Gebelikte 14 - 26. Hafta Arası (2. Trimester )

Çok teşekkür ederim arkadaşım. Haklısın çok fazla dinlememek lazım. Bol bol dua edelim hayırlısı olur inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gecmıs sayfada gormussundur 13+3 de bende asıır bel kasık sırt agrısından yakınıyodum hatta o agrılar bıle korkutuyodu 1 hafta sonra agrılardan eser kalmadı solugu doktorda aldım neden agrım yok dıye busefer :) cok sukur hersey yolunda oluyo cnım bel kemıgımız s seklını aldııg ıcın okadar agrı yapıyor sonra rahım genıslıyo bel kemıgı ıstedıgı seklı alıo bebekte hafıften yukarı cıkıyo ve rahım rahatlıo agrılar kalmıo bne 17.haftamdayım suanda gayet raaht gecıyo ıcını ferah tut aklına kotu getırme fazla ayakta kalınca belım agrıyo ancak normal bu agrılar artık agırlık kontrolumuz one dogru gıdıyor ara ara olcak ara ara gecıcek korkma bebısınıde strese sokma

Canım çok teşekkür ederim çok rahatladım, artık içim rahat. Allahım hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.

Merhaba kızlar. Sizlere soru sormak istiyoru. Benim ilk gebeliğim ve 4 gündür kasıklarımda ince ağrı ve 2 gündürde çamaşırıma bulaşmayan ama peçeteye gelen kahverengi akıntım var (günde 1-2 kez geliyor sürekli değil) . Doktorum normal olduğunu söyledi . Siz bunu yaşadınız mı ?

hangı hastane bu birde ikili mı üçlümü canm

Bencede uzulme bazi gebelerde olurmus bu sorunlar ..doktr sorun yok diyorsa yoktur bence

Kizlar 23 hafta 6 aylikmiboluyor yani benim de bu hesaplamalarim dogrumu diye sordum

Bencede uzulme bazi gebelerde olurmus bu sorunlar ..doktr sorun yok diyorsa yoktur bence

Evet canım bugün bir çok farklı kişiden de normal olduğunu öğrendim ve içim rahatladı . Çok teşekkür ediyorum :)

iPhone 'den gönderildi.
👪🐣👪 bebeğime kavuşmama az kaldı 🐣😇👪

Mrb hamişler nasıl geçiyor günler.Benim idrar yolu enfeksiyonuna baglı bel ve karın agrım var birde 19 haftadan beri başlayan yalancı kasılmalarım.İkinci hamilelik olunca dahada şiddetli oluyormuş bu kasılmalar.Bazen korkuyorum acaba gerçek kasılmalar mı diye ama çabuk geçiyor ve ritmik bir halde degil şükürki.Birde bu ara beni mahfeden bacak agrım var malesef.

Selamlar bende 17. ci haftamdayim ve daha kilo almadim ama elbiselerim darlasti sanki sismiyim acaba bilmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selamlar bende 17. ci haftamdayim ve daha kilo almadim ama elbiselerim darlasti sanki sismiyim acaba bilmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende 1 kılo aldım ama nezamandır kıyafetlerım olmuyo bel kalınlastıgı ıcın oluyor bundan sonrada dahada kalınlasacak hamıle pantolnu gıymeye baslaıdm bu hafta artık bende

dün bebeğimi gördük kıpır kıpırdı cok sükür 200 gr olmus ellerı agzındaydı :) :)

Senin ki ne kadarlık ? 😊 @gogi benim ki 25 haftalik :)))

note3 kadinlar_klubü

gogicim senin de ağzın kulaklarında:)) sağlıkla kucağına almak nasip olsun işallah

evet cnım bak gor sen onu gormeye basla helkı 10.haftadan sonra bak neler neler hıssedıceksın saglıkla ınsallah kucaklarımıza da aldııgmız gunlerı goprelım canım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…