Arkadasım sıkıntı etme bnmde gırerdı sımdı olmuyo Dedıklerı gıbı rahat döneme gırdık hayırlısıyla ne kadar kendımızı dınlersek o kadar sorun cıkar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlar, ben 13 haftalık hamileyim. 2 gündür çok korkuyorum önceden kasığıma falan ağrı girerdi şimdi hiç belirti yok. Acaba bebeğimin kalbi atıyormu diye korkmaya başladım. Doktor randevum 10 gün sonra ne yapacağım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gecmıs sayfada gormussundur 13+3 de bende asıır bel kasık sırt agrısından yakınıyodum hatta o agrılar bıle korkutuyodu 1 hafta sonra agrılardan eser kalmadı solugu doktorda aldım neden agrım yok dıye busefer :) cok sukur hersey yolunda oluyo cnım bel kemıgımız s seklını aldııg ıcın okadar agrı yapıyor sonra rahım genıslıyo bel kemıgı ıstedıgı seklı alıo bebekte hafıften yukarı cıkıyo ve rahım rahatlıo agrılar kalmıo bne 17.haftamdayım suanda gayet raaht gecıyo ıcını ferah tut aklına kotu getırme fazla ayakta kalınca belım agrıyo ancak normal bu agrılar artık agırlık kontrolumuz one dogru gıdıyor ara ara olcak ara ara gecıcek korkma bebısınıde strese sokma
Canım çok teşekkür ederim çok rahatladım, artık içim rahat. Allahım hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.gecmıs sayfada gormussundur 13+3 de bende asıır bel kasık sırt agrısından yakınıyodum hatta o agrılar bıle korkutuyodu 1 hafta sonra agrılardan eser kalmadı solugu doktorda aldım neden agrım yok dıye busefer :) cok sukur hersey yolunda oluyo cnım bel kemıgımız s seklını aldııg ıcın okadar agrı yapıyor sonra rahım genıslıyo bel kemıgı ıstedıgı seklı alıo bebekte hafıften yukarı cıkıyo ve rahım rahatlıo agrılar kalmıo bne 17.haftamdayım suanda gayet raaht gecıyo ıcını ferah tut aklına kotu getırme fazla ayakta kalınca belım agrıyo ancak normal bu agrılar artık agırlık kontrolumuz one dogru gıdıyor ara ara olcak ara ara gecıcek korkma bebısınıde strese sokma
Detayli ultrasonu baz al cunku cok daha iii bir cihazla bkiolar. Ama detayli nie ole 5 dk surdu anlamadim. Bnim detayli ultrason yarim saate yakin surdu. Tek tek her yerini olctuler. Kan akisini incelediler. Burun kemiginin uzunlugunu bile olctuler. Dort boyutlu videosunuda cd cekip verdiler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kızlar. Sizlere soru sormak istiyoru. Benim ilk gebeliğim ve 4 gündür kasıklarımda ince ağrı ve 2 gündürde çamaşırıma bulaşmayan ama peçeteye gelen kahverengi akıntım var (günde 1-2 kez geliyor sürekli değil) . Doktorum normal olduğunu söyledi . Siz bunu yaşadınız mı ?
Bencede uzulme bazi gebelerde olurmus bu sorunlar ..doktr sorun yok diyorsa yoktur bence
Selamlar bende 17. ci haftamdayim ve daha kilo almadim ama elbiselerim darlasti sanki sismiyim acaba bilmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dün bebeğimi gördük kıpır kıpırdı cok sükür 200 gr olmus ellerı agzındaydı :) :)
gogicim senin de ağzın kulaklarında:)) sağlıkla kucağına almak nasip olsun işallah
Senin ki ne kadarlık ? 😊 @gogi benim ki 25 haftalik :)))
note3 kadinlar_klubü
18.haftanın ıcındeyız cnım bızde :)
Oh iyi iyi biran önce kucağımiza alsakta rahatlasak :)
note3 kadinlar_klubü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?