Gunde kac ogun yiyosun 6 ogun ymn lzm
Canım ben sabah kahvaltıdan önce ballı ılık süt içiyorum bir bardak.Daha sonra kaahvaltıda her gün mutlaka bir tane yumurta bal kaymak peynir pekmez yerim.Daha sonra ögle yemeginden önce yine pekmezli yogurt yada meyveli yogurt yerim bir kase öglen mutlaka etli sebzeli yemegimi yerim daha sonra yine ılık bir süt ve meyve yerim.Akşamda tavuk yada balık hafada 2 gün olmak üzere tüketirim.Yatmadan öncede yine süt ve kurabiye yerim .
Masallah hala kilo almadysan hakikaten pes :) kiz whatsap kullaniyosan bize katil
benımkıde erkekmıs :) 13.haftamızda ogrendım allahım saglıkla sıhatle kucaklarımıza aldırsın ınsallahh
Canım ben sabah kahvaltıdan önce ballı ılık süt içiyorum bir bardak.Daha sonra kaahvaltıda her gün mutlaka bir tane yumurta bal kaymak peynir pekmez yerim.Daha sonra ögle yemeginden önce yine pekmezli yogurt yada meyveli yogurt yerim bir kase öglen mutlaka etli sebzeli yemegimi yerim daha sonra yine ılık bir süt ve meyve yerim.Akşamda tavuk yada balık hafada 2 gün olmak üzere tüketirim.Yatmadan öncede yine süt ve kurabiye yerim .
Amanda amannn gogimm bebişin cinsiyeti belli oldu hee maşallah maşallahh :)Umarım hamilelik rahatt ve keyifli geçiyordur tadını çıkarmaya bak :) Sağlıkla kucağına gelsin minik erkekçik :)
valla masallah sana cok ımrendımbnım hamılelık cok kotu gecdı ılk uc ay hıc bırsey yıyıp ıcemedım vıtamın hapını bıle hala kullanamıyorum sut yogurt yemeye calısıyorum. onun dısında pek bısey yıyemıyorum tatlı turu hıc yıyemıyorum keske yıyebılsem canım ya vıcdanende rahatsızım allahım saglıklı ewlatlar wersın hepımızee
Arkadaslar hastane ve doktorun onemi gercekten cok buyuk. Dogum yapacaginiz hastanede bebek yogun bakim unitesinin bulunup bulunmadigini mutlaka sorun arastirin ve ogrenin. Hersey olabilir dusuncesini ve tedbiri elden birakmayin. Biz aylarca bu kucuk yavrulari tasiyoruz bir suru sikinti cekiyoruz sonrasindada guvenilir ellerde olmalarina ozen gosterin. Ben bagcilar medipol hast gidiorum bir yil once en yakin arkdasim dogum ypti gercekten cok iii bir hast tavsiye ederim. Dogum ucretleride hic ucuk degil. Donanimli bir hastane
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm nasılsın görüşemedik bayadır bebek nasıl?
Cnm bnm dogsun artık yegenım saglıkla inşş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin inş canım ya Benimde çok kötü geçen bir hamileligim oldu stres dolu günler iştahsızlık bulantılar vs ama geçti allaha şükür .Sende düzelirsin inş kendini bu şekilde üzme bebişlerimiz öyle yada böyle büyüyolar sen kendini iyi hissettigin zaman bebişinde iyi olur unutma.
ayyy kızlar grip oluyorum yasabahtan beri limon suyu portakal suyu ılık süt bol meyve ve su tüketiyorum ya .Offf inş ilerlemeden iyileşirim.
Zencefıl tarcın karabıber bal karıştır limon sık iç bomba gıbı olursunuz
iyiyiz canım çok şükür zaman iiice yaklaştı ya alışveriş ve bebişin odası ile ugraşıyorum sen nasılsın
Merhaba kızlar, ben 13 haftalık hamileyim. 2 gündür çok korkuyorum önceden kasığıma falan ağrı girerdi şimdi hiç belirti yok. Acaba bebeğimin kalbi atıyormu diye korkmaya başladım. Doktor randevum 10 gün sonra ne yapacağım
Cnm uzulme ne guzel demwk zor donemi atlatmiisin ..hem herzaman agrimazki ilk 3 ay birde son 3 ayda baslar kasik agrin suanda demek rahat donemine girmissin :))))) inslah bisey yoktur
Merhaba kızlar, ben 13 haftalık hamileyim. 2 gündür çok korkuyorum önceden kasığıma falan ağrı girerdi şimdi hiç belirti yok. Acaba bebeğimin kalbi atıyormu diye korkmaya başladım. Doktor randevum 10 gün sonra ne yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?