Doğuma Hazırlık Gebelikte alınması gerekenler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bende çok kullandım, giydim başkalarının eşyasını tabi kötü bişey değil. Yenidir, gereksizdir para vermeyeyim diye alırsın ya da gereksizdir hevesin yoktur aman eksik kalsın dersin. Ama hevesin varken neden yapmayasin ki?

Hiç kırmaya da gerek yok ben heves ettim böyle istiyorum. Biz karar verdik bunu alıcaz. Bitti :)

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin yavrunuzu.

Aynen oyle cok haklısın cnm amin hepimizinkini inşallah sağlıkla sizin kaç haftalık

Benimde tam tersi kayınvalidem baskı yapıyor travel bebek arabası şart çok zorlanırsınız taşırken diyor bende kaliteli bir oto koltuğu alırız tamam işte ne gerek var bebek arabasına diyorum. Çünkü beğendiklerim 2 binlira civarında.

Demekki herkesin hevesi düşüncesi farklı. Sen ne istiyorsan onu yap kimseye kulak asma.

Evet herkezin zevki farklı nasıl istiyorsan oyle al sonraktan içinde kalmadın keşke alsaydım diye

seni çok iyi anlıyorum..benim kaynanam iyidir ama şuna gerek yok buna gerek yok deyince sinirim hopluyor bende aldığım almayı düşündüğüm şeyleri onunla değil annemle görümcemle paylaşıyorum..iyi niyetli biri ama hevesimi kırıyor sonuçta iki kayıptan sonra ilk bebeğim olacak Allah izin verirse..aslında beşiğe yatmıyorlar,çok kıyafete gerek yok hediye gelecek vs vs vs..milletin hediye getirmesini mi bekleyeceğim..eşime dedim annene kalsa çocuğu tarkan gibi çarşafa sar büyüt...bende avent mustela gibi ürünler alacağım sonuçta sağlıklı olanı tercih etmek gerek..israfa girmeden istediğim herşeyi alcam boşver takma sende :)

Gerçekten oyle ya birde ilk cocuk olunca ister istemez heves ediyosun..aynen bende oyle çok uçmak istemiyorum içimde kalsında istemiyorum benimde kaynanam iyidir aslında ama herşeye ne gerek demesi garibime gidiyo mesela eşime dedim yarın gidelim bir iki kıyafet alalım bebeğe daha birşey almadık boylelikle yavaş yavaş birikir bakalım ne dicek :))) daha erken diyodu annesi oyle demiş bakalım kandırabilirmiyim ..allah sana bizlere bağışlasın canım bebeklerimizi sağ salim alalım kucağımıza

amin :) bencede almaya başla ben hazırlık yapmadım içimde hep bir korku vardı ama pişman oldum şimdi nefesim zor çıkmaya başladı..özellikle indirimleri takip etmek fırsatını bulunca almak gerek

bebek arabası icin cok erken oncelikle ana kucağına koyuluyor.

bebek arabası icin cok erken oncelikle ana kucağına koyuluyor.

Ana kucağı , port bebesi travel sistemler varya tam set onlardan alalım diyor. 0-36 ay oluyor sanırım. Doğduğundan itibaren.

Aslında güzel fakat çok yer kaplıyor koca bagaja sadece bebek arabası sığıyor. Bende araştırıyorum ama bilemedim.

Kraftın modelleri hoşuma gitti şimdilik onu araştırıyorum.

anakucagi icin chicco ya baktım ben de

Bence almak istediklerini söyleme canım piyasadan haberleri olmuyor bazen o yüzden pahalı geliyordur. Eşin seni destekliyorsa beraber alın o zaman karışamazlar

amin :) bencede almaya başla ben hazırlık yapmadım içimde hep bir korku vardı ama pişman oldum şimdi nefesim zor çıkmaya başladı..özellikle indirimleri takip etmek fırsatını bulunca almak gerek
Alıcam ama hevesimi kırdılar iyice kaynanam cok pahalı 1500 tl ye puset demiş baska model bakın daha uygun olandan işleri ortak olduğu icin aksam ne var ne yok annelerine veriyorlar hesabı o yuzden birşey alınacagında annelerinden istiyorlar herşeye karısıo eşime dedimki 2 gün once yarın izinlisinya kendine birkaç yazlık kıyafet bakmak istiosun bebeğede bakalımmı oda annesine demiş kaynanam ne gerek var simdiden daha 4 ay var diye kızmış eşimde bana patladı aradı dedi işte herşeyini bebegin annem alıcakmış falan annesi birkaç dk snra beni aradı kızdı iştr sen niye bu cocugun uzerine bu kdr düşüyorsun birtek senmi cocuk doguruyosun bende dedimki hyr birtek ben doğurmuyprum herkez ufak tefek birseyler alıyo ne var sanki 1,2 parça birsey almak istedim diye diyo doguma 2 ay kala hepsi alınır neyini biriktircen simdiden dedi buyuk ihtimalde puseti kendileri alıcak cok kırgınım uzgunum

Bence almak istediklerini söyleme canım piyasadan haberleri olmuyor bazen o yüzden pahalı geliyordur. Eşin seni destekliyorsa beraber alın o zaman karışamazlar
Eşim evet beni desteklio canım ama çalıştıgını anneye saydıkları icin anne veriyo parayı sürekli o günde annesine demiş iste şu fiyat diye annesi kızmış cok pahalı falan diye sonra beni arayıp bana fırça attı annesi niye simdiden kıyafet almak istiosun bebeğe niye bu kdr düşkünsün birtek senmi doğuruosun diye oyle kırıcı konustuki daha 4 ay varmış doğuma sanki ben kendinden istedim alalım diye eşimde bana karşı mahçup düşüyo ki suçluda ayrı hesap yapmıyorlar herşeyi annesine aoruyorz oysaki durumları var olmasa vallahi istemicem herşeyi soyluo eşim kaç sefer soyledim her aldığımızı soyleme diye

kimseyle paylaşmayın yoksa herkes müdahele eder.
Ediliyorda belki benden habersiz begenicekler bi puset aldık dicek kayın validem 1500 tl cokmuş puset icin daha uygunu varmış 500 tl ye onlardan bakışıcakmış durumlarıda var oysaki kıyafet bakalım dedim birkaç gün once eşime işteydi ertesi günde izinliydi annesine soylemiş oda kızmış hyr daha 4 ay var doğuma diye eşim beni aradı bunaldım eve gelmicem artık sen bir yandan annem bir yandan diye neyse kayınvalidem aradı niye seçtigin puset pahalı neden bebege kıyafet alalım diosun diye azarladı resmen dedim topu topu 1 veya 2 tulum bakıp çıkıcaz yavas yavas bakmak istiyrm biriksin yavastan iste azarlıyo niye yavas yavas alıosun doguma 2 ay onceden gider tam tekmil bir gün alınır yani sanki bir kanun varmış gibi 4 ay onceden alınamaz diye ve dün evime misafir getirdi kaynanam bana yüz vermiyo tabi ve baska olaydan dolayıda burda arkadasımda yok yurtdışından gelin geldim 9 ay once kendi kendimi yiyorum cok zormuş evlilik yada guzel kolayken biz zorlastırdık cunku herkez karısıo (

bu durum normal degil ama en azından farkindasiniz. Normalde bile hoşlanmam ne karisirim kimseye ne de bana karisilsin isterim... bu ara biraz sessiz kalin, alinacaklari nette arastirip liste yapın. sonra netten sipariş edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…