bacaklarımda kasılmalar başladı özellikle geceleri. bu aralar rahim bölgemde fazlasıyla ağrı var. doktorum normal olduğunu söylemişti. rahim büyüdükçe baskı yaptığından ağrılarım olabileceğini söylemişti ama bu hafta özellikle rahim kemiklerimde ağrı çoğaldı, yattım mı zor kalkıyorum, zor yürüyorum çok erken değil mi budurum. dün gece çok rahatsıdım mide bulantısı ve karın ağrısıyla uyandım gece gaz sancısı gibi. yarın kontrolüm var inşallah aksi bir durum yoktur, çok huzursuzum.
böyle ağrısı olan var mı acaba?

benim de 24. haftam bitti. bacaklarım inanılmaz kasılıyo, geceleri kramp ağrısı ile uyanıyorum. sanırım kan dolaşımı yavaşlıyo ondan oluyor :s rahim ağrısını dert etme bence. benim doktorum da öyle demişti. gece gaz sanıcısı gibi bi ağrı ve şişlikle kalkıyorum aynen dediğin gibi normaldir diye düşünüyorum. benim de kasık ağrılarım çok fazla ve bel ve kuyruk sokumu ağrısı doruk noktalarına ulaştıı gün içinde aşırı hareketsizim. istesem de hareket edemiyorum zaten. oturamıyorum, yatamıyorum yattığımda zor kalkıyorum

Son düzenleme:

haklısın bu gün kontrolüm vardı, ağrıların normal olduğunu söyledi doktorum. her hangi bir problem yok her şey yolunda gidiyor şükürler olsun. kasılmalar için magnezyum verdi günde bir tane kullanıcam. her gün yarım saat yürüşte yapmamı söyledi hafif tempoda. hareketsizlik doğumuda zorlaştırıyormuş. biraz fazla kilo almışım dikkatli gitmem gerektiğini söyledi bu gün doktorum. o yüzden yürüyüşe başlamayı düşünüyorum. bence sende denemelisin, ağrılar hareketsizlikten de çoğalıyor, vücut iyice ağırlaşıyor çünkü.

Ben de çok kilo alıyorum. Çok zayıftım hızla kilo alınca da hareketlerm yavaşladı bi de işim gereği sürekli oturuyorum. Benm doktorum da yürü diyo ara ara yürüyorum ama hava çok sıcak çok etkileniyorum. İnş böyle devm etmez. Sana da kolaylıklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…