Gebelikte 14 - 26. Hafta Arası (2. Trimester )

Gunde kac ogun yiyosun 6 ogun ymn lzm

Canım ben sabah kahvaltıdan önce ballı ılık süt içiyorum bir bardak.Daha sonra kaahvaltıda her gün mutlaka bir tane yumurta bal kaymak peynir pekmez yerim.Daha sonra ögle yemeginden önce yine pekmezli yogurt yada meyveli yogurt yerim bir kase öglen mutlaka etli sebzeli yemegimi yerim daha sonra yine ılık bir süt ve meyve yerim.Akşamda tavuk yada balık hafada 2 gün olmak üzere tüketirim.Yatmadan öncede yine süt ve kurabiye yerim .

Masallah hala kilo almadysan hakikaten pes :) kiz whatsap kullaniyosan bize katil

benımkıde erkekmıs :) 13.haftamızda ogrendım allahım saglıkla sıhatle kucaklarımıza aldırsın ınsallahh

Amanda amannn gogimm bebişin cinsiyeti belli oldu hee maşallah maşallahh :) Umarım hamilelik rahatt ve keyifli geçiyordur tadını çıkarmaya bak :) Sağlıkla kucağına gelsin minik erkekçik :)

valla masallah sana cok ımrendım bnım hamılelık cok kotu gecdı ılk uc ay hıc bırsey yıyıp ıcemedım vıtamın hapını bıle hala kullanamıyorum sut yogurt yemeye calısıyorum. onun dısında pek bısey yıyemıyorum tatlı turu hıc yıyemıyorum keske yıyebılsem canım ya vıcdanende rahatsızım allahım saglıklı ewlatlar wersın hepımızee

Amanda amannn gogimm bebişin cinsiyeti belli oldu hee maşallah maşallahh :) Umarım hamilelik rahatt ve keyifli geçiyordur tadını çıkarmaya bak :) Sağlıkla kucağına gelsin minik erkekçik :)

sağol cnım benım amın sımdılık cok sukur bır sıkıntım yok ınsallah bundan sonrada boyle gıder keyıflı suanda sıcaklar harıc ınsallah kucagımda oldugu gunlerıde gorurum cnım saglıkla..

Amin inş canım ya Benimde çok kötü geçen bir hamileligim oldu stres dolu günler iştahsızlık bulantılar vs ama geçti allaha şükür .Sende düzelirsin inş kendini bu şekilde üzme bebişlerimiz öyle yada böyle büyüyolar sen kendini iyi hissettigin zaman bebişinde iyi olur unutma.

Cnm bnm dogsun artık yegenım saglıkla inşş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnş ilknurum bnde drdan geldım saglıklı bebışım şükür ıkılı test yaptırdım cınsıyet soylemedı

ınsallahh tek ıstedıgım bu zaten

ayyy kızlar grip oluyorum ya sabahtan beri limon suyu portakal suyu ılık süt bol meyve ve su tüketiyorum ya .Offf inş ilerlemeden iyileşirim.

ayyy kızlar grip oluyorum ya sabahtan beri limon suyu portakal suyu ılık süt bol meyve ve su tüketiyorum ya .Offf inş ilerlemeden iyileşirim.

Zencefıl tarcın karabıber bal karıştır limon sık iç bomba gıbı olursunuz

Merhaba kızlar, ben 13 haftalık hamileyim. 2 gündür çok korkuyorum önceden kasığıma falan ağrı girerdi şimdi hiç belirti yok. Acaba bebeğimin kalbi atıyormu diye korkmaya başladım. Doktor randevum 10 gün sonra ne yapacağım

Cnm uzulme ne guzel demwk zor donemi atlatmiisin ..hem herzaman agrimazki ilk 3 ay birde son 3 ayda baslar kasik agrin suanda demek rahat donemine girmissin :))))) inslah bisey yoktur

Cnm uzulme ne guzel demwk zor donemi atlatmiisin ..hem herzaman agrimazki ilk 3 ay birde son 3 ayda baslar kasik agrin suanda demek rahat donemine girmissin :))))) inslah bisey yoktur

Çok teşekkür ederim içim biraz olsun rahatladı.

Arkadasım sıkıntı etme bnmde gırerdı sımdı olmuyo Dedıklerı gıbı rahat döneme gırdık hayırlısıyla ne kadar kendımızı dınlersek o kadar sorun cıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…