- 9 Şubat 2018
- 750
- 294
- 53
- 34
- Konu Sahibi Melekmelegimm
-
Tskr ederim eşim aslında ailesine soyluyo bende oyle pahalı yatak odası istemiyorum normal bütcede..kaçıncı aylarda başladınız acaba alışverişe ben 5 aylık oldum sadece gecenlerde eşimle cinsiyeti ogrendiğimizde biberon emzik aldım sanki herşey tmm birtek onlar eksikmiş gibi :))Bence gereksiz degil. Bizde ufak caplida olsa bi bebek odasi yapmayi düşünüyoruz. Bebek arabasina henuz karar veremedim hem hafif hem kullanisli bisey istiyorum. Avent icinde sunu söyleyebilirim en iyisini almissiniz. Aslinda daha ucuz bi markayla bebegin biberon ve emzik kullanimini ogrenip (bazi bebekler alisamiyolarmis) ondan sonra avent alabilirdiniz. Cevreye sunu aldik bunu aldik demeyin. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Ahahha ben 4,5- 5 aylik hamileyim. Alisverise baslamak denemez tam ama surekli gezip fiyat arastiriyorum.Tskr ederim eşim aslında ailesine soyluyo bende oyle pahalı yatak odası istemiyorum normal bütcede..kaçıncı aylarda başladınız acaba alışverişe ben 5 aylık oldum sadece gecenlerde eşimle cinsiyeti ogrendiğimizde biberon emzik aldım sanki herşey tmm birtek onlar eksikmiş gibi :))
Ben 5 aylık yazdım ama asıl 18+5 im :)) canım ben 11 haftalıkta bana erkek gibi belli olmaz ama dedi 15 haftalıkta erkeğe benzio ama yine değişebilir dedi gelecek hafta detaylı ultrasonda bakalım ne dicek..evet oyle oyle birikir :)) amiin canım inşallah sağ salim kucagımıza alalım yavrularımızıAhahha ben 4,5- 5 aylik hamileyim. Alisverise baslamak denemez tam ama surekli gezip fiyat arastiriyorum.
Cinsiyetini ogrenmeden biberon aldik. Bebegimizin ilk esyasi biberondu sanirim 13 haftalik falandim. Sonra kendime canta aldim uyguna bulmustum. Bi kac arkadasim takim ve zibin aldı. Bide cinsiyetini gostermiyo benimki. Suan 19 haftaligim tam ve emin degiliz. Doktor erkege benziyo dedi kostuk gittik patik aldik bizde. Birer birer birikiyolar iste. Bence sizde cinsiyetini ogrendikten sonra haftadan haftaya ufak seyler aydan aya buyuk seyler kenara koyabilirsiniz :) allah yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
Ailelerin lafi bitmez canim ya cinsiyet belli degildi heves edip biberon aldik hic bi bilgimiz yoktu gorduk begendik aldik. Pahalida degildi. Kp neden aldiniz ben alcaktim bile dedi sen dusun. Isim mevzusunada bi o kadar karisiyolar. Kaan koycakmisiz illa
Allahımm nasıl tatlı :))) cok heves ediyorum bende yaaEki Görüntüle 2148626 bu aldigim cantaEki Görüntüle 2148627 arkadasimin aldigi zibinEki Görüntüle 2148628 esimin anneler gunu hediyesii
Eki Görüntüle 2148629 cinsiyete erkek deyince kosup aldigimiz patik.
Eki Görüntüle 2148632 bunuda bi tanidigimiz aldii
Canım bunlarda bebeği yatırdığında yuksekliği ayarlanabilen yatağı varmı icinde derin ya birazEki Görüntüle 2148633 bu tarz besik bakiyorum e bebekte bikac model daha avr fikir olsun sanada canim
Biz kaan ismini zaten begeniyoruz dusunuyoruz aklimda poyraz var istemiyolar poyrazi ondan kaan kaan diyip duruyolar. Poyraz diyince benim begendigim baska bi ismi doruk ismini aslinda oda guzel diye soyluyolarBen 5 aylık yazdım ama asıl 18+5 im :)) canım ben 11 haftalıkta bana erkek gibi belli olmaz ama dedi 15 haftalıkta erkeğe benzio ama yine değişebilir dedi gelecek hafta detaylı ultrasonda bakalım ne dicek..evet oyle oyle birikir :)) amiin canım inşallah sağ salim kucagımıza alalım yavrularımızıEvet her ağızdan birşey çıkıyo malesef kaan guzel isim ama anneyle babaya bırakmak lazım
Sallanma aparati arakati oyun parki falan var ama yukseltebiliyomusun onu bilmiyorummCanım bunlarda bebeği yatırdığında yuksekliği ayarlanabilen yatağı varmı icinde derin ya biraz
Ben değil sağolsun eşim hiç durmuyo annesine teyzelerine soyluyo ve cok sinir oluyorum aynen dediğiniz gibi aklımdaki neyse onu yapıcam zaten sadece soyledikleri canımı sıkıyo ve herkez biyerden yorum yapıyoNeden başkalarıyla konuşma gereği duyuyorsunuz yada onların dediğini kafaya takıyorsunuz ki?
Ne alacağımı, neler almak istediğimi ne kayinvalidem bilir ne kendi annem. Butcemiz el verdiğince istediğimi alırım benim çocuğum değil mi? Kimi 3 zibinla büyütür kimi 10 zibinla. Kimi heveslenir aldıkça alır kimi sadece gerekli olduğu kadar alır. Tercih meselesi. Ben öyle istiyorum diyin laf söyleyenlere.
İnşallah buyuk ihtimal gösterir artık belli olur :)) işte herkez bişey soyluo acaba hamile birini gorunce hevesemi geliolar oyle yap bu ismi koy falan diye biraz cazgır olmamız gerekiyo galiba :))Biz kaan ismini zaten begeniyoruz dusunuyoruz aklimda poyraz var istemiyolar poyrazi ondan kaan kaan diyip duruyolar. Poyraz diyince benim begendigim baska bi ismi doruk ismini aslinda oda guzel diye soyluyolarben poyraz kaan yada sarp kaan dusunuyorum ama hayirlisi. Bende tam 19 haftaligim. Carsamba kontrolum netlesir insallahh
Valla ben cevap veriyorum cazgirlik yapiyorum alttan alttan soyluyolarİnşallah buyuk ihtimal gösterir artık belli olur :)) işte herkez bişey soyluo acaba hamile birini gorunce hevesemi geliolar oyle yap bu ismi koy falan diye biraz cazgır olmamız gerekiyo galiba :))
Söylesin o da anlatmaya heves ediyor belki :) Siz yine de size karşı gelenlere benim evladım, ben böyle istiyorum diyin geçin ya da aldığınızda görsünler. Sonuçta o çocuğa siz bakacaksınız aldiklarinizi siz kullanacaksınız.Ben değil sağolsun eşim hiç durmuyo annesine teyzelerine soyluyo ve cok sinir oluyorum aynen dediğiniz gibi aklımdaki neyse onu yapıcam zaten sadece soyledikleri canımı sıkıyo ve herkez biyerden yorum yapıyo
Sallanma aparati arakati oyun parki falan var ama yukseltebiliyomusun onu bilmiyorumm
Valla ben cevap veriyorum cazgirlik yapiyorum alttan alttan soyluyolarama cevabini verince susuyolar. Kaan mi kağan mi diye tartisiliyodu biz daha kaan ismine karar vermedik ki "ğ"sini tartisalim dedim bisi diyemediler
Iyi demissin valla susma sustukca daha cok ustune gelirler. Slogan gibi olduAhahaaa süper yaa valla ben yapamıyorum sadece geçen gün artık herkez bişey soyleyince pusete gerek yok ilk zamanlar çıkmazsın hava soğuk olucak falan boşuna değince dedim olsun bilsemki 1 kere kullanıcam puseti yine istiyorum hevesim var
Aynen ya tmm durumun olmaz yenisini almaya kabullenir insan ama varkende neden alınmasın ki ilk çocuk bende alttan alttan biraz soylemem gerekio galiba geçen gün ilk defa olsun alıcam dedim sonra herkez gittiğinde ben naptım ya nasıl soyledim diye kendi kendime düşündüm :)Söylesin o da anlatmaya heves ediyor belki :) Siz yine de size karşı gelenlere benim evladım, ben böyle istiyorum diyin geçin ya da aldığınızda görsünler. Sonuçta o çocuğa siz bakacaksınız aldiklarinizi siz kullanacaksınız.
Benim annemde bi tanıdığımızın bebek arabasını soralım verirler dedi, kayinvalidem eski bi dolap var onu kullanırsınız diye düşündüm dedi ikisine de "ne münasebet ben yeni alıcam evladıma ilk çocuğum" dedim. Daha da bişey demediler deseler de cevabım aynı. Çok şükür bunlara yetecek paramız var, ilk evladım herşeyi istediğim gibi yapıcam.
Ayy vallahi okurken susma sustukca sıra sana gelecek dedim :))))Iyi demissin valla susma sustukca daha cok ustune gelirler. Slogan gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?